Lady Gaga Netværdi

Hvor meget er Lady Gaga værd?

Lady Gaga nettoværdi: $ 320 millioner

Lady Gaga nettoværdi: Lady Gaga er en amerikansk popsanger, sangskriver og skuespillerinde, der har en nettoværdi på 320 millioner dollars. Gaga begyndte sin opgang til berømmelse i rockmusikscenen i New York Citys Lower East Side i 2003. I et nylig år tjente Lady Gaga $ 30 - $ 40 millioner fra sine forskellige bestræbelser, hvoraf størstedelen kommer fra touring og hendes tidligere lukrativt ophold i Las Vegas.

Tidligt liv: Stefani Joanne Angelina Germanotta blev født den 28. marts 1986 på Manhattan. Hendes familie er katolsk og er af italiensk herkomst. Hendes mor, Cynthia, er filantrop og forretningsdirektør. Hendes far, Joseph, er internetentreprenør. Hun har en yngre søster ved navn Natali. Lady Gaga blev opvokset på Upper West Side på Manhattan, hvor hun begyndte at spille klaver i en alder af fire år. Hun skrev sin første klaverballade kl. 13, og kl. 14 begyndte at optræde. Hendes forældre opfordrede hende til at forfølge musik og indskrev hende i Creative Arts Camp. Hun deltog i det piger katolske skole Kloster for det hellige hjerte. I efteråret 2003, i en alder af 17, fik Lady Gaga tidlig adgang til musikskolen ved New York Universitys Tisch School of the Arts og flyttede ind på en kollegieværelse på NYUs campus. Hun droppede ud af NYU i løbet af sit andet år for at forfølge en karriere inden for musik.

Karriere: I 2007 arbejdede Gaga hos Sony / ATV Music Publishing som sangskriver. Det var der, Akon opdagede hende og fik hende til at underskrive en fælles aftale med Interscope og hans label KonLive Distribution. Det følgende år udgav Gaga sit debutalbum 'The Fame', som omfattede hendes singler 'Just Dance' og 'Poker Face. Hun var en øjeblikkelig megastjerne. I 2000 udgav hun EP'en 'The Fame Monster', som indeholdt hitsangene 'Alejandro', 'Telephone' og mega-hit 'Bad Romance'. Gagas andet album i fuld længde 'Born This Way' blev udgivet i 2011 og ramte hitlisterne ud af porten på nummer et sted. Hendes tredje album 'Artpop' blev udgivet i 2013 og eksperimenterede med EDM. Hun udgav derefter 'Cheek to Cheek' med Tony Bennett i 2014, 'Joanne' i 2016 og 'Chromatica' i 2020. I begyndelsen af ​​juli var 'Chromatica' det femte bedst sælgende album på Amazon Music.

I 2015 landede Gaga en hovedrolle i Ryan Murphy-serien 'American Horror Story: Hotel.' Gaga modtog en Golden Globe-pris for bedste skuespillerinde for sin rolle i Fox miniserie.

I februar 2017 optrådte Gaga ved pausen af ​​Super Bowl LI. I august 2017 startede Gaga Joanne World Tour. Gagas skabelse af sit album 'Joanne' og forberedelse til hendes forestillingsperiode ved pausen blev vist i Netflix-dokumentaren 'Gaga: Five Foot Two', der havde premiere i september 2017.

I 2018 spillede Gaga filmen 'A Star Is Born'. Hun bidrog også til filmens soundtrack, som gav hende sin fjerde nummer én single, 'Shallow.' Hun blev den første person til at vinde en Oscar, en Grammy, en BAFTA og en Golden Globe Award i samme år.

Gaga underskrev et to-årigt ophold i Las Vegas ved navn Lady Gaga Enigma for at optræde på MGM Park Theatre. Residensen består af to typer shows: Enigma, der fokuserer på teatralitet og inkluderer sangers største hits, og Jazz og klaver, som involverer spor fra Great American Songbook og strippede versioner af Gagas sange. Enigma-bopælsshowet åbnede i december 2018 og Jazz og klaver i januar 2019, hvor opholdstilladelsen skulle vare indtil maj 2020. Flere måneder af hendes ophold var udsat i marts 2020 på grund af koronaviruspandemien.

Lady Gaga Netværdi

(Foto af Frazer Harrison / Getty Images)

Personlige liv: Lady Gagas scenenavn er en henvisning til rockbandet Queen's sang Radio Ga Ga. Lady Gagas musik og mode er inspireret af glamrockartister som Queen og David Bowie og popsangere som f.eks Britney Spears , Madonna og Michael Jackson.

Lady Gaga er kendt for sine uhyrlige modevalg lige så meget som hendes udøvende evner. Hendes modeindflydelse er Donatella Versace. Lady Gaga siger, at mode inspirerer hendes sangskrivning og forestillinger.

I februar 2015 blev Gaga forlovet med Taylor Kinney. Hendes forlovelse med Taylor Kinney sluttede i juli 2016, sagde hun senere, at hendes karriere havde forstyrret deres forhold. I oktober 2018 annoncerede Gaga sit engagement med talentagenten Christian Carino, som hun havde mødt i begyndelsen af ​​2017. De afsluttede forlovelsen i februar 2019.

I løbet af filmen 'Lady Gaga: Five Foot Two' blev hun set lider af kronisk smerte, som senere blev afsløret for at være effekten af ​​fibromyalgi.

Gaga grundlagde sin nonprofitorganisation, Born This Way Foundation. Hun har længe været kendt for både sin filantropi og sociale aktivisme, især i forhold til LGBTQIA + rettigheder og mental sundhedsbevidsthed.

I 2020 co-producerede hun 'Together At Home' koncerten med Global Citizen. Arrangementet samlede $ 130 millioner til Coronavirus-lindring.

Under den globale pandemi gik Gaga sammen med en række andre musikere, herunder Pitbull og Tiesto, for at lave hjemme DJ-sæt til sine fans.

I begyndelsen af ​​juli 2020 underskrev Lady Gaga sig ansigtet til Valentinos nyeste parfume, Voce Viva.

Lønets højdepunkter: Alene i 2012 tjente Gaga mere end $ 80 millioner gennem salg af albums, turnéer, påtegninger og mere. I et mere typisk år tjener hun omkring $ 40 millioner. Mellem juni 2018 og juni 2019 tjente hun 39,5 millioner dollars. Hun tjente 38 millioner dollars mellem juni 2019 og juni 2020. Selvom Gaga måtte annullere de sidste 10 forestillinger af Joanne World Tour, tjente det i sidste ende 95 millioner dollars fra 842.000 solgte billetter.

Ejendom: Lady Gaga bor på en ejendom på $ 22,5 millioner, der har udsigt over Stillehavet i Malibu, på 6 hektar, som hun købte i 2014. Hjemmet, der blev bygget i 2006, har fem soveværelser og 12 badeværelser.

Lady Gaga Netværdi

Lady Gaga

Nettoværdi: 320 millioner dollars
Fødselsdato: 28. marts 1986 (35 år gammel)
Køn: Kvinde
Højde: 1,55 m (5 fod 1 tommer)
Erhverv: Pladeproducent, Social aktivist, Modedesigner, Skuespiller, Singer-songwriter, Forretningsperson, Filantrop, Musikartist, Filmproducent, Tv-producent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion