Kendra Wilkinson 'super syg', viser pigerne lørdagens 'Sex Tips'

Kendra Wilkinson spiller i Sex Tips for lige kvinder fra en homoseksuel mand i Paris Las Vegas. (SPI Entertainment)Kendra Wilkinson spiller i Sex Tips for lige kvinder fra en homoseksuel mand i Paris Las Vegas. (SPI Entertainment)

En influenzalignende sygdom, der involverer co-star Kendra Wilkinson af sextips til en lige kvinde fra en homoseksuel mand forårsagede aflysning af begge forestillinger i det show lørdag aften.

Wilkinson postede på Twitter, at hun var super syg og tog til skadestuen.

Super syg. Skal aflyse det sene show i aften. Mit hjerte kunne ikke annullere begge dele. Beklager sent show.- Kendra Wilkinson (@KendraWilkinson) 19. november 2017

Ved denne eftermiddag sagde Wilkinson, at hun havde det godt efter at have spøgt tidligere med at blive behandlet med morfin.

I første omgang tweetede Wilkinson, at hun var utilpas og ville aflyse forestillingen sent om aftenen ved showet kl Paris Las Vegas. Hun sagde senere, at hun også aflyste det tidlige show.

Såååå undskyld fyre skal aflyse begge shows i aften. Går til ER. Gør ondt. Jeg gør det op til dig, skrev hun. Wilkinson tilføjede, at hun var ved at få morfin. Lol #byebye.

Såååå undskyld fyre skal aflyse begge shows i aften. Går til ER. Gør ondt. Jeg gør det op til dig.

- Kendra Wilkinson (@KendraWilkinson) 19. november 2017

Hendes opdatering i dag. Bedre i dag vil n være tilbage på scenen i aften. Smerten og smerterne var så slemme i aftes. Intet alvorligt fandt de, men på antibiotika n smertestillende medicin i dag. Tak for din bekymring alle sammen. Elsker dig.

Bedre i dag vil n være tilbage på scenen i aften. Smerten og smerterne var så slemme i aftes. Intet alvorligt fandt de, men på antibiotika n smertestillende medicin i dag. Tak for din bekymring alle sammen. Elsker dig.

- Kendra Wilkinson (@KendraWilkinson) 19. november 2017

Sex Tips producent Adam Steck af SPI Entertainment og en publicist for produktionen sagde i aften, at de havde talt med Wilkinson og hendes repræsentanter. De bekræftede, at begge shows lørdag blev aflyst og i aften kl. show ville blive fremført.

For nylig blev det afsløret, at Wilkinson og co-star Jai Rodriguez vil udføre deres sidste Sex Tips -show 2. januar.