KXNT spikes 'The Heidi Harris Show'

Heidi Harris vises under en optræden denHeidi Harris vises under en optræden på 'The Ed Show' i august. Hendes KXNT 840-FM morgenshow blev aflyst tirsdag den 19. september 2017. (Facebook)

Det Heidi Harris Showet er brat taget af luften på KXNT 840-AM, og værten leder nu efter et job.

Jeg havde et godt to år, jeg elskede alle der, sagde Harris i dag. Jeg ser frem til, hvad Gud har for mig næste gang.

Harris bekræftede i eftermiddag, at hun havde fået at vide, at hendes kontrakt, der udløber i næste måned, ikke ville blive forlænget. Harris var KXNTs morgenvært siden 2015 og tilbragte også 1999-2005 på stationen som en af ​​Las Vegas dominerende konservative tv-stationer.Harris's KXNT -kollega og mangeårige Vegas -tv -station Alan Stock fyldte Harris ’sædvanlige tidsrum på 6 til 9.

Tidspunktet for Harris 'afgang fra luften falder sammen med kontroversielle kommentarer, der blev sendt lørdag på hendes shows Facebook -side med henvisning til en Clark County Department of Family Services -annonce, der viste, at to mænd underviste en baby i at gå. Harris kommenterede, at det ville være bedre for et barn at have en mor og en far, frem for to fædre.

Ifølge KTNV.com lød det originale indlæg: Endnu et ikke så subtilt forsøg på at normalisere noget, der IKKE er normalt. Selvom dette er normalt for dig, er det ikke det bedste for en baby.

Babyer, der er berettigede til adoption, skal gå til GIFTE af det modsatte køn. Det er den IDEALE situation for en baby, og politisk korrekthed, ændrede love eller holdninger kan ikke ændre denne virkelighed.

Og vær venlig ikke at kommentere her om, hvordan 'nogle lige mennesker ikke er gode forældre' eller hvordan 'du kender homoseksuelle, der er gode forældre' ... bla bla bla ... det er jeg fuldt ud klar over. Jeg taler om, hvad der er bedst for BARNET, og det er, hvad amtet bør fremme.

Kommentarerne rørte ved en strøm af kommentarer, der sprængte Harris, og siden er siden blevet fjernet.

KXNT er en national tilknyttet CBS Radio. Station Senior Vice President og Market Manager Tony Perlongo informerede Harris om virksomhedens beslutning om at spike hendes show.

I en e-mail, der foretog runderne på medier og sociale medier i dag, reagerede Perlongo på lyttere, der vejede ind på Harris 'show. Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele dine tanker med os og vil forsikre dig om, at vi tager kommentarer om vores programmering og personligheder seriøst. Bemærk, med det samme: Heidi Harris Show vil ikke længere blive sendt på KXNT.

Centeret i Las Vegas bifaldte Harris 'fjernelse som administrerende direktør Andre Wade sagde i en erklæring: Centret er tilfreds med CBS 'beslutning om at aflyse Heidis show. Vores samfund og allieredes stemmer blev hørt. Der er ikke plads til had, diskrimination og splittelse, der sigter mod at marginalisere LGBTQ -mennesker og deres familier.

Harris postede et par meddelelser på sin personlige Facebook -side i eftermiddag, herunder den der lød: Selvom de havde til hensigt at gøre ondt mod dig og udtænkte et plot, vil de ikke lykkes. (Selvom de tror, ​​de har det) Salme 21:12. Og tidligere, ganske enkelt, ringer mine ører.