Kimberly Guilfoyle Netværdi

Hvor meget er Kimberly Guilfoyle værd?

Kimberly Guilfoyle Netværdi: $ 25 millioner

Kimberly Guilfoyles løn

$ 8 millioner

Kimberly Guilfoyle formue og løn: Kimberly Guilfoyle er en amerikansk advokat og en kabelnyhedspersonlighed, der har en nettoværdi på 25 millioner dollars. Hun er måske bedst kendt for at være tidligere vært for 'The Five' og 'Outnumbered' på Fox News Channel. Hun er en topofficer for Trump-kampagne. Hun er også kendt for at være ekskone til en demokratisk politiker i Californien Gavin Newsom . De blev gift fra 2001 til 2006. I 2018 begyndte hun at gå sammen Donald Trump Jr. .

Tidligt liv: Kimberly Guilfoyle blev født 9. marts 1969 i San Francisco, Californien. Hun voksede op i Mission District i San Francisco og i Westlake, Daly City, Californien. Hendes mor Mercedes var en puertoricansk specialundervisningslærer. Desværre døde hun af leukæmi, da Kimberly bare var elleve år gammel. Hendes far Anthony Guilfoyle blev født i Ennis, Clare (amt), Irland og emigrerede til USA i 1957 i en alder af 20. Selvom han stadig ikke var amerikansk statsborger, blev han indkaldt i 1958 og tjente fire år i hæren. Han blev bygningsarbejder og derefter en ejendomsinvestor indtil sin død i 2008.

Kim dimitterede magna cum laude fra University of California Davis. Hun modtog sin Juris Doctor fra University of San Francisco School of Law i 1994. Mens hun var i jurastudiet, lavede hun modelarbejde for Victoria's Secret og Macy's samt praktik på San Francisco distrikts advokatkontor. Guilfoyle studerede senere på Trinity College i Dublin, Irland, hvor hun offentliggjorde forskning om børns rettigheder og European Economic Community Law.

Juridisk karriere: Guilfoyle arbejdede kort som anklager i San Francisco efter jura, men hun mistede sit job i 1996, da den nye distriktsadvokat Terence Hallinan fyrede 14 byanklagere. Derefter flyttede hun til Los Angeles, hvor hun tilbragte fire år som viceadvokat. Her arbejdede hun på voksne og unge sager for vold i hjemmet, narkotika, kidnapning, røveri, brandstiftelse, seksuelle overgreb og drabssager. For sit arbejde modtog hun flere priser, herunder månedens anklager. I 2000 blev hun ansat på San Francisco District Attorney's Office som assistent D.A. Guilfoyle fik en dom, mens han medforfulgte James Hammer i 2002 People mod Noel og Knoller-sagen. Sagen var en andengrads mordretssag, der involverede en mishandling af hunde. Både Guilfoyle og sagen fik international opmærksomhed. I 2008 blev Guilfoyle medlem af La Raza Lawyers Association.

Medier og tv: Guilfoyle flyttede til New York City i januar 2004 for at være vært for programmet 'Begge sider' på Court TV. Hun arbejdede også som juridisk analytiker i 'Anderson Cooper 360.' Guilfoyle sluttede sig til Fox News i 2006 som vært for weekendprogrammet 'The Lineup'. Showet blev annulleret et år senere. Hun forblev en regelmæssig bidragyder for Fox News og blev senere valgt som co-vært for 'The Five' i 2011, hvor hun forblev vært indtil 2018. Hun begyndte at være vært for 'Outnumbered' regelmæssigt i 2014, indtil showet bosatte sig på en permanent vært . Guilfoyle begyndte også at vises ugentligt i det tilbagevendende segment 'Er det lovligt?' på 'O'Reilly Factor' indtil showet blev annulleret i 2017. Guilfoyle udgav en rådgivningsbog i 2015 'Making the Case: How to be Your Own Best Advocate.' Hun var også gæst hver torsdag i Brian Kilmead's Kilmead and Friends radioshow. Kimberly gæstede også 'Hannity', 'On the Record', 'Justice with Judge Jeanine' og 'Fox and Friends.' Selvom hun underskrev en langsigtet kontraktforlængelse med Fox i juni 2017, forlod hun netværket i juli 2018.

Getty

Politisk karriere: I december 2016 viste rapporter, at Guilfoyle blev anset for at fungere som pressesekretær for Donald Trump. Sean Spicer, føreren til jobbet, blev i stedet valgt. Hun havde forladt sit job hos Fox News i 2018 for at arbejde på America First Policies, en Trump Super PAC. I 2020 blev det rapporteret, at Guilfoyle er medlem af finansudvalget for Trump Victory Committee. Trump-kampagnen betaler Guilfoyle $ 180.000 om året gennem Parscale Strategy, kampagnechefens private virksomhed. Guilfoyle har overtaget brede rådgivende roller. I Trump 2020-kampagnen har Guilfoyle styret en afdeling for fundraising, der betalte socialisten Somers Farkas for at rejse penge.

Personlige liv: Guilfoyle blev gift med Gavin Newsom, derefter bytilsynsførende i San Francisco i 2001. I 2003 blev Newsom valgt til borgmester i San Francisco, og Guilfoyle blev First Lady of San Francisco. Hun gik under navnet Kimberly Guilfoyle Newsom, da de blev gift. Deres ægteskab med to kystnære var anstrengt, og de indgav fælles skilsmisse i januar 2005. Skilsmissen blev afsluttet den 28. februar 2006.

Guilfoyle giftede sig med møbelarvingen Eric Villency i maj 2006. De havde en søn, Ronan Anthony, den 4. oktober 2006. I juni meddelte parret, at de blev separeret. Deres skilsmisse blev afsluttet senere samme år.

I maj 2018 lækkede det, at Guilfoyle var sammen med Donald Trump Jr., efter at de to var blevet set på et arrangement sammen. Trump Jr. blev adskilt fra hans kone Vanessa på det tidspunkt. Guilfoyle har været en lang tid ven af ​​Trump-familien.

Den 4. juli 2020 rapporterede New York Times, at Guilfoyle testede positivt for COVID-19, mens hun var i South Carolina, før hun blev sat til at deltage i Trumps begivenhed på Mount Rushmore. Hun vendte tilbage til New York. Både Donald Trump Jr. og hendes søn testede negativt for COVID-19.

Ejendom : I 2015 betalte Kimberly 3,5 millioner dollars for en tre-værelses lejlighed i den legendariske Beresford-bygning på Manhattan. Hun opførte denne lejlighed til salg i oktober 2020 for lidt under $ 5 millioner.

Kimberly Guilfoyle Netværdi

Kimberly Guilfoyle

Nettoværdi: $ 25 millioner
Løn: $ 8 millioner
Fødselsdato: 9. marts 1969 (52 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,57 m (5 fod 1 tommer)
Erhverv: Advokat, journalist, skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion