Lara Spencer nettoværdi

Hvor meget er Lara Spencer værd?

Lara Spencer nettoværdi: $ 20 millioner

Lara Spencers løn

$ 3 millioner

Lara Spencer nettoværdi og løn: Lara Spencer er en amerikansk tv-nyhedspersonlighed, der har en nettoværdi på 20 millioner dollars. Lara Spencer fik berømmelse som tv-nyhedsanker for shows som Good Morning America, Nightline og ABC News. På toppen af ​​hendes værtskarriere var hendes løn 3 millioner dollars om året. Det skal også bemærkes, at Lara siden 2018 har været gift med finansdirektøren Richard McVey, der er værd $ 600 - $ 700 millioner takket være sin andel i virksomheden MarketAxess.

Lara Spencer blev født den 19. juni 1969 i Garden City, Long Island. Hun dimitterede fra Pennsylvania State University med en grad i Broadcast Journalism. Lara Spencer deltog i Penn State på et atletisk stipendium til springbræt og platformsdykning. Spencer blev udnævnt til All American Athlete i sit seniorår 1991 og blev rangeret nationalt som en konkurrencedygtig dykker. Lara er tidligere vært for The Insider, et amerikansk syndikeret tv-nyhedsmagasin samt en tidligere regelmæssig bidragyder på CBS Early Show. Spencer var skaberen og den udøvende producent af It's Worth What? Hendes første bog baseret på hendes gårdsalg og loppemarkedskompetencer med titlen 'I Brake for Yard Sales' blev udgivet i april 2012. Hun udgav en anden bog med titlen Loppemarked Fabulous: Designing Gorgeous Rooms with Vintage Treasures i 2014. Lara har været vært for Miss America et antal gange. Hun blev gift med David Haffenreffer, en tidligere CNNfn-journalist, fra 2000 til 2015. De har to børn sammen. Lara blev gift med Rick McVey i 2018. De bor i øjeblikket i Los Angeles, Californien.

Lara Spencer nettoværdi

Lara Spencer

Nettoværdi: $ 20 millioner
Løn: $ 3 millioner
Fødselsdato: 19. juni 1969 (51 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,68 m (5 fod 6 tommer)
Erhverv: Journalist, skuespiller, forfatter, tv-producent, manuskriptforfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion