Kel Mitchell Netværdi

Hvor meget er Kel Mitchell værd?

Kel Mitchell Netværdi: $ 3 millioner

Kel Mitchell Netværdi: Kel Mitchell er en amerikansk skuespiller, komiker, rapper, manuskriptforfatter, producent, parodist, danser og musiker, der har en nettoværdi på 3 millioner dollars. Måske bedst kendt for sin rolle i Nickelodeons skitsekomedie Alt , Kel Mitchell har også etableret sig som en talentfuld film- og stemmeskuespiller. Derudover vises Kel Mitchell i forskellige reality-tv-shows og spilprogrammer.

Tidligt liv: Kel Johari Rice Mitchell blev født den 25. august 1978 i Chicago, Illinois. Mens han voksede op på South Side sammen med to søstre, tog Kel Mitchell dramakurser, da han gik på gymnasiet.

Karriere: Kel Mitchell blev først berygtet efter at have vist sig i Alt , booker en hoved-, tilbagevendende rolle fra den første til den femte sæson. Serien vandt en række priser og skabte forskellige spin-offs og efterfølgere. Kel Mitchell er kendt for sit samarbejde med Kenan Thompson , der begynder med serien Kenan og Kel , der løb fra 1996 til 2000. En skitse fra Alt skabte også en hel film kaldet God burger , som Kel Mitchell og Kenan Thompson medvirkede igen. Begge skuespillere optrådte også i shows som Søster, Søster, The Steve Harvey Show, fætter Skeeter, og Sabrina, Teenage Witch .

I 1999 spillede Kel Mitchell den usynlige dreng i Ben Stillers superheltkomedie Mystery Men . Selv med en stjernespækket rollebesætning, Mystery Men modtaget gennemsnitlige anmeldelser og viste sig at være en massiv billetkontor flop, der genererede kun $ 33 millioner på et budget på $ 68 millioner.

Kel Mitchell er også kendt for sit stemmeskuespil, især i serien Clifford den store røde hund . I serien gav han udtryk for karakteren af ​​T-Bone. Han gav også udtryk for karakteren af ​​hollandsk i Disney XD'er Motorcykel . Andre roller i 2000'erne omfattede en co-vært stilling i Dans 360 og optrædener i En på en og BET'er Tag kagen . I 2006 optrådte han i Ligesom Mike efterfølger Som Mike 2: Streetball .

(Foto af Timothy Hiatt / Getty Images for Nickelodeon)

Efter at et rygte spredte sig på MySpace om, at Kel Mitchell var død, tog skuespilleren en rolle i 2007-filmen Honeydripper . Derefter skrev og producerede han filmen Dans Fu inden de optrådte i forskellige Detroit-baserede sceneproduktioner. Kel Mitchell fik yderligere berømmelse for sine optrædener i G4 Attack of the Show!

Kel Mitchell fortsatte med at optræde i børns shows gennem hele sin karriere og bestilte især en tilbagevendende rolle i PBS Nysgerrig George og en gæst rolle i Nickelodeon's Sam & Cat . Mitchell optrådte også som rapper i Nickelodeon sitcom Game Shakers . Derudover har han optrådt i shows som Tonight Show med Jimmy Fallon, Double Dare, og Dans med stjernerne .

Kel Mitchell er i øjeblikket vært Tails of Valor, et show, der ser på de virkelige historier om servicedyr, der hjælper mennesker i nød. Mitchell er også en producent til genstart af Alt , som debuterede i 2019 og bestilte også en tilbagevendende rolle i showet.

Relationer: I 1999 blev Kel Mitchell gift med Tyisha Hampton-Mitchell, skønt de blev skilt i 2005. Kel Mitchell blev derefter gift med rapperen Asia Lee i 2012, og parret fik senere et barn sammen. Mitchell og hans kone vandt senere en pris for deres show, Back House-festen .

Personlige liv: Kel Mitchell er kristen, selvom han ikke konverterede før senere i livet. Han er også talsmand for Black College Expo og fungerer som ungdomspastor for Spirit Food Christian Center.

Kel Mitchell Netværdi

Kel Mitchell

Nettoværdi: $ 3 millioner
Fødselsdato: 25. august 1978 (42 år)
Køn: Han
Højde: 5 fod 10 tommer (1,8 m)
Erhverv: Skuespiller, komiker, musiker, danser, filmproducent, manuskriptforfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion