Keith Urban antyder tilbagevenden til 2020 i relancering af Colosseum

Keith Urban vises under hansKeith Urban vises under sit 'Graffiti U' -stop ved Colosseum på Caesars Palace fredag ​​den 6. september 2019. (Denise Truscello) Keith Urban vises under sit 'Graffiti U' -stop ved Colosseum på Caesars Palace fredag ​​den 6. september 2019. (Denise Truscello) Keith Urban vises under hans 'Graffiti U' tour stop ved Colosseum på Caesars Palace lørdag den 7. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Keith Urban vises under hans 'Graffiti U' tour stop ved Colosseum på Caesars Palace lørdag den 7. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Keith Urban vises under hans 'Graffiti U' tour stop ved Colosseum på Caesars Palace lørdag den 7. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Det renoverede Colosseum på Caesars Palace vises fredag ​​den 6. september 2019. (Denise Truscello) Dylan og Zach Zmed vises på Myron's Cabaret Jazz i 'The Everly Brothers Experience' lørdag den 8. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Publikum ved den store åbning af Pinkbox Donuts på 9435 W. Tropicana Ave. vises lørdag den 8. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Donut -sagen ved den store åbning af Pinkbox Donuts på 9435 W. Tropicana Ave. vises lørdag den 8. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Donut -sagen ved den store åbning af Pinkbox Donuts på 9435 W. Tropicana Ave. vises lørdag den 8. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Donut -sagen ved den store åbning af Pinkbox Donuts på 9435 W. Tropicana Ave. vises lørdag den 8. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Donut -sagen ved den store åbning af Pinkbox Donuts på 9435 W. Tropicana Ave. vises lørdag den 8. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Keith Urban var on-point i sit show i Colosseum ved Caesars Palace lørdag aften. Det er en lørdag aften i Las Vegas, og du er på gulvet! Det er en almindelig ytring!

Urban talte i fuld festtilstand om den nye generaloptagelsesafdeling på det 16-årige sted. Det opgraderede design blev afsløret for hans Graffiti U -turnéforestillinger fredag ​​og lørdag aften.

Men hvad Urban senere sagde, var endnu mere bemærkelsesværdigt: Det kan være et tegn på ting, der skal komme i 2020; hvem ved? Det var på det tidspunkt, jeg troede, at Urban kunne være til Colosseum hvad George Strædet er til T-Mobile Arena, en solo country superstjerne, der kan forankre lokalet flere weekender om året.atz lee kilcher jr nettoværdi

Se dette indlæg på Instagram

Han underskrev lige en guitar og gav den til en fan… @keithurban @caesarspalace #vegasville #Vegas #Strip #Guitar

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 7. september 2019 kl. 22:08 PDT

Som han siger: Hvem ved? Men Urban blev udvalgt af utallige grunde til at prøvekøre det nye Colosseum, meget forbedret fra de dage, hvor Celine Dion åbnede mødested i marts 2003 for En ny dag ... Som udbasuneret er videoskærmen bag på scenen et omdrejningspunkt. Det fleksible GA -område, som kan vende tilbage til en fast position for en siddende oplevelse, giver lokalet alsidighed til at arrangere rowdier -shows som Urban's. Lyden er især forbedret-fuld, robust men ikke øre-piercing.

Det næste trin er at maksimere alle disse forbedringer. Colosseum har travlt med sådanne residency headliners som Luis Miguel, Enrique Iglesias, Reba og Brooks & Dunn, Rod Stewart, Jerry Seinfeld, Steve Martin og Martin Short, Journey, Guns N ’Roses, Sting, Mariah Carey, Jeff Dunham og Madonna i løbet af de næste uger.

Lokalet vil fortsat være vært for massive visninger under CinemaCon og åbne muligheder for tv -udsendelser og - bare tænkt på dette - en tilbagevenden af Jimmy Kimmel Direkte! show om aftenen til The Strip, et show, der ville drage fordel af det avancerede videolayout.

Colosseums ekspansion af vision afspejles yderligere af Caesars Entertainment's forhold til NFL som ligaens officielle casino -partner. Dette åbner muligheden for Caesars Entertainment -steder - ledet af Colosseum - til at være vært for officielle Super Bowl -visningsfester.

Se dette indlæg på Instagram

Han spiller også bas, med stor effekt ... @keithurban @thecolosseumatcaesarspalace @caesarspalace #vegasville #Vegas #live #music #strip

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 7. september 2019 kl. 21:27 PDT

Ja, det er en mulighed, Caesars Entertainment, præsident for underholdning Jason Gastwirth sagde i sidste uge. Vores forhold til NFL gør det endnu mere muligt.

Forvent en fælles indsats fra Caesars for at arrangere højt profileret underholdning i forbindelse med NFL Draft-festen i april, som forventes at blive en Vegas-spektakelbegivenhed.

Vi planlægger bestemt at have underholdning i vores teatre og arbejder generelt med NFL, sagde Gastwirth. Vores fokus vil være udkast til weekend og sætte det rigtige indhold på vores spillesteder.

Nashville trak omkring 600.000 turister til sit udkast til arrangement i foråret. Las Vegas har bestemt infrastrukturen til at håndtere sådan en fest, og Colosseum vil uden tvivl være i spil. Og Keith Urban ligner allerede at være klar til at spille.

En scanning af D

Jeg stoppede ind for at se den ansete D Las Vegas medejer Derek Stevens til NFLs åbningssøndag, som virkelig bør anerkendes som en borgerlig ferie. Det føltes helt sikkert som på Longbar, hvor Stevens var omgivet af snesevis af gæster, hvoraf de fleste fulgte Detroit Lions-Arizona Cardinals tilt.

Intens #Langbar handling på @NFL åbning søndag @theDlasvegas ... #Vegas #DGLV #fremontstreet pic.twitter.com/Mwlz8O1s6i

- John Katsilometes (@johnnykats) 8. september 2019

Hvad jeg lærte (bortset fra Stevens svimlende udvalg af indsatser) var, at der bruges flere penge på at satse under spil på in-play-apps end før kickoff. Stevens, både en bettor og en sportsbog -operatør, fortalte mig dette selv. Mange spilspillere vælger at vente med at se, hvordan et spil åbner for faktisk at begynde at satse, og bogoperatører ved ofte ikke, hvad eller hvem de skal trække efter for at tjene penge.

Dette åbnede en samtale om, hvordan in-time handel kan sprede sig til andre former for underholdning: Hvis du betaler $ 10 i forvejen for at se en film og elsker oplevelsen, vil du bruge yderligere $ 10 på at afslutte showet? Eller hvis du f.eks. Siger $ 5 til et Cirque -show og tilbydes en chance for at fortsætte oplevelsen i trin på $ 5, ville du blive i teatret? Vi har ikke nået det punkt endnu, men som Stevens siger, er al den handling god for Vegas.

Zmed-tastic!

Giv det op for Zach og Dylan Zmed , der fremførte deres musikalsk dygtige og meget sjove Everly Brothers Experience lørdag på Myrons Cabaret Jazz.

Fyrene er sønner af Adrian Zmed (T.J. Hooker, Grease 2 og Bachelor Party, blandt mange film- og tv -satsninger). De ramte dette Everly -koncept for et par år siden, og deres vokalblandinger og historiefortælling er en historielektion om Everlys ’indvirkning på nutidig musik.

Zmeds ’sjov på scenen var noget uventet (Phil og Don Everly var ikke kendt som komiske artister). Typisk var introen til Love Hurts som Dylan sagde: Denne næste sang var også et hit for bandet Nazareth, hvis sanger var Jesus ... Jeg har hans biografi. Gideon gav det til mig.

Sådanne øjeblikke udløser ideen om, at handlingen kunne vove sig ind i en Smothers Brothers-hyldest sammen med en omfattende produktion af store duoer- Simon & Garfunkel , det Rright Brothers, Darryl Hall og John Oates og lignende. Et to-mands Legends-show med andre ord.

Zmederne lagde noget i retning af 90.000 miles om året og udførte landevejsspil i Everly -hyldesten. De stopper i Vegas med jævne mellemrum. Hold radaren oppe for dem.

Donut drysser

Fyren med en bakke med donuts, der råbte, og du troede, jeg bare var til fast ejendom! lørdag eftermiddag var Siegel Suites grundlægger og administrerende direktør Stephen Siegel .

Det var donut-30 for Siegel, hvis firma markerede åbningen af ​​sit Pinkbox Donuts outlet på 9435 W. Tropicana Ave. Forretningen serverer sådanne konfekt med temaet Golden Knight, Poo, Pinky (som er Poo, men i pink og opkaldt efter butikkens maskot), Shaka, Sweet Potato Cake, Maple Bacon Bar og Fat Elvis .

Der er en idé - OK, min - at navngive en doughnut The Elliptical, for det er dér, den sender dig.

Siegel siger, at han planlægger yderligere 10 Pinkbox Donut -butikker at åbne i år og næste år, herunder en butik i McCarran International Airport og andre i det sydlige Californien, Utah og Arizona.

Vores donuts er ingen spøg, sagde Siegel, der er involveret i opskrifterne og temaerne i virksomhedens produkt. Folk kan ikke få nok af dem.

Siegel åbner også næste generations Bagelmania på Convention Center Drive, der støder op til Convention Center-udvidelsen og overfor Royal Hotel. Længe en Vegas -institution på Twain Avenue og Swenson Street, det nye bagel emporium skal åbne i december.

Capriotti er i emhætten

En Capriottis placering åbner på det sydøstlige hjørne af Charleston Avenue og Maryland Parkway, overfor Huntridge Theatre, i november. Dette skal være de første Capriotti’er, der serverer øl og vin, og det vil tilbyde udendørs siddepladser og et tilbagevendende, delikat design.

hvad laver lebron james et år

Kæden åbnede lørdag sin seneste butik på det sydvestlige hjørne af Lake Mead og Jones boulevards. Jeg havde ikke en sandwich (for fuld af donutprøver), men tyggede fedtet med min mand Wayne Big D Danielson af 95,5-FM The Bull. Han er også en annoncør i arenaen for Vegas Golden Knights, og en af ​​de gode.