Lars Ulrich Net Worth

Hvor meget er Lars Ulrich værd?

Lars Ulrich Netværdi: $ 350 millioner

Lars Ulrich nettoværdi: Lars Ulrich er en dansk musiker, producent og sangskriver, der har en nettoværdi på $ 350 millioner. Lars Ulrich har tjent sin formue som et af grundlæggerne af det amerikanske heavy metalband Metallica. Ulrich var den første dansker, der blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame, da Metallica modtog den ære i 2009.

Tidligt liv : Lars blev født i Gentofte, Danmark den 26. december 1963 i en familie fra øverste middelklasse. Ulrichs far, Torben Ulrich var en anerkendt tennisspiller fra slutningen af ​​1940'erne til de tidlige 1980'ere. Torben var også musiker i et jazzband, der spillede med nogle af de store, herunder Stan Getz. Miles Davis og den legendariske saxofonist Dexter Gordon. Gordon var tilfældigvis også Lars 'gudfar. Da Lars var 9, købte hans far 5 billetter for at se bandet Deep Purple optræde på et Københavns stadion. En af de venner, som hans far inviterede, faldt ud i sidste øjeblik, så Lars kom. Fascineret af forestillingen købte Lars straks deres album 'Fireball' og fortsatte med at spille det igen og igen. Han fik sit første trommesæt, da han var 12.

I mange år var Lars fokuseret på at blive en professionel tennisspiller som sin far, men i en alder af 16 annoncerede han officielt sin hensigt om udelukkende at fokusere på musik. Han fortsatte med at spille tennis og var endda en højt rangeret spiller i Danmark. I sommeren 1980, da han var 17, flyttede Lars imidlertid til Newport Beach, Californien, hvor han ikke kunne udgøre det lokale gymnasieteam.

I en alder af ni blev Lars fascineret af udførelsen af ​​bandet Deep Purple, især deres album 'Fireball'. I sin ungdom var Lars også tennisspiller og skulle tage professionel træning i en alder af 16 år, men han valgte i stedet at fokusere på trommeslag. Lars flyttede snart til Los Angeles Californien, hvor han skrev og annoncerede i en lokal avis kaldet The Recycler. Annoncen erklærede 'Trommeslager på udkig efter andre metalmusikere til at jam med Tygers of Pan Tang, Diamond Head og Iron Maiden'.

Gennem denne annonce mødtes Ulrich James Hetfield. Dyk måneder senere, den 28. oktober 1981, dannede de Metallica.

Metallica : Metallica udgav sit debutalbum 'Kill' Em All 'i 1983. De udgav et andet album' Ride the Lightning 'i 1984, et tredje album' Master of Puppets 'i 1986 og et fjerde album' ... And Justice for All ' i 1988. Det var deres femte studioalbum, 1991's 'Metallica', (også kendt som The Black Album), der satte bandet i stratosfæren. Dette album ville sælge 16 millioner eksemplarer alene i USA.

Bandet ville frigive flere album. Til dato har de solgt mere end 125 millioner albums på verdensplan. Metallica omtales ofte som et af de bedste albums nogensinde uden for alle genrer.

Endnu mere end 30 år efter deres største succes er Metallica stadig et af de mest indtjenende bands i verden. I et givet år, når bandet turnerer, kan det let tjene mere end $ 60 millioner fra billetsalg, merchandise, royalties og mere. For eksempel tjente bandet mellem juli 2018 og juli 2019 70 millioner dollars.

