Lady Gagas ophold i Las Vegas Strip blev lanceret i slutningen af ​​2018

Lady Gaga optræder under hendeLady Gaga optræder under sin 'Joanne' verdensturné i Rogers Arena den 1. august i Vancouver, Canada. (Foto af Kevin Mazur/Getty Images for Live Nation) Lady Gaga optræder under sin 'Joanne' verdensturné i Rogers Arena den 1. august i Vancouver, Canada. (Foto af Kevin Mazur/Getty Images for Live Nation) Lady Gaga deltager på en pressekonference for 'Gaga: Five Foot Two' på dag 2 på Toronto International Film Festival på TIFF Bell Lightbox fredag ​​den 8. september 2017 i Toronto. (Foto af Evan Agostini/Invision/AP)

Det Lady Gaga bopæl er over os.

Eller rettere sagt, det vil være sidst i 2018.

Rygtet i omkring halvandet år, skal Gaga annoncere en serie på 36 shows på The Park Theatre i Monte Carlo. Dem, der kender vilkårene i hendes aftale, siger, at løbet lanceres i fjerde kvartal næste år, der løber i et år til 2019 og kan strække sig til 2020.Gaga skal tjene cirka $ 400.000 pr. Præstation. En kilde, der kender hendes kontrakt, siger, at onlinerapporter om, at hun underskrev en aftale til en værdi af 100 millioner dollars for 60 shows, er på en eller anden måde.

Gaga er i øjeblikket castet som Ally, overfor Bradley Cooper Jackson Maine, i genindspilningen af ​​A Star is Born. Filmens premiere er flyttet op fra 28. september til 18. maj (hun tweetede tirsdag, at på trods af onlinerapporter bruger hun sit scenenavn og ikke sit fødselsnavn, Stefani Germanotta , i filmens kreditter). Den justerede tidslinje giver scenen og optagelsen af ​​superstjernetiden mulighed for at samle og øve hendes produktionsshow.

Parkteatret åbnede i december sidste år med Pretenderne og Stevie Nicks . Kære, Bruno Mars og Ricky Martin er blandt de hjemmehørende overskrifter i lokalet, der kan rumme op til 6.300.

Gaga spillede T-Mobile Arena lørdag aften og spillede også spillestedet i august. Et pop op-show på hendes Bud Lite Dive Bar Tour, hun havde planlagt i Centrum af Las Vegas dage før T-Mobile-showet blev aflyst (hun erklærede, at hun var nødt til at øve til sin verdensturné i stedet).

Gaga blev også tvunget til at aflyse hendes seks uger lange europæiske etape på sin Joanne World Tour i september, men har været i topform, siden hun vendte tilbage fra hendes sundhedskampe.

Gaga var i publikum fredag ​​aften kl Lionel Richies show på Axis teater kl Planet Hollywood og har ofte drillet med en række shows i Las Vegas.

Jeg er begejstret en dag for at gøre det, fortalte hun Mix 94.1-FM morgenshowværter Mercedes martinez og JC Fernandez i januar, dage før hendes Super Bowl LI halvtidsopvisning. Jeg elsker Las Vegas og menneskene der, og jeg elsker showbranchen. Jeg er en rigtig gammeldags pige.