Kendrick Lamar Netværdi

Hvor meget er Kendrick Lamar værd?

Kendrick Lamar Netværdi: $ 75 millioner

Kendrick Lamar nettoværdi: Kendrick Lamar er en amerikansk rapper, der har en nettoværdi på 75 millioner dollars. Han er en af ​​de mest populære og mest betalte rappere på planeten. Til dato har han tjent mere end 180 millioner dollars i sin karriere. Alene i 2018 tjente han $ 60 millioner, hvilket gjorde ham til en af ​​de mest betalte entertainere for året.

Tidligt liv: Født i Compton, Californien den 17. juni 1987, begyndte Kendrick Lamar, også kendt som Kendrick Lamar Duckworth, at rappe, mens han stadig var i folkeskolen, inspireret af sine idoler Tupac Shakur og Dr. Dre . Lamars forældre var flyttet fra sydsiden af ​​Chicago til Compton tre år før han blev født, da hans far havde været stærkt involveret i bandeaktivitet, og hans mor havde stillet et ultimatum for dem at flygte sammen. Kendrick fik sit fornavn af sin mor til ære for Eddie Kendricks fra The Temptations. På trods af sine omgivelser og familiens kamp for at få enderne til at mødes, har han beskrevet gode minder fra barndommen og var en straight-A-studerende, der kæmpede prisvindende essays og imponerende testresultater på Centennial High School i Compton.

Karriere: Lamar udgav sin første mixtape (16 år, mens han stadig var i gymnasiet, og tiltrak straks opmærksomhed fra lokale pladeselskaber. Han underskrev med Top Dawg Entertainment i begyndelsen af ​​2000'erne og frigav efterfølgende endnu en mixtape. 2008 og 2009 bragte mere anerkendelse, herunder optræden i en musikvideo til Jay Rocks 'All My Life (in the Ghetto)' og co-signering med Lil Wayne . Når han blev underskrevet med Lil Wayne, begyndte han at kalde sig selv Kendrick Lamar, snarere end sit scenenavn, K. Dot. Derefter udgav han endnu en mixtape og genudgav et tidligere bånd med sit rigtige navn. I 2010 og 2011 turnerede han omfattende, udgav en populær mixtape og et uafhængigt album. Hans første store studioalbum, 'good kid, m.A.A.d city', blev udgivet den 22. oktober 2012 under Interscope Records og Aftermath Entertainment. Dette album solgte over 1,1 millioner eksemplarer alene i USA. Lamar udførte albumets første singler 'Swimming Pools (Drank)' og 'Poetic Justice' på hans debutoptræden Saturday Night Live. Han optrådte også sammen med Adam Levine og The Lonely Island i en digital short, der var inspirationen til singlen 'YOLO'.

Uden for studioalbum har Kendrick optrådt på snesevis af singler med mange populære kunstnere som Big Sean, Robin Thicke, Drake, 2 Chainz, Birdman og J. Cole. Lamars andet studiealbum, Good Kid, m.A.A.d city, blev udgivet i 2012 og nåede nr. 1 på det amerikanske R & B / Hip-Hop-diagram samt nr. 2 på Billboard 200-diagrammet.

I september 2013 meddelte Kanye West, at Kendrick Lamar ville støtte ham på sin første solo-headliner-turné i fem år til støtte for albummet 'Yeezus.' Den næste måned blev Lamar med på Eminems ottende studiealbum, 'The Marshall Mathers LP 2'. En måned derefter, i november, blev han udnævnt til årets rapper af magasinet GQ. Lamar blev nomineret til syv Grammys i 2014, inklusive årets bedste nye kunstner og album, men tog ikke priser. Lamar var med på remixet af Taylor Swifts 'Bad Blood' i maj 2015, og singlen nåede nr. 1 på Billboard-hitlisterne, og musikvideoen fik dem en Grammy for bedste musikvideo samt en MTV Video Music Award for Årets video.

Hans album 'To Pimp a Butterfly' blev udgivet i 2015 og nåede nr. 1 på Billboard 200-diagrammet i USA såvel som i Australien, Canada, New Zealand og Storbritannien. Albummet blev kritiseret hyldet og rost for dets forskellige lyde og kreativitet og blev af mange kritikere beskrevet som 'banebrydende' for hans evne til at bøje 'reglerne' for hip-hop. Kendrick afhentede fem Grammys ved den 58. ceremoni for 'To Pimp a Butterfly', inklusive Bedste Rap-album.

Kendrick Lamar Netværdi

(Foto af Kevork Djansezian / Getty Images)

Lamars næste album, Damn, blev udgivet i 2017 og nåede nr. 1 på Billboard 200-diagrammet og i Canada. Hans mest succesrige single 'Humble' nåede nr. 1 på Billboard Hot 100, US R & B / Hip-Hop og US Rap. Lamars andre succesrige singler inkluderer sangene 'Swimming Pools (Drank)', 'DNA' og mere. I maj 2017 blev 'Damn' certificeret platin. Ved den 60. årlige Grammy Awards vandt han Bedste Rap Album, Bedste Rap Performance, Bedste Rap Song, Bedste Music Video og Bedste Rap / Sung Performance. Mellem juni 2017 og juni 2018 tjente Kendrick Lamar næsten $ 60 millioner fra sine forskellige bestræbelser.

Efter succesen med 'Damn' producerede og kurerer Lamar soundtracket til Marvels 'Black Panther'. Albummet blev rost universelt af kritikere og publikum. Han fik en Oscar-nominering for bedste originale sang for sangen 'All the Stars'.

Lamar debuterede i Starz-dramaserien 'Power' i juli 2018. Han spillede en Dominikansk narkoman ved navn Laces. 50 Cent, en nær ven og samarbejdspartner, fungerer som den udøvende producent for serien og anmodede om casting af Lamar. Hans arbejde blev kritikerrost af anmeldere og publikum.

Pris: I løbet af sin karriere har Kendrick vundet tretten Grammy Awards, er med på Time 100-listen over mest indflydelsesrige mennesker og har modtaget to borgerlige hædersbevisninger. Hans album 'Damn' vandt Pulitzer-prisen for musik i 2018, og han skabte historie ved at være den første ikke-jazz eller klassiske kunstner, der nogensinde har vundet prisen. Hyldet over hele verden for sine tankevækkende tekster og rim, har Lamar været på mange publikations lister over bedste rappere nogensinde.

Personlige liv: Lamar blev forlovet med Whitney Alford i 2015. De fik deres første barn sammen i 2019.

Lemar er en tidligere cannabisbruger og er en konverteret, troende kristen. Under præsidentvalget i 2012 sagde Lamar, at han ikke havde planer om at stemme. Imidlertid vendte han i dagene op til valget denne påstand og sagde, at han planlagde at stemme på Barack Obama.

Kendrick Lamar karriereindtjening efter år:
2013 - 9 millioner dollars
2014 - 9 millioner dollars
2015 - $ 12 millioner
2016 - $ 19 millioner
2017 - $ 30 millioner
2018 - $ 60 millioner
2019 - $ 39 millioner

I alt: 178 millioner dollars

Kendrick Lamar Netværdi

Kendrick Lamar

Nettoværdi: $ 75 millioner
Fødselsdato: 17. juni 1987 (33 år)
Køn: Han
Højde: 1,68 m (5 fod 6 tommer)
Erhverv: Rapper, sangskriver, musikartist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion