Karlie Redd Netværdi

Hvor meget er Karlie Redd værd?

Karlie Redd nettoværdi: $ 1,2 millioner

Karlie Redd nettoværdi: Karlie Redd er en amerikansk rapper, danser, model og reality-stjerne, der har en nettoværdi på 1,2 millioner dollars. Karlie Redd er bedst kendt for at være en af ​​rollebesætningsmedlemmerne i VH1 reality showet Love & Hip Hop: Atlanta . Hun har været et hovedrollemedlem siden showet havde premiere i juni 2012.

Karlie har også optrådt på showet Scream Queens 2 , og er en talentfuld danser og omslagsmodel med flere magasinomslag i sin portefølje. Hun blev født i New York City, men tilbragte meget af sin barndom i Trinidad. I en alder af 16 havde hun booket over 40 koncerter som model på tryk og på tv. Hun flyttede tilbage til New York i sine teenageår og deltog i AFI & Los Angeles Film School og dimitterede med en grad i instruktion og produktion. Som danser turnerede hun også med den prestigefyldte Alvin Ailey Dance Company . I løbet af sin karriere til dato har Redd arbejdet med blandt andre Sean Kingston, Tyrese Gibson, Jamie Foxx og Claudette Ortiz.

Karlie Redd fik fremtrædende plads i musikverdenen efter at have været underskrevet hos Birdman's Kontant pengestyring.

Hun fik yderligere popularitet efter at have optrådt på VH1 Love & Hip Hop: Atlanta. På showet har hun dateret andre stjerner Benzino og Yung Joc. For sit arbejde med L&HH tjener hun $ 40.000 pr. Episode. I løbet af de første 9 år, som showet var på, optrådte hun i 22 episoder. Det fungerer til omkring $ 880.000 i indtjening før skat.

Hun er også et tilbagevendende rollebesætningsmedlem på showet Saints & Sinners hvor hun tjener $ 10.000 pr. episode. I skrivende stund har der været 10 episoder.

(Foto af Emma McIntyre / Getty Images til MTV)

I 2014 havde hun en rolle i Chris Rock-filmen Top fem . Samme år havde hun en ledende rolle i den uafhængige film, 30 dage i Atlanta .

Andre ventures : I 2012 lancerede Karlie et firma ved navn Redd Remy Hairline.

I 2015 åbnede hun en boutiquetøjbutik i Atlanta ved navn Merci Boutique.

I august 2019 modtog Karlie et forskud på $ 300.000 fra det voksne firma Doc Johnson til at producere en serie sexlegetøj.

Hun tjener yderligere indtægter fra en Only Fans-konto.

Karlie Redd Netværdi

Karlie Redd

Nettoværdi: $ 1,2 millioner
Køn: Kvinde
Erhverv: Sanger, model, danser
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion