Kate Middleton Netværdi

Hvor meget er Kate Middleton værd?

Kate Middleton Netværdi: $ 10 millioner

Kate Middleton Netværdi: Kate Middleton, også kendt som Catherine Elizabeth Middleton, og Catherine, hertuginde af Cambridge, er gift med Prins William . Kate Middletons nettoværdi er $ 10 millioner dollars. Prins William er i kø for at efterfølge sin far, prins Charles, til tronen i England, og det betyder, at Kate Middleton sandsynligvis bliver dronningskammerat i Det Forenede Kongerige. Før hun blev gift med prins Charles, arbejdede Kate Middleton i modebranchen.

Tidligt liv: Catherine Elizabeth Middleton blev født den 9. januar 1982 i Reading, England. Selvom hun senere ville blive medlem af den kongelige familie, blev Kate opvokset i en husstand i øvre middelklasse blandt to andre søskende. Kates mor lancerede en vellykket forretning kaldet Party Pieces. Virksomheden sælger festartikler og var omkring $ 45 millioner værd pr. 2011. Med alt det sagt har hun stærke bånd til royalty på sin fars side. Middleton-familien havde et tæt samspil med medlemmer af den kongelige familie allerede i 1926. Flere generationer af Middleton-familien har også haft gavn af trustfonde, der blev oprettet for over et århundrede siden.

Da Kate Middleton var 2 år gammel, flyttede hendes familie til Jordan, hvor hendes far arbejdede for British Airways. Efter at have vendt hjem til England i en alder af fire blev Kate Middleton indskrevet i St. Andrews School. Hun studerede senere på elite-kostskoler som Downe House School og Marlborough College, inden hun gik videre til University of St. Andrews i Skotland.

Karriere: Fra 2006 til 2007 arbejdede Kate for Jigsaw, en modehandler. Hun arbejdede for virksomheden som indkøber af smykker. I 2011 arbejdede hun for sin families firma, Party Pieces.

Forholdet til prins William: Kate Middleton og prins William mødtes første gang i 2001, da de begge var studerende ved St. Andrews. Angiveligt deltog prins William på et modeshow, hvor Kate Middleton havde en gennemsigtig kjole på, der udløste hans interesse. I 2003 var de begyndt at gå sammen. I deres andet år i St. Andrews var Middleton og prins William værelseskammerater sammen med to andre studerende. Omkring dette tidspunkt begyndte Kate Middleton at lide chikane fra mediekilder. Dette fik et antal enkeltpersoner til at true retssager, herunder medlemmer af den kongelige familie og Kates familieadvokat. I 2007 sluttede Kate og William deres forhold af ukendte grunde. Rygter fortsatte imidlertid med at cirkulere ikke længe efter, at de var kommet sammen igen.

I 2010 blev Kate Middleton officielt forlovet med prins William. I 2011 blev deres ægteskab sendt direkte til et anslået publikum på 300 millioner. Efter deres ægteskab turnerede kongeparret Canada. Kate er en af ​​de få 'almindelige', der gifter sig ind i den kongelige familie. I 2012 meddelte Kate, at hun var gravid med sit første barn. Prins George blev født i 2013. Hun fødte yderligere to gange inden 2018 og bød prinsesse Charlotte og prins Louis velkommen i verden.

Efter at have giftet sig med William antog hun titlen 'Hendes kongelige højhed hertuginden af ​​Cambridge'. På trods af sin titel hertuginde er hun også en prinsesse af Det Forenede Kongerige. Når hun rejser til Skotland, bliver hendes titel grevinde af Strathearn. Hvis Kate tilfældigvis er i Nordirland, omtales hun som en tredje titel, 'Lady Carrickfergus.'

Victoria Jones - WPA Pool / Getty Images

Velgørenhedsarbejde: Kate Middleton og prins William begyndte at engagere sig i velgørenhedsarbejde sammen endnu før de blev gift. De oprettede en fond gennem Williams eksisterende velgørenhedsorganisation, så folk kunne donere penge på deres vegne i stedet for en bryllupsgave. Efter dette fokuserede Kate Middleton på velgørenhedsarbejde relateret til små børn og afhængighedsspørgsmål. Hendes protektion inkluderer East Anglias børnehospital, handling mod afhængighed og Natural History Museum.

Gennem Action on Addiction besøger Middleton undertiden recovery centre og tilbringer tid med at komme sig misbrugere. Hun gav også sin protektion til et program kaldet Moving Parents and Children Together, eller 'M-PACT'. Denne organisation fokuserer på virkningen af ​​afhængighed på familier. I 2019 begyndte hun at støtte Backyard Nature, en organisation der sigter mod at få familier og deres børn udenfor og forbundet med naturen. Nogle af hendes mest bemærkelsesværdige velgørenhedsarbejde kredser også om mental sundhed. Kate, prins Harry og prins William samarbejdede alle med kampagnen 'Heads Together' i 2016, som tilskyndede folk til at tale om deres mentale sundhedsproblemer. Hun lancerede også et projekt kaldet Mentally Healthy Schools, der fokuserer på at give skolebørn de ressourcer, de har brug for for at få hjælp til psykiske problemer. Hun har også været involveret i Young Minds Matter Movement i 2016.

Offentligt billede: Kate Middleton er blevet udpeget gang på gang for sin upåklagelige sans for stil. Allerede i 2006 og 2007 var hun blevet erklæret et 'modeikon'. Hun laver også løbende de 'bedst klædte' lister over forskellige publikationer. I 2014 blev hun optaget i den International Best Dressed Hall of Fame. Hun er en så indflydelsesrig skikkelse i modeverdenen, at genstande, hun bærer, ofte bliver bestsellere i de næste par uger.

Problemer med medierne: I betragtning af tidligere emner med den afdøde prinsesse Diana, var medievågen omkring Kate Middleton noget forventet. Når det er sagt, har medierne i den kongelige families øjne krydset linjen ved mere end en lejlighed i deres besættelse af Middleton. Hun blev tildelt en betydelig løsning, efter at hun blev fotograferet med tennis uden hendes samtykke. Det krænkende presseagentur udsendte en offentlig undskyldning.

Tingene blev taget et skridt videre, da Kate Middleton blev fotograferet solbadet topløs i Frankrig. Ejerne og redaktørerne af mediepublikationen Tættere blev begge meget bøde som følge heraf. Der blev også offentliggjort fotografier, som viste Kate Middletons kjole flyve op i vinden, mens hun vandrede nær Sidney og udsatte sin bare bund.

Kate Middleton Netværdi

Catherine, hertuginde af Cambridge

Nettoværdi: $ 10 millioner
Fødselsdato: 9. jan 1982 (39 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Nationalitet: England
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion