Kathy Griffin Netværdi

Hvor meget er Kathy Griffin værd?

Kathy Griffin Netværdi: $ 35 millioner

Kathy Griffin nettoværdi : Kathy Griffin er en amerikansk skuespillerinde og komiker, der har en nettoværdi på $ 35 millioner dollars. Kathy Griffin begynder først med at bryde igennem takket være roller på sitcoms ' Seinfeld 'og' pludselig Susan '. Hun er også kendt for at være stjernen i den to-time Emmy-vindende reality-serie, 'Kathy Griffin: My Life on the D-List'.

Karriereindtjening: I løbet af sin 30+ år lange karriere vurderer Kathy selv, at hun har tjent nord for 75 millioner dollars fra sine forskellige bestræbelser. I et interview i slutningen af ​​2018 afslørede Kathy Griffin sit personlige skøn over sin nettoværdi til at være omkring $ 32 millioner, noget afhængigt af værdien af ​​hendes ejendomsejendom.

Tidligt liv: Født 4. november 1960 i Oak Park, Illinois, voksede Kathleen Mary Griffin op i Chicago forstad til Oak Park, Illinois. Kathy er et af fem børn født af første generation irsk-amerikanere Mary og John Patric Griffin. Griffins bror Gary og hendes søster Joyce døde begge tragisk fra kræft. Hendes ældste bror Kenny var stofmisbruger og hjemløs og var voldsomt og seksuelt voldelig mod Kathy. I gymnasiet søgte hun tilflugt i musikteater med hovedrollen i produktioner af 'How to Succeed in Business Without Really Trying' og 'Fiddler on the Roof.' Hun besluttede, at hun ville blive professionel skuespiller, da hun var senior og optrådte som en ekstra i en Chicago White Sox-reklame, hvorefter hun blev underskrevet med flere Chicago talentbureauer.

Karriere: Griffin flyttede til Los Angeles i 1978 i en alder af 18 år og studerede drama på Lee Strasberg Theatre and Film Institute. Her blev hun medlem af den improviserende komedietruppe The Groundlings. Hun begyndte at udføre standupkomedie og blev en del af den alternative komediescene i Los Angeles. Sammen med Janeane Garofalo startede Griffin en stand-up-aften kaldet 'Hot Cup of Talk' (som blev titlen på hendes 1998 solo-HBO-special.)

I 1990'erne begyndte Griffin at lande gæstestjerner i forskellige tv-shows. Hun optrådte i Showtime's 'Medusa: Dare to Be Truthful' og fik sin tv-sitcom-debut på 'The Fresh Prince of Bel-Air'. Hun optrådte også på 'Law & Order: Special Victims Unit' og 'Glee.' Fra 2005-2010 spillede Griffin med i sit eget reality-show 'Kathy Griffin: My Life on the D-List', der fulgte hendes søgen efter at bestige Hollywood-stigen.

Kathy arbejdede som vært på 'The View' i 2007. Hun har været vært for flere Bravo-specials og udgivet sin memoir, 'Official Book Club Selection: A Memoir Ifølge Kathy Griffin', som debuterede som nr. 1 i New York Times Bestseller List, i 2009. Samme år blev hun ansat som vært ABCs 'Let's Dance' og var vært for CNNs nytårsaften med Anderson Cooper og fortsatte med at være vært for showet indtil 2017, da hendes kontrakt blev opsagt. Kathy lancerede en verdenskomedieturné i 2017, 'Laugh Your Head Off', og besøgte større byer i Storbritannien, Europa, Asien, Australien, Singapore og mange andre byer. Flere shows udsolgt inden for få minutter efter salg. Hun startede turen i maj 2018 med et nordamerikansk ben.

I løbet af sin karriere har Kathy udgivet flere komediealbum. Hvert af hendes første seks album modtog Grammy Award-nomineringer. Efter seks Grammy Award-nomineringer og ingen sejre vandt Griffin endelig en Grammy i 2014 for bedste komediealbum. Hun er nu en af ​​kun tre kvinder, der nogensinde har vundet den kategori (de andre vindere er Whoopi Goldberg og Lily Tomlin).

(Foto af Jason Kempin / Getty Images)

Kontroverser: Griffin fik forbud mod at optræde i flere tv-shows, herunder 'The Tonight Show with Jay Leno' og 'The View' på grund af hendes kontroversielle humor. På grund af en kontroversiel accepttale, da hun vandt en Emmy til sæson to af 'My Life on the D List' i 2007, blev hun fyret fra en optræden på Disneys 'Hannah Montana' show. Griffin blev forbudt fra New Yorks Apollo Theatre, da hun brugte bandeord i en Octomom-vittighed under sin rutine der.

Den 30. maj 2017 sendte Griffin en video af sig selv til sine Twitter- og Instagram-konti med 'en maske, der var designet til at ligne det afskårne, blodige hoved' af præsident Donald Trump. Hun tog senere billedet ned og undskyldte. I maj 2017 blev Griffin droppet fra sin koncert som talsmand for Squatty Potty på grund af fotografiet. Som et resultat af billederne blev hun også underlagt føderal efterforskning af justitsministeriet i to måneder og blev sat på No Fly List i løbet af den tid såvel som på Interpol og Five Eyes-listen og var blevet tilbageholdt i hver lufthavn under hendes 'Laugh Your Head Off' (en henvisning til det berygtede Trump-fotografi) verdens turné.

Personlige liv: I 2001 blev Griffin gift med Washington D.C.-indfødte Matt Moline. Ægteskabet varede indtil 2006. I en episode af 'Larry King Live' beskyldte Griffin sin mand for at stjæle 72.000 dollars fra hende. Griffin var romantisk knyttet til Apple-medstifter Steve Wozniak, da de deltog sammen i 2007 Emmy Awards. Parret bekræftede deres engagement i begyndelsen af ​​2008, og i juni 2008 blev det bekræftet, at de ikke længere var dateret. I 2011 meddelte Griffin i Howard Sterns radioprogram, at hun var romantisk involveret i skuespilleren og den tidligere NFL-træningsgruppe-spiller Isaiah Mustafa. Griffin siger også, at hun var i et fireårigt, privat forhold til en mand, som hun ikke offentligt ville identificere - idet han kun sagde, at han var en 'almindelig fyr med et almindeligt job', og det var en 'rodet sammenbrud.' Det blev senere afsløret, at mysteriemanden var Griffins tour manager, der havde optrådt i flere sæsoner af 'My Life on the D List.' Griffin var i et forhold med marketingchef Randy Bick fra 2012-2018. Parret blev forsonet i april 2019 og blev gift i januar 2020 ved en ceremoni afholdt af komikeren Lily Tomlin.

Griffin er en forkæmper for LGBT (Lesbian Gay Bi-sexual Transgender) rettigheder og årsager. Hun er kendt for sin 'samtale' humor om sådanne emner som berømtheder, religion og seksualitet. Hendes komiske påvirkninger er Joan Rivers og Don Rickles.

Ejendom : I november 2018 solgte hun et af sine hjem, en ejendom med fem soveværelser i Hollywood Hills for $ 4,49 millioner. Det er 1 million dollars genert af den oprindelige noteringspris, men en god del mere end de 2,85 $, hun betalte for huset et årti tidligere.

Fra 2016 til 2020 var Kathys primære bopæl et palæ på 13.000 kvadratmeter i Bel Air, som hun købte i 2016 for $ 10,85 millioner. Hendes tidligere naboer i Bel Air var Kim Kardashian og Kanye West . I september 2020 opførte hun dette hjem til salg for $ 16 millioner. Her er en videotur:

Kathy solgte hjemmet i december 2020 for $ 14 millioner. Køberen blev afsløret at være Lilly Ghalichi . Lilly blev først berømt som en af ​​stjernerne i reality-tv-showet 'Shahs of Sunset'. Hun tjente senere en formue takket være 'Lilly Lashes', et øjenvippefirma, der efter sigende genererer $ 15 millioner pr. År i omsætning.

Omkring tidspunktet for sit Bel Air-salg styrtede Kathy ned 9 millioner dollars på et nybygget moderne Malibu-palæ på to hektar.

Kathy Griffin Netværdi

Kathy Griffin

Nettoværdi: $ 35 millioner
Fødselsdato: 4. nov. 1960 (60 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,6023 m (5 fod 3 tommer)
Erhverv: Komiker, skuespiller, stemmeskuespiller, manuskriptforfatter, tv-producent, minister, filmproducent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion