Lake Havasu City fejrer sit 50 -års jubilæum

Lake Havasu Citys London Bridge er en af ​​Arizona største attraktioner. (Mike Miller/Special til Las VegasJournal)Lake Havasu Citys London Bridge er en af ​​Arizona største attraktioner. (Mike Miller/Special til Las VegasJournal)

Centreret i et område kendt som Arizona Riviera, er Lake Havasu City en fantastisk destination for en cool sæsonoplevelse med muligheder for eventyrlige udendørs aktiviteter samt afslappet afslapning. Der sker altid noget i byen på næsten 53.000, især i år, når Lake Havasu City fejrer sit 50 -års jubilæum.

Lake Havasu City ligger 260 km fra Las Vegas. Kør mod Boulder City på U.S. Highway 95, drej sydpå mod U.S. 95 ved Railroad Pass. Fortsæt gennem Searchlight, forbi afkørslen til Laughlin og krydse grænsen til Californien. Når du når Interstate 40, skal du følge den sydøstover forbi Needles, Californien, på tværs af Colorado -floden til Arizona, og derefter gå sydpå på Arizona Route 95 for at nå Lake Havasu City.

Ambitiøs dæmningsbygning langs Colorado -floden omdannede ørkenområderne i Nevada, Arizona og Californien. Hoover Dam, færdiggjort i midten af ​​1930'erne, var den første af en række dæmninger langs floden, der lagrede vand i menneskeskabte søer og genererede elektricitet til byer i hele regionen. Vand fra floden bakkede op bag Parker Dam, da den stod færdig i 1938, hvilket skabte en dejlig Havasu-sø i den lidt kendte vestlige Arizona-ørken.Bortset fra en Army Air Corps -hvilelejr, der blev brugt under anden verdenskrig, trak den fjerntliggende vandmængde få besøgende. Der var få veje, ingen faciliteter og blærige sommertemperaturer. Men dem, der nåede området, beundrede søens suberb ørken-og-bjerg-omgivelser og dets meget behagelige vintervejr. Regionen begyndte at tiltrække sejlere, fiskere og snefugle.

Ideen om et søfællesskab begyndte at slå rod. Iværksætter Robert P. McCulloch, fra McCulloch kædesav berømmelse, blev en nøglespiller i byens udvikling, da han erhvervede areal i 1958 og tilføjede det i 1964. Den nye by begyndte at blive en realitet i 1963 og tog fart i 1968, da McCulloch købte den gamle London Bridge på auktion med ideen om at rekonstruere den over en arm af Lake Havasu.

Broen blev samlet og dedikeret i 1971 og fører nu trafik på en større boulevard i Lake Havasu City. Den maleriske struktur med en landsby i Tudor-stil med butikker og spisesteder ved sin base ligger kun næst efter Grand Canyon som Arizona største attraktion.

Lake Havasu City blev oprettet i 1978 og tilbyder mange faciliteter til sine borgere og gæstfrihed til sine besøgende. Byen har en række indkvarteringer fra autocamperparker til golfresorter og mange spisesteder. Det er et behageligt fællesskab i naturskønne omgivelser med rigeligt rekreationspotentiale.

Lake Havasu City tilbyder parker, golfbaner, stier, cykling, naturskønne touring og off-road på land og fiskeri, sejlsport, kano, kajak, vandski, bådture og andre vandsport på søen og floden. Med naturreservater nord og syd for byen er området blevet et tilflugtssted for vilde dyr, især fuglekiggere, der har registreret 350 arter.

Blandt Lake Havasu Citys mere finurlige træk er dens fyrtårne. Faktisk en del af det akvatiske navigationssystem, næsten to dusin kopier af berømte amerikanske fyrtårne ​​er blevet rejst og vedligeholdes af Lake Havasu Lighthouse Club. De fleste fyrtårne ​​er tilgængelige ad vej eller sti, mens andre kun nås fra vandet. Hent en fyrguide ved Lake Havasu besøgscenter.

Særlige begivenheder er planlagt i Lake Havasu City hele året, men de mest forventede er om vinteren. Besøgende i de kommende uger kan deltage i busser ved broen, en samling af veteranbusser og autocampere og den årlige Havasu Balloon Fest, begge 17. til 19. januar; den 29. årlige Havasu Winterfest, 8. og 9. februar; og det 25. årlige Western Winterblast Pyrotechnic Show, 12. februar.

Margo Bartlett Peseks Ugens Trip -kolonne vises om søndagen.

bedste ven las vegas menupriser