Kylie Jenner Netværdi

Hvor meget er Kylie Jenner værd?

Kylie Jenner Netværdi: $ 700 millioner

Kylie Jenner Net Worth 2020 : Kylie Jenner er en amerikansk model, reality-tv-stjerne og kosmetik-iværksætter. I et givet år tjener Kylie omkring $ 40 - $ 100 millioner fra sine forskellige bestræbelser. Langt størstedelen af ​​hendes nettoværdi kommer fra et kosmetikfirma kaldet Kylie Cosmetics. I november 2019 solgte Kylie 51% af sit firma til Coty Inc. for $ 600 millioner. Værdsætter virksomheden som helhed til $ 1,2 mia. Fra maj 2020 er denne værdi faldet betydeligt. Kylie tjente bestemt omkring 340 millioner dollars efter skat ved salget, men værdien af ​​hendes resterende 45% andel i brandet er faldet betydeligt.

Fra og med 2020 er Kylie Jenners nettoværdi 700 millioner dollars.

Nøgle Fakta
 • Yngste datter af Kris og Caitlyn Jenner
 • Andenrigeste Kardashian / Jenner bag ældre halvsøster Kim (som er værd $ 900 mio.)
 • Grundede Kylie Cosmetics i 2014
 • Lanceret 'The Kylie Lip Kit' i august 2015
 • Kylie Cosmetics genererede $ 177 mio mellem oktober 2018 og oktober 2019
 • Solgte 51% af Kylie Cosmetics til Coty Inc. i november 2019 for $ 600 mio
 • Optjent ca. 340 mio. $ Efter skat fra salget
 • Forbes udnævnte engang Kylie til '' den yngste selvfremstillede milliardær '' i verden
 • I maj 2020 trak Forbes tidligere udtalelser om Kylie tilbage
 • Forbes hævdede, at økonomiske oplysninger, der tidligere blev leveret af Kylie og Kris, var falske
 • Kylie er ekstremt rig og succesrig, men ikke milliardær
 • Betalt $ 36,5 millioner til et Holmby Hills, Ca palæ i april 2020
 • Betalt $ 15 millioner for en ledig grund i Hidden Hills, Ca i maj 2020
 • Ejer et separat palæ på $ 12 mio. I Hidden Hills, Ca

Kylie Jenner Milepæle, der er værd

Celebrity Net Worth begyndte først at spore Kylies rigdom i november 2011. På det tidspunkt estimerede vi, at den 14-årige havde en nettoværdi på $ 300 tusind. I juni 2013 hævede vi vores skøn til $ 2 millioner. I midten af ​​2014 var hendes nettoværdi fordoblet til 4 millioner dollars. Hun krydsede først 10 millioner dollars i juli 2016. Kylies nettoværdi begyndte at sky raket omkring midten af ​​2017. I juni 2017 knyttede vi hendes nettoværdi til $ 50 millioner. I juli 2018 hævede vi dette tal til $ 200 millioner. Fra midten af ​​2019 estimerede vi hendes formue til $ 300-400 millioner, hvoraf meget er papirformue baseret på værdien af ​​Kylie Cosmetics.

Tidligt liv

Kylie Jenner blev født den 10. august 1997 i Los Angeles, Californien. Hun er den yngste datter produceret af forretningskvinderes ægteskab, Kris Jenner og den tidligere olympiske atlet Bruce Jenner (der i dag er kendt som Caitlyn Jenner). Kylies ældre søster er model Kendall jenner og hendes halvsøskende inkluderer Kim Kardashian , Kourtney og Khloe Kardashian og Brody Jenner . Kylie var bare 10 år gammel, da Keeping Up with the Kardashians debuterede på E! 14. oktober 2007. I dag er KUWTK den længste reality-serie i USA. I flere af de første år af showet var Kylie en regelmæssig pre-teenager, der gik i skole og var medlem af det cheer-ledende hold. I 2012 forlod hun traditionel skole og begyndte at deltage i et hjemmeskoleuddannelsesprogram. Hun fik et gymnasium i juli 2015.

Er Kylie Jenner en milliardær? - NEJ.

I 18. november 2019 blev Kylie Jenner kronet som milliardær af Forbes. Forbes hævdede, at hun opnåede milliardærstatus efter at have solgt 51% af sit kosmetikfirma til Coty Inc. for $ 600 millioner, idet virksomheden som helhed vurderede til $ 1,2 mia. Coty Inc. er en for nylig kæmpende skønhedsvirksomhed, der ejer mærker som CoverGirl og MaxFactor. Kylie forbliver brandets offentlige ansigt. Forbes hævdede, at aftalen værdsatte hendes resterende andel på 49% til $ 588 millioner på papir.

Coty, der også ejer Clairol og OPI neglelak, har de seneste år kæmpet med en forsinket omsætning og ledende omsætning. Det europæisk baserede selskab, der kontrolleres af et investeringsselskab ved navn JAB Ltd., har set sin aktiekurs halveret siden 2016, da det købte et dusin kosmetikmærke fra Procter & Gamble.

For at virksomheden skulle være 1,2 milliarder dollars værd, overtalte hun på en eller anden måde Coty Inc til at betale en forbløffende 27X fortjeneste.

FYI, Facebook handler i øjeblikket med 26X overskud. Procter & Gamble handler på 24X. Coty handler selv med 18X fortjeneste.

Efter at have betalt skat på 600 millioner dollars i salget, vil Kylie sandsynligvis blive tilbage med omkring 300 millioner dollars. Vi kan ikke sige det helt sikkert endnu, fordi det endnu ikke er klart, hvordan $ 600 millioner er blevet struktureret. Var det hele kontant? Lager? En blanding af begge dele? Disse spørgsmål har store konsekvenser for hendes skattemæssige behandling og i sidste ende nettokontant fra handlen. Desuden forventer Coty ikke, at aftalen officielt lukkes indtil tredje kvartal af 2020.

*** Opdatering ***

Den 29. maj 2020 offentliggjorde Forbes en tilbagetrækningsartikel, hvor de indrømmede, at alle de numre, de tidligere havde rapporteret, var falske. Bogstaveligt talt sammensat af Kylies revisorer.

Mere info om denne historie nedenfor ...

(ANGELA WEISS / AFP via Getty Images)

Estimater for velstand

Vi her på CelebrityNetWorth har været skeptiske over proklamationer af Kylies rigdom i årevis. Tilbage i midten af ​​2018 estimerede vi, at hendes nettoværdi var $ 150 - $ 200 millioner. I juli samme år offentliggjorde Forbes en artikel, der hævdede, at hun var 900 millioner dollars værd og på vej til at være den yngste selvfremstillede milliardær i verden alt baseret på den rapporterede omsætning og vækst i Kylie Cosmetics. Vi så de samme tal og vidste med det samme, at de sandsynligvis var helt sammensatte. Så samme dag gik Forbes live med deres artikel, vi offentliggjorde følgende:

Kylie Jenner er ikke værd $ 900 millioner - det er en fjollet Clickbait-overskrift at sælge magasiner

At Forbes-artiklen fra 2018 hævdede, at Kylies makeupfirma var 800 millioner dollars værd. Artiklen rapporterede, at i 2016 genererede Kylies firma $ 307 millioner i omsætning og i 2017 $ 330 millioner med $ 100 millioner i fortjeneste. Artiklen nævnte også, at Kylie Cosmetics 'indtægter ikke havde været stigende. Faktisk voksede den samlede omsætning kun 7% i 2017 og var $ 70 millioner lavere end forventet i midten af ​​2017. Desuden var hendes lip-kit-omsætning faktisk ned 35% år over år.

Efter vores mening på det tidspunkt ville et meget mere fornuftigt multipel have været 4x overskud, hvilket ville have vurderet virksomheden som helhed til $ 400 millioner. Som ejer af 100% ville hun have fået omkring 260 millioner dollars efter skat fra et salg. Derfor troede vi, at et meget mere virkelighedsbaseret nettoværdital for Kylie i juli 2018 var $ 300-400 millioner.

Faktisk tager vi fejl af alt ovenfor.

Den 29. maj 2020 blev Forbes tvunget til at skrive en tilbagetrækningsartikel med titlen:

'' Inde i Kylie Jenners web af løgne - og hvorfor hun ikke længere er milliardær ''

I den artikel indrømmer Forbes endelig, at alle deres oplysninger var falske. Det hele. Alle deres overskrifter og magasinomslag var baseret på løgne og / eller total vildledning. Fra Forbes i maj 2020 Forbes tilbagetrækning:

'' Så var der Kylies økonomi. Indtægter over en periode på 12 måneder forud for handlen: $ 177 millioner ifølge Coty-præsentationen - langt lavere end de offentliggjorte skøn på det tidspunkt. Mere problematisk sagde Coty, at salget steg 40% fra 2018, hvilket betyder, at virksomheden kun genererede omkring 125 millioner dollars det år, ikke i nærheden af ​​de 360 ​​millioner dollars, som Jenners havde fået Forbes til at tro. Kylies hudplejelinie, der blev lanceret i maj 2019, tjente $ 100 millioner i indtægter i sin første halvanden måned, fortalte Kylies reps. Arkiveringen viser, at linjen faktisk var 'på rette spor' for at afslutte året med kun $ 25 millioner i salg. ''

Forbes fortsatte:

'' Data fra e-handelsfirmaet Rakuten, der sporer et udvalgt antal kvitteringer, antyder, at der var et fald på 62% i Kylies onlinesalg mellem 2016 og 2018. ''

Og:

'' Virksomheden var aldrig så stor til at begynde med, og Jenners har løjet om det hvert år siden 2016 - herunder at få deres revisor til at udarbejde selvangivelser med falske tal - for at hjælpe juice Forbes 'skøn over Kylies indtjening og nettoværdi. Selvom vi ikke kan bevise, at disse dokumenter var falske (selvom det sandsynligvis er), er det klart, at Kylies lejr har lyve. ''

Coty salg

Alt dette betyder ikke, at Kylie ikke tjente masser af penge fra sit salg til Coty. Selvom Forbes også i deres tilbagetrækning påpegede, at Kylie ikke ejede hele 100% på salgstidspunktet. Det ser ud som om Kris Jenner ejede mindst 10%. Kylie solgte halvdelen af ​​sin andel på 90% til en værdi på 1,2 mia. Dollar. Hvis handlen var kontant, ville Kylie have modtaget cirka 340 millioner dollars i kontanter efter skat fra aftalen, mens hun stadig ejer en papirandel på 45% i brand.

Desværre for Kylie og Coty har salget ikke ligefrem været venligt mod moderselskabets aktiekurs. I de seks måneder, der fulgte efter aftalen, kraterede Cotys aktie 60%, i det mindste noget på nyheden om, at det massivt overbetalte for Kylie Cosmetics og sandsynligvis bliver nødt til at nedskrive mærkeværdien. Det vil helt sikkert reducere papirværdien af ​​Kylies resterende 45%. Her er et diagram over Coty-aktier mellem maj 2019 og maj 2020:

Bemærk prikken på diagrammet den 18. november 2019. Det er den dag, Kylie-salget blev annonceret. Cotys aktie var på $ 12,22. I løbet af de næste par måneder mistede bestanden 70% af sin værdi.

Virksomhedens samlede markedsværdi i dag er ifølge investorer 2,8 mia. $. Det udgør den samlede samlede værdi af snesevis af mærker, herunder Kylie Cosmetics, som som vi bemærkede sandsynligvis aldrig var værd at være tæt på $ 1,2 mia. Det er mere end sandsynligt, at Coty snart bliver nødt til at afskrive en stor procentdel af Kylie-mærket, hvilket gør Jenners resterende 45% -andel værdiløs.

Kylie Jenner Net Worth (Getty Images)

Tidlig karriere succes og påtegninger

Kylie Jenners modelkarriere startede med Sears tøjlinjen 'Crush Your Style'. Hun har også været med i forskellige fotoshoot til publikationer som OKAY! Magasin og Teenager Vogue . Kylie Jenner debuterede på catwalken på New Yorks modeuge i september 2011. Familiemedlemmerne var der på forreste række og hejede på deres lillesøster gennem det nervepirrende øjeblik. Hun kan have været nervøs, men denne lille diva lod det ikke vise sig, da hun struttede ned ad catwalken og vippede en sort ballerina-stil kjole af Abbey Dawn. Efter hendes store søster Kendalls fodspor landede Jenner modelkoncerter for forskellige virksomheder, herunder den australske badetøjsdesigner White Sands. Jenner var med i Mennesker magasinets smukke folkeartikel med sin storesøster i 2010. Kylie og Kendall var vært for røde løberbegivenheder for Glee: 3D-koncertfilmen og The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1 i Los Angeles. De gjorde også et interview i Bing Box kl The Hunger Games premiere den 12. marts 2012. I 2013 tjente Kylie og Kendall begge $ 100.000 for at tilslutte sig en række neglelak kaldet Nicole af OPI. Kylie og Kendall udgav også en science fiction-roman, Rebeller: City of Indra der handler om to piger med superkræfter, der begiver sig ud på en rejse. Da Kylie og Kendall var vært for 2014 Much Music Video Awards Kylie fik endelig sin skuespil i en promo til showet. I 2014 lancerede Kylie en række håndtasker til Steve Madden. I marts 2015 blev hun brandambassadør for hudplejevirksomheden Nip + Fab. I juni 2015 lancerede Kylie og Kendall en tøjlinje med den britiske modeforhandler Topshop. I 2016 blev Kylie annonceret som PUMAs nye ansigt. I 2017 lancerede Kylie en serie solbriller med et australsk firma kaldet Quay Australia.

Kylie Cosmetics

Kylies enorme personlige formue kommer takket være hendes kosmetikimperium. Hun skabte sit første produkt, en række læbestift, i august 2015. 'Kylie Lip Kit' blev en øjeblikkelig succes. Hun lancerede en personlig webside og app i september 2015.

Kylie Jenner Real Estate

I årenes løb har den yngste af Kardashian-Jenner-søstrene købt og solgt en række huse omkring det sydlige Californien. Hendes nuværende primære bopæl er et palæ med Cape Code-stil i otte soveværelser og 11 badeværelser i Hidden Hills, Californien, som hun købte i 2016 for $ 12 millioner.

I april 2020 betalte Kylie $ 36,5 millioner for et palæ i Holmby Hills, Ca.

I maj 2020 betalte Kylie 15 millioner dollars for en ledig grund i Hidden Hills, Ca

Personlige liv

Kylie startede først med en rapper Travis Scott i 2017. De bød en datter velkommen i februar 2018. De begyndte at bo adskilt i midten af ​​2019. Hun havde tidligere været i et forhold med rapperen Tyga mellem 2014 og 2017.

Resumé

Kylie Jenners nettoværdi er $ 700 millioner fra 2020.

Kylie Jenner Milepæle, der er værd
År Nettoværdi
2011 $ 300.000
2013 $ 2.000.000
2014 $ 4.000.000
2016 $ 10.000.000
2017 $ 50.000.000
2018 $ 200.000.000
2019 $ 300.000.000
2020 $ 700.000.000
Kylie Jenner Netværdi

Kylie Jenner

Nettoværdi: $ 700 millioner
Fødselsdato: 10. august 1997 (23 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Model, TV-personlighed, forfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion