Lady Gaga rocker sent om aftenen Las Vegas hænger sammen med Brian Newman, Ashanti

Ashanti, Lady Gaga og Brian Newman optræder med Brian Newman på NewmanAshanti, Lady Gaga og Brian Newman optræder med Brian Newman på Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (Tony Tran) Ashanti og Lady Gaga optræder på Brian Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (Tony Tran) Ashanti og Lady Gaga optræder på Brian Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (Tony Tran) Ashanti vises Ashanti på Brian Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (Tony Tran) Ashanti og Lady Gaga optræder på Brian Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (Tony Tran) Lady Gaga og Ashanti danser, mens Brian Newman optræder på Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Lady Gaga tilføjer Daniel Fooses bas solo på Brian Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Lady Gaga og Brian Newman optræder på Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Lady Gaga og Brian Newman optræder på Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Lady Gaga optræder på Brian Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Da uret susede forbi klokken 02 søndag, Lady Gaga homede ind på en figur på tværs af lokalet på NoMad Restaurant. Hun lagde vejen forbi scenen, hvor hendes veninde Brian Newman sprængte trompetnoderne med nogen og noget i tankerne.

Gaga nåede hen over et bord i en gruppe på scenen til højre, lænede sig over og trak i armen en af ​​hendes samtidige, Ashanti. R & B -stjernen ankom efter overskriften Nightmare on Q Street i Orleans Arena. Snart groede de to foran scenen.

Og kort tid efter var de i fuld duet med en jazzet optagelse af Ashanti's Foolish.Dette er så improviseret! Ashanti kaldte til det fyldte hus, som omfattede superstjerne -illusionist og MGM Grand -headliner David Copperfield. Jeg er ked af, at jeg er i sved!

der spiller oberstslibere på reklamerne

Hey, de sved er Louis Vuitton, hele dagen lang! Newman fortalte publikum præcist.

Det var Gagas fjerde tur til Newmans livlige sen aften, der rullede ind omkring 12:30 efter hendes 2 1/2-timers optræden i Jazz + Piano på Park Theatre, som Newman er bandleder for. De to har været venner og samarbejdspartnere i et årti, der stammer fra deres dage i New York City.

hvad er ryan gosling nettoværdi

Fra i aftes/i morges @ladygaga @ashanti duet. Vilde tider @BrianNewmanNY #NomadRestaurant pic.twitter.com/qh66gW5Jf1

- John Katsilometes (@johnnykats) 27. oktober 2019

Gaga sang flere standarder, herunder Fly Me to the Moon, Call Me Irresponsible og Just a Gigolo. Hun vendte sig rutinemæssigt til Jazz + Piano dirigent Michael Bearden, som om at søge tilladelse til at blive ved med at synge.

Jeg sagde, at jeg ville lave tre sange, men jeg skal lave fire, sagde hun, mens hun stod på den tynde gangbro midt i rummet. Hun sang en fjerde, derefter en femte - sprang ind i Newmans gengivelse af Gigolo.

ethan og hila klein nettoværdi
Se dette indlæg på Instagram

Bedste nat endnu. #BNAfterDark

Et opslag delt af Brian Newman (@briannewmanny) den 25. oktober 2019 kl. 12:14 PDT

Rutinemæssigt stod Bearden som om at forsøge at trække Gaga fra handlingen, så hun kunne få hvile, men overgav derefter til den gode tid og af og til dirigerede Newmans femdelt band fra vingerne.

Scenen nåede Newmans familie, som hans kone, burleske stjerne Angie Pontani, udførte to handlinger, herunder et lummer nummer med Gaga-der er gudmor for Newmans 4-årige datter, Sistilia (der debuterede sin scene i showet fredag ​​aften, så pas på hende). De tre gik også til gangbroen for Fly Me to The Moon, og det var klart, at de deler en lang historie med venskab og præstationer.

Jaclyn McSpadden sang hendes jazzede cover af Radioheads Creep, som er ved at blive hendes signatur sang. Og da hun og Newman ringede op til den gamle sorte magi og tilkaldte Louis Prima og Keely Smith, blev de afbrudt af en uopkrævet performer: Gaga, der dukkede op i tide til at slutte sig til sangen, inden han overhovedet tog sit sæde.

hvad er hank williams juniors nettoværdi
Se dette indlæg på Instagram

Elsker dette… @jaclynmcspadden @ladygaga med @briannewmanny og showet tager fart… @nomadvegas #vegasville

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 27. oktober 2019 kl. 12:37 PDT

McSpadden byttede pludselig linjer med en global superstjerne. Senere postede McSpadden et skud af hende med Gaga og Ashanti, med beskeden, jeg synes, det er sikkert at sige, at jeg elsker det, jeg laver.

Ingen bekymrede sig om, at scenen, herunder den nødvendige post-show-hængning, faldt ind i 3-tiden. Vi sover senere.