Lady Gaga, Tony Bennett og en 'bibliotek' festrock Las Vegas Strip

Tony Bennett og Lady Gaga optræder på Park Theatre søndag den 9. juni 2019. (John Katsilometes/ ...Tony Bennett og Lady Gaga optræder på Park Theatre søndag den 9. juni 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Lady Gaga optræder på Park Theatre søndag den 9. juni 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Lady Gaga og Brian Newman optræder på Park Theatre søndag den 9. juni 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Lady Gaga og Brian Newman vises ved en koncert sent på aftenen på NoMad Restaurant søndag den 9. juni 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Lady Gaga skåler sin dirigent for sine 'Enigma' og 'Jazz + Piano' produktioner, Michael Bearden, på NoMad Restaurant søndag den 9. juni 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Hvornår Tony Bennett går på scenen, vil alle i mængden kramme ham. Men i disse dage er det kun et individ, der kan gøre det, og det er hun Dame Gaga .

Vi har en gæst i aften, en levende legende! Gaga råbte til søndag natts kapacitet til publikum på Park Theatre i hendes Jazz + Piano -show. Da hun kom til Tony Bennetts Bennett! publikums brølende reaktion gjorde det klart, hvem det ville være.

Bennett tog spotlyset, strålede og sagde: Sikke et publikum! Responsen var lang, lidenskabelig og ret høj.De to fløj derefter gennem Cheek to Cheek titlen på deres 2014 -album og verdensturné, og The Lady is a Tramp. Den 92-årige Bennett gav sin sædvanlige aldersdefinerende præstation og blomstrede vokalen, da Gaga slog hendes øjne og legede med hendes lange, fjerede boa.

Han er i 90'erne, men han lyder stadig som et barn, siger Gaga i en video, der blev afspillet under showet. Da de to sluttede, til en af ​​nattens utallige stående ovationer, sagde hun: Jeg vil gå ham af scenen, bare fordi jeg kan lide at røre ved ham.

Da de to gik ud af scenen, indfødte og værdige i Las Vegas Larry Ruvo - af Keep Memory Alive Lou Ruvo Center for Brain Health - vendte sig om og sagde, Det var klassisk Las Vegas. Ikke gammel, klassisk.

Bennett var i byen til en begivenhed til fordel for hans Exploring The Arts-nonprofit-organisation, der leverer tjenester til underbetjente teenagere. Det var hans andet drop-in til Jazz + Piano-showet, efter hans optræden den Jan. tyve .

Den klassiske Vegas-stemning forstærkede først sent på aftenen, da Gaga sluttede sig til hendes mangeårige bandleder Brian Newman for anden gang på et sted, de har kaldt biblioteket.

Det er den overleverede, uofficielle titel, de to har brugt på NoMad Restaurant på Park MGM. Henvisningen er til de omkring 25.000 bøger fra David Rockefellers samling, der er stablet på restaurantens to niveauer. Men der er ingen blødning og ingen bladring i bøger på dette sted, da Gaga igen dykkede ind i kampen for Newman's After Dark. Showet starter omkring 23.30. Onsdage til lørdage. Serien slutter den 15. juni og forventes at vende tilbage i oktober, når Gaga genoptager sin Enigma og Jazz + Piano dobbeltresidency.

Det er ikke let at beslutte, hvor man skal begynde med forestillingen, der fortsatte i mere end tre timer og sluttede omkring kl. 02:30. Dans fantastisk Aaron Turner af Scott Bradlees Postmoderne Jukebox på 1 Oak Nightclub at the Mirage blev indkaldt sammen med sin far, Vegas underholdningsikon Earl Turner . De to gik sammen om et tap-dance-nummer, hvor Aaron dansede og Earl førte bandet ind Jason Mraz Dig og jeg begge.

Gaga, der ankom cirka 30 minutter inde i det første sæt, trak mikrofonen fra stativet og holdt den på scenen, da Turner dansede. Det er Lady Gaga, alle sammen! Råbte Aaron. Jacklyn McSpadden , også af PMJ, sang senere Sway With Me, og Gaga sang Happy Birthday to You for Newman, der (ved et tilfældigt tilfælde) fyldte 38 ved midnat.

Åh, og to Gaga -fans var forlovede under arrangementet. Og burlesk stjerne Frøken Posh også udført noget striptease.

Efter tidligere at have tilbudt at synge kun en sang, tog Gaga scenen i fuld festtilstand efter at have kastet flere skud tilbage af hendes foretrukne Jameson -whisky. Hun klatrede oven på den lange skranke, der adskiller restaurantens boder og sagde: At spille på en stor scene i Las Vegas er ud over mine drømme. Men sandheden er, at jeg begyndte at danse på barer. Jeg savner disse stænger, fordi disse høje hæle, de hører hjemme i en rende, ikke nogle smarte gader, så lad mig ikke blive misforstået.

Den sang startede en Gaga-ledet medley, herunder Everything But Love, Call Me Irresponsible (hvor hun dukkede ned til duet med McSpadden i McSpaddens bod), Fly Me to The Moon og Luck Be a Lady.

Forestillingen var uskyldig, inderlig (Gaga og Newman har været venner i 14 år, der stammer fra deres klubdage i New York) og larmende. På et tidspunkt mistede superstjernen næsten fodfæste fra sin provisoriske landingsbane. Med andre ord (vær venlig at være truuuuue), det var en Vegas -underholdningshistorielektion, der blev udført i biblioteket.