Kellyanne Conway Netværdi

Hvor meget er Kellyanne Conway værd?

Kellyanne Conway Netværdi: $ 39 millioner

Kellyanne Conway nettoværdi og løn: Kellyanne Conway er en amerikansk kampagnechef, strateg og pollster, der har en nettoværdi på $ 39 millioner. Hun er republikaner, der var kampagneleder for Donald Trump og blev udnævnt til rådgiver for præsidenten for Trump fra 2017 til 2020.

Tidligt liv : Kellyanne Elizabeth Fitzpatrick blev født i Camden, New Jersey den 20. januar 1967. Hendes far ejede et lastbilfirma, og hendes mor arbejdede i en bank. Da Kelly var tre, forlod hendes far familien. Kelly blev opdraget af sin mor, bedstemor og to ugifte tanter. Hun tilbragte somre på at plukke blåbær på en gård i Hammonton, New Jersey. Hun ville senere anerkende dette job som kilden til hendes livslange arbejdsmoral.

Efter gymnasiet fik hun en BA fra Trinity Washington University og dimitterede magna cum laude. Hun tjente derefter en JD fra George Washington University.

Polling Company : Kelly arbejdede først i valglokalet, mens hun stadig var i jura, gennem et job hos Wirthlin Group. I 1995 lancerede Kelly The Polling Company. I dag er hun præsident og administrerende direktør for The Polling Company Inc./Woman Trend. Polling Company er ansat af utallige virksomheder til at indsamle forskning og information om tendenser, især dem der involverer kvinder. For eksempel har virksomheder som American Express og Hasbro (blandt mange andre) hyret The Polling Company til at foretage markedsundersøgelser om aktuelle og kommende tendenser relateret til kvindelige indkøbsvaner og præferencer.

Polling Company udvidede snart til at levere politisk meningsforskning og gjorde sig tilgængelig for politiske kandidater. For eksempel tjente The Polling Company 1,9 millioner dollars ved valget i 2016 og arbejdede for kandidater som Ben Carson og Ted Cruz.

Medieudseende : Kellyanne har spillet utallige medier i årenes løb. Hun har optrådt som en politisk kommentator på CNN, Fox News og Fox Business. Conway har optrådt i tv-serier, herunder Good Morning America, Meet the Press, Real Time med Bill Maher og Hannity.

Donald Trump : Hun tilsluttede sig oprindeligt Ted Cruz til præsidentkampagnen i 2016, inden hun blev seniorrådgiver for Donald Trump. Hendes tilknytning til Trump går mindst to årtier tilbage. Hun boede endda i Trump Tower fra 2001 til 2008 og sad på bygningens ejerlejlighed i en periode. Ted Cruz suspenderede sin kampagne i juni 2016. Den 1. juli 2016 blev det meddelt, at Kellyanne var ansat som seniorrådgiver for Donald Trumps præsidentkampagne.

Hendes rolle med Trump skulle oprindeligt fokuseres meget snævert på kvindelige vælgere, men rollen blev til sidst udvidet, da Conway viste sig at være en meget dygtig kampagneleder. Hun blev officielt forfremmet til kampagnechef den 19. august 2016.

Kontroverser : I løbet af sin tid som rådgiver for præsident Donald Trump har Kellyanne fundet sig at håndtere en række kontroverser. Hun har direkte løjet og / eller fejlagtige fakta ved flere lejligheder. Hun rejste øjenbryn i januar 2017, da hun hævdede falske fortællinger af den daværende pressesekretær Sean Spicer i Det Hvide Hus, var faktisk 'alternative fakta'. En måned senere, mens hun optrådte i Chris Matthews 'show' Hardball ', henviste Conway til en fuldstændig sammensat begivenhed, som hun kaldte' Bowling Green-massakren ', når hun retfærdiggjorde præsident Trumps indvandringsforbud. I løbet af sin embedsperiode er hun ved flere lejligheder blevet beskyldt for overtrædelse af lugeloven. For eksempel, efter at det blev meddelt, at Nordstrom havde droppet Ivanka Trumps produkter, brugte Conway en del af sit optræden på 'Fox & Friends' til at promovere Ivankas personlige brand.

Personlige liv : Kellyanne har været gift med advokat George T. Conway III siden 2001. De har fire børn, herunder Claudia Conway, der skabte overskrifter i august 2020 efter at have meddelt, at hun havde til hensigt at søge frigørelse fra sine forældre. Kellyanne og George har et notorisk mærkeligt og sandsynligvis anstrengt forhold, da han har været en af ​​Donald Trumps mest højlydte kritikere.

Finansielle detaljer : En finansiel videregivelse offentliggjort i april 2017 viste, at Kellyanne personligt tjente ca. $ 900.000 i 2016. Den samme videregivelse anslog, at hun og George kontrollerede aktiver til en værdi af mellem $ 11 og $ 44 millioner.

Ejendom : Som vi tidligere nævnte, boede Kellyanne og George i en Trump Tower-lejlighed i New York City fra 2001 til 2008. I februar 2017 betalte de lidt under $ 8 millioner for et palæ i Washington DC. Tilbage i hendes hjemland New Jersey ejer de stadig et hjem på 6 millioner dollars i byen Alpine, der ofte rangeres som et af de dyreste postnumre i Amerika.

Kellyanne Conway Netværdi
Nettoværdi: $ 39 millioner
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion