Killers, Imagine Dragons arbejder på skydeydelse i Las Vegas

Imagine Dragons guitarist Wayne Sermon, til venstre, og vokalist Dan Reynolds optræder under bandetImagine Dragons guitarist Wayne Sermon, til venstre, og vokalist Dan Reynolds optræder under bandets show på T-Mobile Arena i Las Vegas, fredag ​​den 29. september 2017. Showet var en del af deres Evolve Tour til støtte for deres tredje studiealbum Udvikle. Bridget Bennett Las VegasJournal @Bridgetkbennett Brandon Flowers of The Killers optræder under den store åbning af T-Mobile Arena i Las Vegas onsdag den 6. april 2016. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Følg @csstevensphoto) Imagine Dragons optræder på T-Mobile Arena i Las Vegas, fredag ​​den 29. september 2017. Showet var en del af deres Evolve Tour til støtte for deres tredje studiealbum Evolve. Bridget Bennett Las VegasJournal @Bridgetkbennett Ben McKee fra Imagine Dragons spiller under bandets show på T-Mobile Arena i Las Vegas, fredag ​​den 29. september 2017. Showet var en del af deres Evolve Tour til støtte for deres tredje studiealbum Evolve. Bridget Bennett Las VegasJournal @Bridgetkbennett Den 31. juli bød Las Vegas alternativt rockband velkommen, The Killers, tilbage til deres hjemby under en særlig pop-up-optræden på Caesars Palace på Las Vegas Strip. (Rob Loud)

I fællesskab, Morderne og Forestil dig Dragons har sagt: Vi vil gøre noget.

At noget er på vej mod et fordelsshow den 1. oktober på T-Mobile Arena. Det fremherskende spørgsmål er specifikt, hvornår disse travle Vegas -bands kan spille den samme Las Vegas -begivenhed. Selvom mulighederne stadig bliver gennemgået, er det bedste valg 1. eller 4. december.

Sådan adskiller vi dette Jenga -puslespil:



Killers er tilfældigvis på deres Wonderful Wonderful U.K. -tur gennem det meste af november. De indpakker de europæiske datoer den 28. november med det andet af to shows på 02 Arena i London. De lancerer turnéens amerikanske ben den 5. december i Seattle.

Også i blandingen har Killers allerede et par Las Vegas -koncerter på bøgerne: Holiday Havoc -showet 11. december på Pearl Concert Theatre at the Palms, promoveret af KXTE-FM 107.5 i Las Vegas; og 3. februar på MGM Grand Garden Arena.

Samtidig lukker Imagine Dragons de amerikanske datoer på deres Evolve -turné den 16. november. De overskriften et enkelt ferieshow på 1stBank Center i Broomfield, Colorado den 2. december og genoptager deres internationale datoer den 6. januar i Kuala Lumpur, Malaysia.

For at kile et show ind i første halvdel af december og undgå at løbe ind i The Killers ’11. december show på Pearl, er de eneste tilgængelige datoer for begge bands på T-Mobile 1. december og 4. december.

Det er vigtigt, at embedsmænd med MGM Resorts International, der driver T-Mobile i partnerskab med AEG Live og også ejer The Village, hvor Route 91 Harvest-festivalen blev afholdt, har endnu ikke offentliggjort en formel meddelelse om begivenheden. Men kilder, der kender til planerne for fordeleshowet, har bekræftet, at det er en tur, og at The Killers og Imagine Dragons faktisk er ivrige efter at blive vist.

De er heller ikke alene i deres iver efter at støtte. Arrangører er angiveligt i forhandlinger med live-event behemoths AEG og Live Nation. Stjerner, der har optrådt på nogen af ​​Las Vegas ’store spillesteder (såsom MGM Resorts’ The Park Theatre og Kejsere Underholdningens Colosseum på Caesars Palace og Axis teater kl Planet Hollywood) siges at være i spil og klar til at spille, hvad der tegner sig til at være det største endagsshow, der nogensinde har været afholdt i Las Vegas.

Ligner koncerten Vegas Strong: A Night of Healing med overskriften Stor og rig på Orleans Arena forventes koncerten at komme Las Vegas Victims ’Fund til gode. Formand for Clark County Commission Steve Sisolak, der sammen med sheriff Joe lombardo oprette fonden , sagde lørdag, at han har været i kontakt med MGM Resorts International formand og administrerende direktør Jim Murren og MGM Resorts President Bill Hornbuckle.

Disse samtaler har været centreret om begivenheden, og hvordan man kan konsolidere støtten til fonden 1. oktober.

Jeg har talt med to store samfundspartnere, og jeg vil gøre, hvad de vil for at markere begivenheden, sagde Sisolak og henviste til MGM -direktørerne. Men det her handler om underholdning, ikke om politikere, der holder taler. Jeg ved, at bands har nået ud for at deltage, de vil være med i denne begivenheds stof, og det er fantastisk til helingsprocessen.

Wright hos T.I.

Fra Steven Wright , i hans første optræden på Treasure Island’s Mystere Theatre fredag ​​aften:

Jeg blev trukket over for at køre rødt lys. Jeg sagde til betjenten: 'Jeg dømmer ikke et lys ud fra dets farve.'

Og jeg har en ven, der har HD-ADD: High-definition attention deficit disorder. Han kan næsten ikke være opmærksom, men når han gør det, er det utroligt.

Og jeg kan svæve fugle, men ingen bekymrer sig.

Og, hvad er et andet ord for tesaurus?

Og du ser aldrig et skilt, der siger 'Nødindgang'.

Wright er endnu ikke booket til at vende tilbage til T.I., men burde være det. Han bringer liv til dødsgangen.

Michaels træder op

Bret Michaels tilbyder to gratis billetter til sit show på The Joint at the Hard Rock Hotel fredag ​​til de første respondenter. Billetter udstedes efter først-til-mølle-princippet til førstegangsfolk, herunder aktive politibetjente, statslige motorvejspatruljer, brandmænd, EMT'er, paramedicinere, aktiv militær, veteraner, hospitalspersonale og United Blood Services-ansatte.

Billetter kan afhentes i The Joint-billetkontoret på fredag ​​med både statsudstedt og personale-id.

Kendt for sine dage foran glam-metal-bandet Gift , Er Michaels også vært for en auktion for at rejse penge til Las Vegas Victims 'Fund. Varerne inkluderer en guitar signeret af Michaels, en skræddersyet cowboyhue og et møde-og-hilse efter koncerten.