Kenny Chesney Netværdi

Hvor meget er Kenny Chesney værd?

Kenny Chesney nettoværdi: $ 180 millioner

Kenny Chesney Netværdi: Kenny Chesney er en amerikansk countrymusiker, sangskriver og musiker, der har en nettoværdi på 180 millioner dollars. Chesney har udgivet 19 studioalbum og vundet adskillige priser, herunder CMA Awards og 'Billboard' Music Awards. Med rekordsalg på mere end 30 millioner og snesevis af hitsingler på 'Billboard' Hot 100, US 'Billboard' Hot Country Songs og Country Airplay-hitlister har Kenny haft stor succes som country crossover-kunstner. Chesney co-instruerede og producerede også fodbolddokumentaren 'The Boys of Fall' for ESPN.

I touring år er Kenny let en af ​​de mest betalte entertainere i verden. For eksempel tjente Kenny Chesney mellem juni 2017 og juni 2018 40 millioner dollars.

Tidligt liv: Kenny Chesney blev født Kenneth Arnold Chesney den 26. marts 1968 i Knoxville, Tennessee. Hans mor, Karen, arbejdede som frisør, og hans far underviste på en grundskole. Kenny voksede op i Luttrell og har en yngre søster, Jennifer. Chesney lærte sig selv at spille guitar efter at have modtaget en som julegave, og han spillede fodbold og baseball på Gibbs High School, hvor han dimitterede i 1986. Derefter tilmeldte han sig East Tennessee State University og opnåede en grad i reklame i 1990 som universitetsstuderende, han sluttede sig til Lambda Chi Alpha-broderskabet og ETSU Bluegrass-programmet. Kenny indspillede en demo i 1989 og solgte 1.000 eksemplarer til medlemmer af publikum, da han optrådte på Johnson City klubber. Han flyttede til Nashville efter eksamen og begyndte at optræde på lokale klubber og blev bosat performer på en honky-tonk bar kaldet The Surf.

Karriere: I 1992 auditionerede Chesney for Troy Tomlinson fra Opryland Music Group og gik hjem med en sangskriverkontrakt. Det følgende år blev han underskrevet for Capricorn Records efter en sangskriver, og i 1994 udgav han sit debutalbum 'In My Wildest Dreams', som solgte 10.000 eksemplarer, inden Stenbukken lukkede sin Nashville country-musikafdeling. Kenny udgav albummet 'All I Need to Know' i 1995 efter at have underskrevet med BNA Records blev albummet guld, og singlerne 'Fall in Love' og 'All I Need to Know' var Top 10 hits på 'Billboard' Hot Country Songs diagram. I 1996 udgav Chesney det certificerede platin 'Mig og dig', som tjente ham til en ny mandlig vokalist for året fra Academy of Country Music. Han fulgte 'Me and You' med yderligere 16 studioalbum, inklusive 4x platin 'No Shoes, No Shirt, No Problems' (2002) og 'When the Sun Goes Down' (2004) samt feriealbummet 'All I Want for Christmas Is a Real Good Tan '(2003). Flere af Kennys singler har nået # 1 på Hot Country Songs-listen, herunder 'She's Got It All' (1997), 'There Goes My Life' (2003), 'Don't Blink' (2007) og 'The Boys of Fall '(2010).

Chesney har samarbejdet med flere populære kunstnere. Han udførte et cover af Hank Williams '' Hey Good Lookin 'med Jimmy Buffett, Alan Jackson, George Strait, Clint Black og Toby Keith til Buffett's album' License To Chill 'fra 2004 og optrådte på albumets titelspor. Tracy Lawrence rekrutterede Kenny og Tim McGraw til at optræde på 'Find Out Who Your Friends Are', da han indspillede sit album 'For the Love' fra 2007, og Chesney var med til at skrive Rascal Flatts 'single' Take Me There 'med Wendell Mobley og Neil Thrasher i 2007. Reba McEntires album 'Reba' fra 2007 inkluderede en duet med Kenny kaldet 'Every Other Weekend, og nogle af hans egne singler har vist kunstnere som P! NK, Dave Matthews, George Strait og Tim McGraw.

Under en koncert i april 2008 på Williams-Brice Stadium i Columbia, South Carolina, blev flere knogler i Chesneys højre fod knust, da den blev fanget mellem scenen og en hydraulisk lift i starten af ​​hans optræden. På trods af den utrolige mængde smerte, han var i, sluttede Kenny koncerten, og han besluttede at holde en læge i standby ved hver koncert i stedet for at annullere nogen turnédatoer.

(Foto af Kevin Winter / Getty Images)

Personlige liv: Kenny giftede sig med skuespillerinde Renée Zellweger den 9. maj 2005, fire måneder efter at have mødt hende på en tsunamihjælpsbegivenhed. I september samme år meddelte parret, at de annullerede ægteskabet, idet Renée opførte svig som årsagen til annullationen på retsdokumenter. Forbundet sluttede officielt i december 2005.

I 2000 blev Chesney og Tim McGraw arresteret, efter at de kom i en slagsmål med New York-politibetjente, efter at Kenny klatrede oven på en politihest og red væk. De anklagede Chesney for uordnet adfærd og McGraw for overfald, men begge mænd blev frikendt det følgende år.

I 2017 dannede Kenny Love for Love City Foundation for at hjælpe ofre for orkanen Irma. Selvom Chesney var i Nashville, da stormen i kategori 5 ramte, lod han flere venner søge ly i sit palæ på Jomfruøerne, hans venner overlevede alle, men orkanen ødelagde hjemmet.

Præmier og hædersbevisninger: I 2006 vandt Chesney en 'Billboard' Music Award for Top Country Artist, og han vandt Top Country Collaboration (for 'Setting the World on Fire') og Top Country Tour Awards i 2017. Han blev udnævnt til Årets kunstner ved American Music Awards i 2004, og han vandt en People's Choice Award for Male Artist i 2007. Kenny er blevet hædret 8 gange af Academy of Country Music Awards og vandt Top New Male Vocalist (1988), Single Record of the Year (2003) , Top mandlig vokalist (2003), årets vokalbegivenhed (2008) og årets entertainer (2005, 2006, 2007 og 2008). Han har også optjent 8 Country Music Association Awards og 6 Grammy-nomineringer.

Ejendom: I 2010 betalte Chesney $ 9,25 millioner for et 11.143 kvadratmeter palæ og en 30 hektar stor ejendom i Franklin, Tennessee, han afskalede også $ 755.000 for en tilstødende ejendom, der gav ham yderligere 7 hektar. Han har også ejet flere huse i St.John på Jomfruøerne, og et ry, der ryktes at tilhøre ham, blev solgt for $ 4,752 millioner i 2007.

Kenny Chesney Netværdi

Kenny Chesney

Nettoværdi: $ 180 millioner
Fødselsdato: 26. mar. 1968 (53 år)
Køn: Han
Højde: 1,676 m (5 ft 5 in)
Erhverv: Singer-songwriter, Musician, Singer, Songwriter, Music artist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion