Lady Gaga udsætter 'Chromatica', afslører Coachella -planer

Lady Gaga og Brian Newman (ikke på billedet) optræder på NoMad Restaurant på Park MGM på Las Ve ...Lady Gaga og Brian Newman (ikke på billedet) optræder på NoMad Restaurant på Park MGM på Las Vegas Strip på nytårsdag, 1. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Brian Newman og Lady Gaga optræder på NoMad Restaurant på Park MGM på Las Vegas Strip nytårsdag, 1. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto

En dag efter hendes første fem datoer blev trukket fra Park Theatre -skemaet, Lady Gaga har udsat udgivelsen af ​​Chromatica.

Hun afslørede også, at hun planlagde at optræde på næste måneds Coachella Valley Music and Arts Festival, en af ​​de mange store underholdningsbegivenheder, der blev udslettet på grund af coronavirusudbruddet.

Jeg ville fortælle dig, at jeg efter meget overvejelser har taget den utroligt hårde beslutning om at udsætte udgivelsen af ​​Chromatica. Jeg annoncerer snart en ny udgivelsesdato i 2020, postede Gaga på sine sociale mediesider.toy story land disney verdensdato

⚔️ pic.twitter.com/0vgqIEeBIz

- Lady Gaga (@ladygaga) 24. marts 2020

Hun tilføjede, Som du måske også har hørt, måtte MGM desværre udsætte mine Vegas-shows fra 30. april til 11. maj på grund af retningslinjer om offentlige sammenkomster fra CDC. Jeg håber, at mine andre Vegas -shows i maj fortsætter.

ghost brothers sæson 4 udgivelsesdato

Gagas Chromatica Ball -turnédatoer i sommer forbliver intakte.

Jeg havde planlagt så mange sjove ting, som vi skulle fejre sammen ... Jeg havde et hemmeligt Coachella -sæt stillet op og en masse andre sjove overraskelser, hvoraf nogle stadig planlægger at dele med jer alle meget snart! 'Chromatica' er stadig meget på vej, og jeg kan ikke vente.

Gagas næste planlagte optræden af ​​Enigma er nu 13. maj, efterfulgt af 15. maj. Hendes næste Jazz + Piano -forestilling er 16. maj i hendes skiftevis Las Vegas Strip -opholdsproduktioner.

kathie lee gifford løn i dag viser