Killers, Imagine Dragons til at spille fordelskoncert i Las Vegas

Den 31. juli bød Las Vegas alternativ rockband, The Killers, velkommen tilbage til deres hjemby under en særlig pop-up-optræden på Caesars Palace på Las Vegas Strip. (Rob Loud)Den 31. juli bød Las Vegas alternativ rockband, The Killers, velkommen tilbage til deres hjemby under en særlig pop-up-optræden på Caesars Palace på Las Vegas Strip. (Rob Loud) Imagine Dragons vokalist Dan Reynolds synger under bandets show på T-Mobile Arena i Las Vegas, fredag ​​den 29. september 2017. Showet var en del af deres Evolve Tour til støtte for deres tredje studiealbum Evolve. Bridget Bennett Las VegasJournal @Bridgetkbennett Ben McKee fra Imagine Dragons spiller under bandets show på T-Mobile Arena i Las Vegas, fredag ​​den 29. september 2017. Showet var en del af deres Evolve Tour til støtte for deres tredje studiealbum Evolve. Bridget Bennett Las VegasJournal @Bridgetkbennett Imagine Dragons guitarist Wayne Sermon, til venstre, og vokalist Dan Reynolds optræder under bandets show på T-Mobile Arena i Las Vegas, fredag ​​den 29. september 2017. Showet var en del af deres Evolve Tour til støtte for deres tredje studiealbum Udvikle. Bridget Bennett Las VegasJournal @Bridgetkbennett Mirage-overskrifterne Boyz II Men optræder på T-Mobile Arena søndag den 28. maj 2017 i Las Vegas. (Brenton Ho/Powers Imagery for T-Mobile Arena) Kredit- Jesse Lambert, Arch Angel Studios Langsigtede AFAN-tilhængere Penn & Teller deltager i Black & White Party.

Hjertet og sjælen i Las Vegas rock ’n’ roll går sammen om en fundraiser 1. oktober på The Strip.

Morderne og Forestil dig Dragons vil optræde i Vegas Strong Benefit -koncert 1. december på T-Mobile Arena. Mirage headliners Boyz II Mænd , MGM Grand star illusionist David Copperfield , kunstnere fra Cirque du Soleil og Rio -stalwarts Penn & Teller vil slutte sig til den star-laden lineup.

Andre handlinger skal annonceres i et show, der begyndte at tage form blot dage efter skyderierne den 1. oktober.Billetter spænder fra $ 75-$ 125 og sælges kl. 10 onsdag kl AXS.com eller viaAXS Call Center på 888-929-7849. Personligt salg begynder kl. 10 torsdag på et hvilket som helst MGM Resorts International lokalkontor eller concierge.

Indtægterne fra arrangementet går til Las Vegas Victims Fund gennem National Compassion Fund. Donationer på $ 10 accepteres også ved at sende en SMS til VEGAS til 20222.

Koncerten markerer første gang The Killers og Imagine Dragons begge er blevet annonceret som performere i den samme single-show lineup. Morderne' Brandon blomster og forestil dig dragernes Dan Reynolds optrådte sammen i en uanmeldt duet, Jenny Was a Friend of Mine, ved åbningen af ​​T-Mobile Arena i april 2016.

Bandene optrådte også ved arrangementet Life is Beautiful i 2013 i Las Vegas centrum, men Imagine Dragons spillede festivalens første aften og The Killers spillede den anden.

Selvom det er mindre end en måned væk, er begivenheden i sine tidlige stadier. Tilbage til at blive sorteret er, hvilke handlinger der vil blive føjet til opstillingen, specifikke donationsinitiativer på stedet, og hvordan eller endda hvis begivenheden vil blive live-streamet.

Arrangørerne sagde, at det var muligt, at begivenheden kunne streames på internettet med en donationsportal knyttet til onlineversionen af ​​showet. Men der er ingen planer om at sende showet live på netværk eller kabel -tv.

I en udgivelse, der blev udsendt i dag, gav alle handlinger udtryk for deres støtte til den unikke fundraising -koncert.

er den gamle mand fra pawn stars dead

For os er Las Vegas en vital del af, hvem vi er som et band, og hvem vi er som mennesker. Vi er ydmyge over at være fra et sted, hvor folk rejser sig i tragedien for at gøre det rigtige. Vær venlig at slutte sig til os, når vi gør det, vi gør bedst til ære for dem, der mistede livet og fejrer hjertet og menneskeheden, der holder os forenede, lød udtalelsen fra Flowers , Ronnie Vannucci, Mark Stoermer og Dave Keuning. (Det er endnu ikke besluttet, om The Killers vil optræde med denne lineup eller deres nuværende turnéband, med Ted Sablay på guitar og Jake Blanton på bas i stedet for Keuning og Stoermer.)

Bandets erklæring fra Imagine Dragons: Las Vegas er vores hjem, og det er et utroligt tæt sammensat fællesskab. Verden har set byens modstandskraft, enhed og hjerte i den sidste måned. Dette show handler om at rejse penge til at hjælpe dem, der er ramt af tragedien, og om at opleve den helbredelse, der kommer fra at samles for at fejre de bånd, vi deler.

Copperfield sagde: Hvad der skete i sidste måned var sådan en tragedie, men folk kom straks sammen for at støtte hinanden og hjælpe med at lette smerten. Jeg er beæret over at være en del af denne fordel, da vi fortsat viser kærligheden og styrken i Vegas -samfundet.

Fra Nathan Morris af Boyz II Mænd: Las Vegas har omfavnet os siden det øjeblik, vi ankom. Vi er beærede over at være en del af denne begivenhed og spille en rolle i helingsprocessen for samfundet og alle dem, der er berørt af denne tragedie.

Penn Jillettes erklæring: Teller og jeg er ydmyge over at blive bedt om at hylde og hjælpe de berørte. Hr. Rogers sagde engang, at vi skulle 'kigge efter hjælperne' i svære tider. Vi er stolte over at slutte os til vores andre Las Vegas -entertainere med at give lidt hjælp til de rigtige hjælpere og helte i vores utrolige samfund.

Sagde Cirque Vice President for Resident Show Division Jerry Nadal: Vi ser frem til at stå sammen med denne fantastiske by for at hylde alle dem, der er ramt af 1. oktober -tragedien og vise dette samfunds styrke og modstandsdygtighed.