Killer Shrimps varemærkeret er rodet, men smagfuldt

Krabbe og hummer med Killer Shrimp vises på Killer Shrimp på Town Square på 6605 Las Vegas Blvd. Syd lørdag den 23. januar 2016. Bill Hughes/Las VegasJournalKrabbe og hummer med Killer Shrimp vises på Killer Shrimp på Town Square på 6605 Las Vegas Blvd. Syd lørdag den 23. januar 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Værtinde og madløber Cassie Beggs tager en ordre til et bord på Killer Shrimp på Town Square på 6605 Las Vegas Blvd. Syd lørdag den 23. januar 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Den braiserede korte ribbe vises på Killer Shrimp på Town Square på 6605 Las Vegas Blvd. Syd lørdag den 23. januar 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Ahi -tunen vises på Killer Shrimp på Town Square på 6605 Las Vegas Blvd. Syd lørdag den 23. januar 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal

Vi kan fortælle Killer Shrimps signaturret stammer fra et hjemmekøkken.

Skålen opstod, virksomheden lore har det, da grundlægger Lee Michaels lavede den til sine børn tilbage i 80’erne. Tilsyneladende startede det ikke med navnet, men ungerne blev ved med at bede om den dræberreje. En ting førte til en anden - du ved hvordan det går - og inden længe var Killer Shrimp et firma, ledet af Michaels ’søn Kevin, med restauranter i det sydlige Californien, San Francisco og nu Las Vegas.

Så hvordan ved vi, at fadet blev udviklet i Michaels -hjemmet? Fordi smagen ikke er det eneste, der er dræber; bestil dem i original stil, og de er i skallen, tilberedt og serveret i den krydrede røde sauce, som er et rodet forslag, der er bedst egnet til et sted, hvor du let kan rydde op. Det er så rodet, vores server forsøgte forsigtigt at tale os ud af det. Men vi ville prøve den originale version ($ 17), så vi sejlede på trods af renserier.Og hvordan var det? Meget godt, som det viser sig. Virksomheden siger, at saucen simrer i 10 timer, og jeg tvivler ikke på det, fordi den havde mange lag af dybe, komplekse smag. Rejer blev tilberedt med fordel og var bare faste, stadig på den møre side. (Du kan forestille dig, at et firma dedikeret til noget - i dette tilfælde rejer - ved, hvordan man tilbereder det, men det har ikke altid været vores erfaring.)

Du får et halvt kilo ret store, 26/30 rejer, så det er et sted mellem 13 og 15, giv eller tag. Det er mange rejer, især for $ 17, taget i betragtning af dagens madpriser. (Du kan også få dem afskallet, eller med ris eller pasta eller i en grydetærte - i så fald formoder vi, at de er afskallede - eller i kombinationer med andre fisk og skaldyr.) Vores original kom i en stor skål sauce, ledsaget af sprød brød til at suge det hele op.

Vores server havde fortalt os, at de var omkring en 7 på en varmeskala på 1 til 10, hvilket gav os en lille pause, især når vi dunkede i en klump brød, inden vi prøvede krebsdyrene. Men dette er bestemt ikke en thailandsk restaurant 7. Og selvom de er tilberedt i saucen, suger rejer ikke meget mere af varmen, end hvad der var i saucen, der klamrede sig til dem. Ville afskallede rejer opsuge mere? Hmm, godt spørgsmål. Næste gang.

Vi ville have noget mere end rejer, sauce og brød, så vi landede på den blåostmos kartoffelmos ($ 6), der var cremet, med lige nok af den selvsagt smagfulde ost til ikke at overdrive det, og serveret i en ret generøs portion.

Filetpakkede sauterede kammuslinger ($ 22) overraskede os, da de ankom, fordi vi ikke så noget, der lignede filet. Nærmere undersøgelse fandt en meget tynd skive pakket rundt om hver toskallet. Igen var det bare nok til ikke at overvælde de sarte skaldyr, og Dijon-sennepssauce tilføjede en veltempereret cremet note. Hvidløg Moset serveret med dem var en solid gengivelse, hvis ikke bemærkelsesværdig, men en effektiv, temmelig neutral folie til resten af ​​tallerkenen.

Guinness chokoladebrødspudding ($ 7) til dessert lød virkelig dræber, men det viste sig at være en slags meh, Guinness tilføjede en blød note, men ikke meget andet, buddingen havde brug for mere fugt, på trods af tilstedeværelsen af ​​vaniljeis og noget karamelsauce.

Service i hele var bare fint. Vi kunne godt lide atmosfæren, der er i den vagt industrielle stil, der er så populær på restauranter i dag, men restaurantens placering fangede vores opmærksomhed. Vi har, ser du, gennemgået to andre restauranter samme sted (og måske var der flere mellem, som vi savnede); dette er klart en af ​​de udfordrende steder, der synes at plage Town Square, gemt i, da de er blandt vildt populære restauranter.

Virksomhedens websted identificerede grundlægger Lee Michaels som en kendt rockmusiker; da navnet ikke ringede nogen klokker, afslørede lidt forskning, at han havde haft en top-10 single, Do You Know What I Mean ?, i 1971. Hvis du husker sangen, kan du huske, at Michaels ledsagede sig selv , temmelig overdådigt, på et Hammond -orgel.

Det var lige så usandsynligt i 1971, som det er i dag. Hvis nogen har en chance for at vende om en gravplads på en elefant på torvet, finder vi ud af, at Michaels og hans Killer Rejer er et godt bud.