Ken Todd nettoværdi

Hvor meget er Ken Todd værd?

Ken Todd nettoværdi: $ 90 millioner

Ken Todd nettoværdi: Ken Todd, AKA Ken Vanderpump, er en britisk-amerikansk forretningsmand og restaurantejer, der har en nettoværdi på 90 millioner dollars. Det er en kombineret nettoværdi med sin kone, Lisa Vanderpump.

Ken Todd tjente sin nettoværdi som en berømt restauratør sammen med sin kone, 'Real Housewives of Beverly Hills' stjerne Lisa Vanderpump . Sammen har de ejet og ledet nogle af Londons og Los Angeles 'top restauranter og barer. Todd og Lisa har ejet mere end 30 restauranter, barer og klubber i London og Los Angeles, herunder The Shadow Lounge, Bar Soho, SUR, Pump, Villa Blanca, Tom Tom og Lisa VanderPump's stenbagte pizzeria.

Personlige liv: Kenneth Todd mødte Lisa Vanderpump i London i 1982. De blev forlovet seks uger efter mødet og giftede sig inden for tre måneder. I et interview sagde Lisa: 'Det var den mærkeligste ting. Han tog fejl i mig i enhver forstand - 16 år ældre, playboy, på natklubberne. Men han bad mig om mit nummer, og det var det. ' Mod almindelig tradition tog han hendes efternavn. Det lykkelige par har to børn, Pandora, 24 (biologisk), og Max, 18, som Lisa adopterede.

Før han mødte Lisa Vanderpump, var Todd tidligere gift med Pamela Todd i to år. Ken og Pamela havde en søn ved navn Warren, der blev født i 1966. Todd fik forældremyndighed over Warren efter deres skilsmisse, og han opdragede ham alene fra to års alderen. Warren, en britisk iværksætter, giftede sig senere med Lisas ven Sue Vanner, en skuespillerinde kendt for sin rolle i James Bond-klassikeren 'The Spy Who Loved Me.' Sue og Warren har en 21-årig søn, Ryan.

Ken Todd var aldrig fodboldspiller, på trods af at en Google-søgning efter Ken Todd bringer en profil op med et foto af ham knyttet til en biografi om en anden.

Sammen med sin kone støtter Todd Keep Memory Alive, en organisation, der er oprettet for at skabe opmærksomhed omkring neurologiske lidelser, herunder amyotrofisk lateral sklerose (ALS), Alzheimers sygdom, Huntingtons sygdom og Parkinsons sygdom.

Angela Weiss / Getty Images

Karriere: Ken arbejdede et antal job, mens han rejste sin søn, inden han til sidst gjorde sig et navn i restaurantbranchen. Han købte sin første bar Corks i Kensington, London i 1982, hvor han mødte Lisa. Som mand og kone-team har de samlet en stor, meget vellykket og rentabel portefølje af restauranter og barer. Sammen ejer de 26 restauranter, herunder den sexigste restaurant i Beverly Hills, Villa Blanca, som er kendt som et berømt hotspot. Villa Blanca har alt fra en sexet og romantisk atmosfære til lækkert middelhavs, italiensk og asiatisk køkken. Executive Chef på Villa Blanca, Francis Demetrius, er ekspert i asiatiske fusionsretter. Nogle af Hollywoods mest berømte berømtheder går til Villa Blanca for at se og blive set. I Los Angeles ejer Vanderpumps også Sur, fokus for Real Housewives of Beverly Hills spin-off Vanderpump Rules, som er i West Hollywood ligesom PUMP Restaurant Lounge og Tom Tom.

I 2015 lancerede Vanderpump og Todd en serie af tilbehør til kæledyr, Vanderpump Pet, og åbnede en butik til tilbehør til kæledyr på Los Angeles West Third Street.

Ken's kone Lisa har også spillet i flere tv-serier og film som 'A Touch of Class' (film), 'The Wildcats of St Trinian's', 'Silk Stalkings' og 'Baywatch Nights.'

Ægte Ejendom: Ken Todd og Lisa Vanderpump ejer et palæ i kvarteret Beverly Crest i Beverly Hills kaldet Villa Rosa. Parret købte hjemmet for $ 11,995 millioner i 2011. Det 8.801 kvadratmeter store palæ på 2,01 hektar har fem soveværelser og otte badeværelser. Villa Rosa bærer en årlig ejendomsskatteregning i Los Angeles County på $ 134.103. Ejendommen er sandsynligvis værd nord for $ 20 millioner i dag. I 2004 købte de et andet Beverly Hills-hjem til $ 14 millioner. De solgte dette hus i en off-market transaktion for $ 18,8 millioner i 2011, omkring det tidspunkt, hvor de købte deres nye hjem.

Ken Todd nettoværdi

Ken Todd

Nettoværdi: $ 90 millioner
Fødselsdato: 24. august 1957 (63 år)
Køn: Han
Nationalitet: England
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion