Lady Gaga udskyder Dive Bar Tour -stop i Las Vegas

Lady Gaga optræder under pauseshowet i fodboldkampen NFL Super Bowl 51 mellem New England Patriots og Atlanta Falcons i Houston den 5. februar 2017. (Matt Slocum/AP, File)Lady Gaga optræder under pauseshowet i fodboldkampen NFL Super Bowl 51 mellem New England Patriots og Atlanta Falcons i Houston den 5. februar 2017. (Matt Slocum/AP, File)

Ved dette, monstre: Der skal ikke være nogen Lady Gaga på torsdag i Las Vegas centrum.

las vegas begivenhedscenter - d

Hendes show planlagt til torsdag aften på hendes Bud Light Dive Bar Tour på et sted i centrum er blevet skubbet tilbage, sandsynligheden for dette blev rapporteret i denne spalte mandag.

I en erklæring tirsdag sagde den moderne musikstjerne, at hun øver til sin kommende Joanne -verdensturné, der åbner 1. august i Vancouver, British Columbia og optræder 11. august i Las Vegas. Gaga sagde, at hun arbejder på at omlægge en dato hurtigst muligt.

En veluddannet vurdering af Lady Gagas turnéplan og planer for Bud Light Dive Bar Tour er, at hun ville lave et dykke-bar-show nær datoen 11. august på T-Mobile. Gaga havde udført serier af Dive Bar -shows sidste år, da Joanne blev frigivet.

Det #DiveBarTour var så sjov, at jeg var nødt til at gøre et stop mere før #JOANNEWorldTour . Vi ses på et hemmeligt sted den 7/13! @Bud Light pic.twitter.com/30hycqpKCa

- xoxo, Gaga (@ladygaga) 29. juni 2017

hvad er kanye west nettoværdi 2016

Bremserne blev sat på planer for hendes præstationer i centrum tidligt mandag, som den forventede placering-The Place on 7., lige nord for downtown Las Vegas hotel-casino Cortez - blev navngivet som Lady Gagas valgte mødested. Der er ikke noget ord om de to andre datoer i forbindelse med torsdagens show. Kunstneren skulle introducere to nye handlinger, som ville følge med forestillinger i Los Angeles den 26. juli og New Orleans den 30. august.