Kelce leder Kansas City Chiefs 'anden Las Vegas Strip -fest

Tæt ende Travis Kelce vises på Omnia Nightclub på Caesars Palace lørdag den 8. februar 2020. ...Tæt ende Travis Kelce vises på Omnia Nightclub på Caesars Palace lørdag den 8. februar 2020. (Wolf Productions) Scenen ved Kansas City Chiefs 'sejrsfest på Omnia Nightclub på Caesars Palace lørdag den 8. februar 2020. (Wolf Productions) Erik Haula fra Carolina Hurricanes, en tidligere Vegas Golden Knight, vises på Omnia Nightclub på Caesars Palace lørdag den 8. februar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Scenen ved Kansas City Chiefs 'sejrsfest på Omnia Nightclub på Caesars Palace lørdag den 8. februar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Tæt ende Travis Kelce vises på Omnia Nightclub på Caesars Palace lørdag den 8. februar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

På marken, Patrick mahomes Kansas City Chiefs superstjerne quarterback. Men i klubben, Travis Kelce er en født signalopkalder.

For anden nat i træk festede de nyligt kronede Super Bowl-mestre på en uber-natklub i Las Vegas Strip, der stormede Omnia Nightclub på Caesars Palace lige efter midnat lørdag aften. Chiefs holdkammerater i to-nat turnéen, der startede fredag ​​på Aria og Jewel Nightclub, omfattede Mahomes, Kelce, Damien Williams, Mecole Hardman, Blake Bell, Cam Erving og Austin rytter.

Smid det ned, smid det tilbage ... det er @tkelce m/ a @Chiefs holdkammerat, jeg kan ikke let identificere chugging the brews #OmniaNightclub #KunVegas #VegasVille pic.twitter.com/Mw6YCx5tY7

- John Katsilometes (@johnnykats) 9. februar 2020

Omnia og Hakkasan Group grundpillen Steve Aoki var nattens overskrift. Han ankom omkring kl. 1:30, hoppede bag dækkene og booyede af kraftige eksplosioner af CO2 fra klubbens festkanoner. Den berømte LED -lysekrone glødede i Chiefs 'røde og guld og faldt gentagne gange ned på det fyldte dansegulv.

hvor meget er john cena værd

Selv medlemmer af NHL's Carolina Hurricanes overtog et par VIP-boder efter netop at have overvundet Golden Knights på T-Mobile Arena. Det var godt at se et smilende Eric Haula , en tidligere Golden Knights -favorit, der indtog scenen og stod oven på en bod med sin kuglehætte spundet baglæns.

Det #Super Bowl fest er på igen for @Chiefs @omnianightclub @CaesarsPalace #KunVegas pic.twitter.com/cjbgLfj8DO

- John Katsilometes (@johnnykats) 9. februar 2020

Men hvis der nogensinde var en nat, hvor et NHL -hold ville blive overskygget i en Strip -natklub, var det her. Mens Mahomes, iført overdimensionerede solbriller, holdt hovedet nede midt på holdets VIP -bod, var den modige Kelce op og ud og rillede og smed de kolde tilbage.

Det #Super Bowl fest er på igen for @Chiefs @omnianightclub @CaesarsPalace #KunVegas pic.twitter.com/cjbgLfj8DO

- John Katsilometes (@johnnykats) 9. februar 2020

Scenen var fuldt tilt ved 01:00 Fergie DJ , der åbnede natten, frigjorde (You Gotta) Fight for Your Right (to Party!), behandlede Kelce Beastie Boys 'klassikeren som sit personlige soundtrack. Han pumpede armen, pegede på forskellige dansere på gulvet og inspirerede generelt til voldsom adfærd.

Aaaaand den @Canes er her, i sejrens rødme. Der er ex- @GoldenKnights fave #ErikHaula under holdets flag…. #OmniaNightclub @CaesarsPalace pic.twitter.com/3pnW3rcPiv

- John Katsilometes (@johnnykats) 9. februar 2020

I lighed med Jewel-festen den foregående nat blev klubben udsmykket med Chiefs-flag og scrims, videohøjdepunkter om sin sejr over 49ers, servere iført KC-pilespidslogoet, champagneflaske-stjernekast og naturligvis flere eksplosioner fra festklubbens festkanoner.

hvor mange penge er Walmart værd

Der blev også fejret et par fødselsdage, og to ægteskabsforslag. Men du kunne ikke helt finde ud af, hvad der skete. For mange Chiefs.

De stramme ender

Kelce holder liv i en tradition for NFL stramme ender til fest på Vegas natklubber og dagklubber. Rob Gronkowski , i sin storhedstid med Patriots, var en sommer regelmæssig på Rehab på Hard Rock Hotel. Han og hans følge fejrede sin 26 -års fødselsdag ved poolfesten i 2015 (og underligt nok er Gronk og Kelce begge 30 år, selvom Gronk er ude af spillet). New Orleans Saints, New York Giants og Carolina Panthers stramme ende Jeremy Shockey var også fan af HRH -puljefesten. Shockey blev faktisk taget ud på en båre af paramedicinere i maj 2009, der led af, hvad de hellige beskrev som dehydrering. Han blev opført som ude for resten af ​​dagen.

Spiegelworld grøfter Edinburgh

Spiegelworld grundlægger Ross Mollison følger sin plan om at trække sine shows fra Edinburgh Festival Fringe over Brexit -bekymringer. Mollison indgik en femårig plan om at få premiere på et Spiegelworld-show om året på den prestigefyldte månedslange festival. Den første var det store bifald til Atomic Saloon Show i august, der debuterede i Strip på The Venetians Grand Canal Shoppes i september.

Det Forenede Kongerige forlod EU 31. januar og gik ind i en overgangsperiode på 11 måneder, og Mollison er bekymret over regionens finansielle markeder. Den dag, hvor Storbritannien splittede sig fra EU, gennemgik Mollison websteder i Paris. Han ser også på muligheder i Sydney, Australien.

Som Mollison sagde under sidste års Fringe -optrædener: Usikkerheden om, hvad der er lov, hvad er visumsituationen, hvad sker der med visa næste år, hvis du ikke er en del af EU? Jeg har ingen ide. Hittet til regionen er betydeligt. Medierapporter indikerer, at The Fringe taber anslået 25 millioner dollars (i amerikansk valuta) som følge af, at Spiegelworld flyttede ud.

Marinos tilbagevenden

rig homie quan nettoværdi 2016

Frank Marino er tilbage på scenen, fuld tid, i Legends In Concert, der begynder mandag aften. Marino er under en to-årig kontrakt for at genoplive sin Joan Rivers-rolle (kun cirka 10 uger efter at han havde pensioneret sin berømte fremstilling). Marino agter stadig at producere et show under sit Divas -mærke, og premieren på den produktion er næste søndag kl. på Italian American Club.

Jeg chattede med Marino under Legends -prøver fredag ​​for et kommende afsnit af PodKats! Dette var en livlig session, hvor jeg spurgte den mangeårige headliner, om han har nogen planer om at se RuPaul’s Drag Race Live! i Flamingo Showroom. Marinos svar var et hårdt nej. Han er klart ophidset over RuPaul -showet, som er Caesars Entertainment -trækproduktionen, der flyttede ind, da Divas blev tvunget til at lukke i juni 2018.

Bemærk: Denne version af kolonnen korrigerer showtiden for Frank Marinos show på Italian American Club.