Trommestil : Lars Ulrich har ændret sin trommestil mange gange gennem sin karriere. I begyndelsen af ​​80'erne var han kendt for sine hurtige, aggressive og mere eller mindre basale thrash-beats. Han brugte ofte kontrabas-teknikken, som er blevet meget populær blandt heavy metal trommeslagere i dag. Mange af Metallicas tidlige sange, såsom 'Metal Militia' fra Kill 'Em All,' Fight Fire with Fire 'fra Ride the Lightning,' Battery 'fra Master of Puppets og' Dyers Eve 'fra ... And Justice for All, indeholder Ulrichs stil med hurtige thrash trommeslag. Ulrich bruger groove i sin trommestil, herunder rene og hurtige kontrabas-beats i mange sange og tunge trommelfyldninger. Han kan også lide at spille synkroniseret med rytmegitaren spillet af Hetfield. Forenklingen i Metallicas overordnede musikstil i 90'erne og begyndelsen af ​​2000'erne fik ham til at ændre sin musikstil til en mere enkel trommestil. På Death Magnetic, Metallicas niende albumudgivelse, gik han imidlertid tilbage til sin gamle stil fra 1980'erne, hvor han spillede mere komplekse og hurtige rytmer. Lars har sagt, at andre tungmetaltrommeslagere Ian Paice og Bill Ward havde stor indflydelse på hans spil. Ulrich tilslutter sig Tama Drums, han har også et komplet signatur trommesæt samt en signaturlak finish, Zildjian Cymbals og Remo Drumheads.

Napster-kamp : Lars er lidt berygtet for at stå i spidsen for kampagnen mod fildelingsvirksomheder som Napster i slutningen af ​​90'erne / begyndelsen af ​​2000'erne. I april 2000 indgav Metallica en retssag mod Napster for krænkelse af ophavsretten og afpresning. Individuelle downloadere af musik, vi også målrettede mod. Enhver, der downloadede en Metallica-sang fra Napster, fik pludselig en besked om, at de var blevet forbudt fra platformen 'af Metallica'. På trods af at Lars sandsynligvis havde ret i at kæmpe for retten til at beskytte sin ejendom (og andre kunstneres ejendom), var optikken for en ekstremt rig rockstjerne, der truede med at sagsøge individuelle musikelskere, ikke gunstig.

Personlige liv : Ulrich har været gift tre gange. Hans første ægteskab var med en britisk kvinde ved navn Debbie Jones, som han mødte mens han var på turné. De blev skilt i 1990. Han har to børn fra sin anden kone Skylar Satenstein, som han var gift med fra 1997 til 2004. Efter deres skilsmisse daterede han den danske skuespillerinde Connie Nielsen fra 2004 til 2012. De deler en søn, der blev født i 2007. Han er i øjeblikket gift med modemodellen Jessica Miller.

Ejendom : I 1993 købte Lars Ulrich et stort palæ i Tiburon, Californien (nord for San Francisco, i Marin County) for 6 millioner dollars. Salget omfattede også hjemmet ved siden af. Det svarer til at bruge omkring 10,6 millioner dollars i dag efter justering for inflation. På et tidspunkt erhvervede Lars hjemmet på den anden side af hovedhuset for at kombinere det, der blev en 2 hektar stor ejendom. På 13.000 kvadratmeter er hovedhuset en af ​​de største i Marin County og sidder på den højeste del af Tiburon med udsigt over San Francisco-bugten og Golden Gate Bridge. Han opførte alle tre ejendomme til salg i oktober 2019 for $ 12 millioner.

Lars ejer også 140 ubebyggede hektar jord i en anden del af Marin County, hvor han havde planlagt at bygge et enormt moderne hjem i over et årti. Efter at være træt af at kæmpe med lokale embedsmænd opførte han ejendommen til salg i 2015 for 39 millioner dollars.

Kunstsamling : Lars Ulrich er en ivrig kunstsamler. Hans samling indeholdt engang adskillige værker fra Jean Michel Basquiat. Han solgte en af ​​sine Basquiats på auktion i 2002 for $ 5,5 millioner. På den samme auktion, som blev filmet i Metallica-dokumentarfilmen 'Some Kind of Monster', solgte Lars andre malerier fra sin samling til et samlet træk nord for 12 millioner dollars. Han solgte en anden Basquiat på auktion i 2008 for $ 13,5 millioner.

Lars Ulrich Net Worth

Lars Ulrich

Nettoværdi: $ 350 millioner
Fødselsdato: 26. december 1963 (57 år)
Køn: Han
Højde: 1.664 m (5 ft 5 in)
Erhverv: Musiker, sangskriver, pladeproducent, trommeslager, komponist, sanger, skuespiller, percussionist
Nationalitet: Danmark
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion