Kevin Hart, Dave Chappelle og Robin Thicke ramte klubscenen i Las Vegas

Superstjernetegneserien Kevin Hart vises på DraiSuperstjernetegneserien Kevin Hart vises på Drai's Nightclub på Cromwell søndag den 30. december 2019. (Mike Kirschbaum) Robin Thicke optræder på Apex Social Club at the Palms lørdag den 29. december 2018. (Michael Simon/startraksphoto.com) Robin Thicke optræder på Apex Social Club at the Palms lørdag den 29. december 2018. (Michael Simon/startraksphoto.com) Robin Thicke optræder på Apex Social Club at the Palms lørdag den 29. december 2018. (Michael Simon/startraksphoto.com) Robin Thicke vises med Jason 'JRoc' Craig fra Clique Hospitality på Apex Social Club at the Palms lørdag den 29. december 2018. (Michael Simon/startraksphoto.com) Paul Oakenfold optræder på Chateau i Paris Las Vegas søndag den 30. december 2018. (Chateau) Rapperen Big Sean vises på Drai's Nightclub på Cromwell søndag den 30. december 2019. (Mike Kirschbaum) Superstjernetegneserien Dave Chappelle vises på Drai's Nightclub på Cromwell søndag den 30. december 2019. (Mike Kirschbaum)

Kevin Hart fandt trods alt noget at være vært for.

Efter at have stoppet med at styre Academy Awards-udsendelsen, dukkede superstjernen stand-up-tegneserie og skuespiller op på Drai's Nightclub i Cromwell søndag for rapperen Big Sean's overnatningssæt. Duoen fik selskab af Dave Chappelle , i et ikke -faktureret udseende, der angiveligt sendte mængden til vanvid.

Hart udførte ikke et stand-up-sæt, men råbte til mængden: Er du klar til at forlade 2018 i fortiden og komme videre med 2019? Hart, en hyppig headliner i Chelsea i Cosmopolitan i Las Vegas, trådte tilbage fra sin planlagte Oscars -værtsrolle efter afsløringen af ​​nogle af hans homofobe tweets fra omkring et årti siden.Efter beboer DJ Franzen varmede mængden op, Big Sean indtog scenen lidt efter kl. 2 for at udføre Moves, Mercy og Clique.

Thickes forlovelse

Lørdag aften, Robin Thicke havde sin første offentlige optræden siden hans forlovelse juleaften til April Love Geary, udfører fem sange på Apex Social Club at the Palms. Hans sæt omfattede den nye single, Testify, sammen med Lost Without You, et cover af Al Green's Let's Stay Together, Michael Jacksons Rock With You og hans hit Blurred Lines.

Geary, der er gravid, deltog ikke i forestillingen (som startede omkring kl. 1:30), men var angiveligt på hotellet i parrets VIP -suite.

Tidligere UFC-mester Tito Ortiz, og Cirque Hospitality -direktører Ryan Labbe og Jason JRoc Craig var også i blandingen på natklubben på 55. etage. Virksomhedens næste satsning på hotellet, Greene St. Kitchen, skal åbne tidligt i 2019 på hotellet som led i den fortsatte renovering på 690 millioner dollars. Clique driver også Camden Cocktail Lounge.

Mr. Perfect vender tilbage

Kunstneren, der var med til at lancere superstjernen resident DJ -virksomhed i Las Vegas, Paul Oakenfold, vendte tilbage til standen med en forestilling på Chateau i Paris Las Vegas søndag aften. Oakenfold optrådte langt ud på natten, efter at have modtaget en helt velkommen med et VIP -bord og et blæs af konfetti.

I 2008 var Oakenfold en banebryder på underholdningsscenen i Vegas, da han åbnede Planet Perfecto at Rain at the Palms. Showcase, sammenlignet med EDM moset med et Cirque -show, løb i tre år og hjalp med at bane vejen for den nuværende lineup af superstjernedj'er på Strip.