Katy Perry Netværdi

Hvor meget er Katy Perry værd?

Katy Perry Netværdi: $ 330 millioner

Katy Perrys løn

$ 25 millioner

Katy Perry Netværdi: Katy Perry er en amerikansk sanger, sangskriver og tv-dommer. Katy Perrys nettoværdi er $ 330 millioner dollars. Katy Perry er en af ​​de bedst betalte entertainere i verden og har været i over et årti. Hvert år mellem 2009 og 2014 tjente Katy Perry mellem $ 30 og $ 50 millioner fra salg af albums, merchandise, turnéer og påtegninger. Mellem juni 2014 og juni 2015 tjente hun anslået 135 millioner dollars (før skat, agenter, advokater og livsstilsudgifter). Mellem juni 2018 og juni 2019 tjente hun 60 millioner dollars. Mellem juni 2019 og juni 2020 tjente hun 40 millioner dollars, hvoraf 25 millioner dollars kom fra vært for American Idol.

Tidligt liv: Katheryn Elizabeth Hudson blev født i Santa Barbara, Californien, den 25. oktober 1984 til pinsepræster Mary og Maurice. Hun blev opdraget i et strengt kristent hjem. På grund af hendes forældres arbejde med at oprette kirker flyttede Perry rundt i landet i alderen 3 til 11, inden hun slog sig ned igen i Santa Barbara. Hun har to søskende. Mens han voksede op, fik Perry kun lov til at lytte til religiøs musik, primært gospelmusik, og opdagede popmusik ved at snige cd'er fra venner. Hun begyndte vokaltræning i en alder af 9 år, fordi hendes søster også fulgte vokalundervisning på det tidspunkt, og Perry ønskede at være som hende og sang i forældrenes kirke.

Karriere Begyndelser: Efter at have afsluttet sine generelle uddannelsesmæssige krav (GED) i en alder af 15, forlod Perry skolen for at forfølge en karriere inden for musik. Hun fik øje på rockkunstnerne Steven Thomas og Jennifer Knapp og flyttede til Nashville, Tennessee, for at arbejde sammen med dem. Efter at have underskrevet med Red Hill Records, blev hendes debutalbum, en gospelplade 'Katy Hudson', udgivet i 2001. Albummet mislykkedes kommercielt og solgte kun 200 eksemplarer på trods af positive anmeldelser fra kritikere.

I en alder af 17 flyttede Perry til Los Angeles, hvor hun skiftede fra gospelmusik til sekulær pop. Hun blev her, indtil hun underskrev etiketten Java i 2004, som derefter var tilknyttet The Island Def Jam Music Group. Efter at Java blev droppet underskrev Perry med Columbia Records, hvor hun arbejdede på sit album, indtil hun blev droppet af etiketten i 2006.

Bryde igennem: Perry blev underskrevet hos Capitol Records i april 2007, hvor hun arbejdede sammen med producenten Dr. Luke om materiale til sit andet album 'One of the Boys'. For at promovere albummet blev hendes sang 'Ur So Gay' udgivet en digital EP i november 2007, men Perrys succes og hæder til berømmelse startede ikke rigtig før udgivelsen af ​​hendes single 'I Kissed a Girl' i april 2008. Fra januar til november 2009 gik Perry på Hello Katy Tour, hendes første verdensomspændende turné.

Katy Perry Netværdi

Jason Merritt / Getty Images

Fortsat succes: Efter en periode på tv-konkurrencens show 'American Idol' som gæstedommer udgav Perry 'California Gurls', den første single fra hendes kommende tredje studioalbum 'Teenage Dream', den 7. maj 2010. Den nåede nummer et på Billboard Hot 100 i juni samme år. Albummet 'Teenage Dream' blev udgivet den 24. august 2010 og debuterede som nummer et på Billboard 200 på trods af blandede anmeldelser fra kritikere. I alt fem singler fra albummet blev udgivet ('California Gurls', 'Teenage Dream', 'Firework', 'E.T.' og Last Friday Night (T.G.I.F.) '), der alle topper Billboard Hot 100 , hvilket gør Perry til den første kvindelige kunstner, der opnår fem nummer et Billboard Hot 100 sange fra et album. Hun var kun den anden kunstner på det tidspunkt efter Michael Jackson.

Med sin fantastiske kommercielle succes blev Perry udnævnt til den sjette bedst sælgende digitale kunstner i USA den 5. januar 2012 med et salg på 37,6 millioner enheder. Fra februar 2011 til januar 2012 gik Perry på sin anden turné, California Dream Tour, som tjente 59,5 millioner dollars globalt. Hendes selvbiografiske dokumentar 'Katy Perry: Part of Me' blev frigivet gennem Paramount Pictures den 5. juli 2012 og tjente 32,7 millioner dollars på verdensplan på billetkontoret.

Hendes fjerde studioalbum 'Prism' blev udgivet den 18. oktober 2013 og solgte 4 millioner eksemplarer i august 2015. Perrys tredje turné for at promovere albummet, Prismatic World Tour, varede fra maj 2014 til oktober 2015 og indtægter 204,3 millioner dollars. over hele verden efter at have solgt næsten 2 millioner billetter. Hun optrådte også på Super Bowl XLIX pauseshow den 1. februar 2015, og antallet af seere på hendes show (114,4 millioner) var højere end dem, der så det aktuelle spil.

Den 17. juni 2014 annoncerede Perry dannelsen af ​​sit eget pladeselskab under Capitol Records, Metamorphosis Music, senere omdøbt til Unsub Records. Hendes femte album 'Witness' blev udgivet 9. juni 2017, hvor hun turnerede fra september 2017 til august 2018 i Witness: The Tour.

Perry blev beordret af en jury i juli 2019 til at betale kunstneren Flame $ 550.000 efter at have bestemt, at Perry-sangen 'Dark Horse' kopierede sin sang fra 2008 'Joyful Noise'.

Uden for musik: Foruden sin musikkarriere har Perry optrådt adskillige gæstebilleder på shows som 'Saturday Night Live', 'The Simpsons', 'How I Met Your Mother' og 'Raising Hope'. Hendes filmdebut kom i 2011, da hun medvirkede som Smurfette i den animerede familiefilm 'The Smurfs'. Hun gentog sin rolle i 'The Smurfs 2' i 2013.

Hvor meget tjener Katy Perry for at være vært for American Idol ? I marts 2018 underskrev Kate Perry sig som dommer i ABCs 'American Idol' genoplivning. Hendes løn i den første sæson var $ 15 millioner. Fra og med 2019-sæsonen blev Katys American Idol-løn stødt til $ 25 millioner.

Hun har også lavet en række forretningsforetagender, herunder flere dufte: Purr (2010) og Meow! (2011), Killer Queen (2013) og Mad Potion (2015) investerede i Popchips og blev talsmand for mærket i 2012 og lancerede sit mobilapp-spil 'Katy Perry Pop' i december 2015 gennem Glu Mobile.

Personlige liv: Perry mødte den fremtidige mand Russell Brand i sommeren 2009, og parret blev forlovet i december. De blev gift den 23. oktober 2010 i Rajasthan, Indien, men blev skilt 14 måneder senere. Uden præenup kunne Perry have været på krogen i et estimeret skøn $ 22 millioner skilsmisse . I sidste ende blev adskillelsen imidlertid afgjort på meget lavere vilkår. Hun begyndte at danse skuespilleren Orlando Bloom i begyndelsen af ​​2016 og blev forlovet med ham i februar 2019.

Ejendom : I 2014 indgik Katy en aftale med det katolske ærkebispedømme i Los Angeles om at købe en 8,5 hektar stor ejendom komplet med et palæ fra 1920'erne for $ 14,5 millioner. Handlen skulle bestå af 10 millioner dollars kontant og 4,5 millioner dollars i form af en anden ejendom for de tre nonner, der besatte ejendommen på det tidspunkt. Desværre slog de nonner, der havde boet på palæet i årtier et par måneder senere en separat aftale om at sælge huset til en forretningskvinde ved navn Dana Hollister for et lidt højere beløb, der ville være blevet betalt direkte til deres ordre. Dette udløste en årelang domstolskamp om ejendommen. En af nonnerne døde faktisk I RETTEN. I sidste ende blev Dana beordret til at betale $ 6,5 millioner i erstatning for at have forstyrret salget. Katys mulighed for at købe huset udløb i august 2019, men i skrivende stund er ærkebispedømmet angiveligt stadig åben for lukning med Katy, så snart hun er i stand til at erhverve en passende erstatningsejendom for nonnerne.

I 2017 brugte hun 19 millioner dollars på at erhverve et palæ i Beverly Hills, som hun stadig ejer den dag i dag.

I 2018 brugte hun 7,5 millioner dollars til et andet hjem i Beverly Hills. Denne blev besat af familiemedlemmer, indtil Katy besluttede at notere ejendommen i 2020 for $ 8 millioner.

I 2019, mens nonnenes domstolskamp endelig var ved at blive afsluttet, solgte Katy to side-by-side-hjem i LAs Runyon Canyon-område for tilsammen 12,3 millioner dollars.

I oktober 2020 betalte Katy og Orlando $ 14,2 millioner for en ca. 9 hektar stor ejendom i Montecito, Californien. Her er en videotur:

Resumé : Katy Perrys nettoværdi er $ 330 millioner. Hun har altid været år i over et årti og har været en af ​​de mest betalte berømtheder på planeten. I nogle år har hun tjent mere end $ 50 millioner på sine forskellige bestræbelser. Hendes årlige indtjening har toppet $ 100 millioner på et år.

Katy Perry Netværdi

Katy Perry

Nettoværdi: $ 330 millioner
Løn: $ 25 millioner
Fødselsdato: 25. oktober 1984 (36 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 fod 6 tommer (1,7 m)
Erhverv: Skuespiller, musiker, filantrop, sanger-sangskriver, stemmeskuespiller, forretningsperson, musikartist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion