Kenny Loggins bringer 'life-and-times' show til Las Vegas Strip

Kenny Loggins (Leslie Hassler)Kenny Loggins (Leslie Hassler)

Det er sjovt, hvad du husker, når du taler med Kenny Loggins.

Ikke overraskende er denne hukommelse centreret om Top Gun.

the axis theatre las vegas planet hollywood

Jeg fortalte Loggins om en tid, hvor filmen lige var blevet udgivet på VHS (da årtiet havde en otte i den), og en ven var på indkøb efter et hjemmeunderholdningscenter.



Vi besøgte et stormagasin, og sælgeren indsatte Top Gun i et TV/VCR -system udstyret med et par kæmpe højttalere. Derefter spolede han hurtigt videre til Danger Zone-scenen, hvor drengene lynede rundt i deres kampfly.

Vi fik at vide, at scenen var den bedste måde at bedømme et underholdningssystem på det tidspunkt, sagde jeg til Loggins. Og jeg lovede mig selv, hvis jeg nogensinde talte med Kenny Loggins, ville jeg fortælle dig det.

Loggins lo og sagde, det har jeg aldrig hørt. Det er en gyngende scene, men for mig var den store test den originale 'Star Wars', med alle de store effekter og den smukke John Williams -musik. Men det er en bedrift, ved du? Du skal være kendt for noget.

Sangeren åbner en serie kl Stadig Teater kl. Onsdag, fortsætter til fredag ​​og lørdag. Det er hans første sådan løb på feriestedet, og havde oprindeligt arrangeret rammen for aftalen med daværende udvejsoperatør Steve Wynn . Loggins havde optrådt for Wynn i de dage, hvor han ejede Guldklump.

Han har således været vidne til udviklingen af ​​Las Vegas som destination for etablerede rockhandlinger. Han er blandt mange af kunstnerne i sin generation, der husker, da byen ikke var så tiltrækkende for hans valgte genre.

Vi kaldte det den store elefantgravplads, huskede Loggins. Det var her, store handlinger gik til døden. Vegas var dødens kys for enhver troværdig rockhandling, men det er nu et sted, hvor du kan finde et publikum, tjene rigtige penge og have det sjovt.

Loggins vedtager en storytelling/koncerthybrid, en skabelon, der fungerede så godt for Garth Brooks i sit ophold på Encore Theatre. Men i modsætning til Brooks, der sang og talte, mens han strummede en akustik, vil Loggins bringe et band, mens han snurrede sine historier.

Tænk på det som et liv-og-tider slags show, sagde han. Med et fantastisk band.

t mobile arena siddepladser george strædet

Loggins har eksisteret i fire årtier, først i sit succesrige partnerskab med Jim Messina inden han bryder som soloartist. Han scorede et stort hit med This is It i slutningen af ​​1970'erne, efterfulgt af den første af hans bedst sælgende filmsange, I'm Alright from Caddyshack.

Disse sange hjalp mig med at redde mig fra diskotek, sagde Loggins. Rockhandlinger var på det tidspunkt lidt tabt. Men med 'I'm Alright' og derefter 'Footloose' var jeg meget salgbar. 'Footloose' var en stor, stor game-changer for mig, selvom det var så kort et øjeblik. Jeg mærker stadig belønningerne.

Han sagde, at han ikke har set nogen af ​​disse film i lang, lang tid.

Jeg har tidligere haft det sjovt med 'Top Gun' med mine børn, sagde Loggins. Hvordan de kan lide det, afhænger af hvilken du taler med. Min yngste, Lukas, er 25, og han elsker det. Men for min ældste, Crosby, der er 38, fik han meget lort om det, da han var i skole.

Han griner.

Crosby har haft sin egen karriere som singer-songwriter, så det var et tilfælde, hvor han konkurrerede med mig og ville ønske, at tingene bare ville forsvinde, så han også kunne få en karriere.

For ti år siden vandt Crosby Loggins MTV -konkurrenceshowet Cradle of Rock, en konkurrence mellem talentfulde børn af etablerede kunstnere. Han slog Jesse Blaze Snider, ældste søn af Dee Snider fra Twisted Sister, i finalen.

Med sine børn vokset og i et stærkt forhold til kvinden i mit liv, er Loggins glad for at besøge det sted, han engang kaldte elefantgravpladsen.

Jeg er et godt sted. Det har virkelig været en fantastisk tur.