Las Rageous rockfestival vender tilbage med en større lineup

M. Shadows of Avenged Sevenfold får publikum begejstret til Las Rageous, en hardrock -musikfestival i Las Vegas centrum, lørdag den 22. april 2017. Gabriella Benavidez Las VegasJournal @gab ...M. Shadows of Avenged Sevenfold får publikum begejstret til Las Rageous, en hardrock -musikfestival i Las Vegas centrum, lørdag den 22. april 2017. Gabriella Benavidez Las VegasJournal @gabbydeebee Publikum synger og vifter med deres hænder under Mastodons optræden på Las Rageous, en hardrock -musikfestival i Las Vegas centrum, lørdag den 22. april 2017. Gabriella Benavidez Las VegasJournal @gabbydeebee En mængde krus til kameraet under Las Rageous, en hardrock -musikfestival i Las Vegas centrum, lørdag den 22. april 2017. Gabriella Benavidez Las VegasJournal @gabbydeebee En mængde krus til kameraet under Las Rageous, en hardrock -musikfestival i Las Vegas centrum, lørdag den 22. april 2017. Gabriella Benavidez Las VegasJournal @gabbydeebee

I heavy metal er større altid bedre.

Dette gælder også de festivaler, der henvender sig til musikken.

boyz til mænd i las vegas

Intet af dette går tabt på arrangørerne af Las Rageous, den to dage lange hårdrock og metalfest vender tilbage til Downtown Las Vegas Events Center den 20. og 21. april for andet år.Vi ville vokse denne ting, siger Kurt Melien, formand for Live Nation Las Vegas, der er en drivkraft bag arrangementet sammen med partner Derek Stevens, ejer af D Las Vegas, Golden Gate og DLVEC.

Det har de gjort, begyndende med den nyligt annoncerede lineup.

Headlinerne: drøvtyggende alt-rockere A Perfect Circle og Vegas ’egen Five Finger Death Punch, der begge udgiver nye albums næste år. Underkortet er et stærkt ikon, der parrer metalikoner (Judas Priest, Saxon) med groove-tunge rockere (Ghost, Clutch), hardrockradioklammer (In This Moment, Pop Evil), et strejf af metalcore (Underoath, Atreyu), nogle maskerede nü metallers (Hollywood Undead) og meget mere blandt de 19 akter, der er planlagt til at udføre.

Ifølge Melien har Las Rageous fedet sit budget med 30 til 35 procent i år og vil udvide fodaftrykket for arrangementet, der finder sted på to scener, fra 9.000 kvadratfod til 12.000.

Lancering af en fest er en langsigtet forpligtelse, der normalt tager tid at etablere et publikum. Af den grund kan de komme og gå hurtigt. Men Melien siger, at han tidligt troede på, at Las Rageous ville vende tilbage i 2018.

Der var nok to øjeblikke, hvor vi vidste, at det var på vej tilbage, forklarer han. Vi havde en ret god fornemmelse tilbage på salgsdagen-der var en så god respons i billetsalget den første dag. Det var et rigtig godt tegn. Vi sagde: 'OK, kommercielt, det kommer til at fungere.'

Og så er anden halvdel af det: ’Fansene kommer, hvordan vil bandsene have det med det?’ Og vi fik stor feedback fra dem. De elsker at være uden for centrum. Atmosfæren i dette sted er virkelig cool. Denne ting fungerer ikke uden placeringen.

Med folkemængder, der nærmede sig 10.000 om dagen i april sidste år, var blandingen af ​​lokalbefolkningen versus byboere stort set en 50-50 opdeling, siger Melien, et forhold, han forventer at være nogenlunde det samme i 2018.

Selvfølgelig i kølvandet på Route 91 Harvest festival -tragedien skal sikkerheden ved udendørs fester som Las Rageous undersøges dobbelt, selvom Melien nævner Las Vegas Metropolitan Police Department's håndtering af sidste måneds Rock 'n' Roll Marathon som en præcedens for store begivenheder fremad.

Jeg synes, at byen med Metro i spidsen har gjort et ekstraordinært stykke arbejde med at se på, hvordan man kan sikre disse ting 100 procent for at få folk til at føle sig godt tilpas og føle sig trygge, siger han. De gjorde det med Rock ’n’ Roll Marathon. Byen gør alle de rigtige ting.

Fremkomsten af ​​Las Rageous sætter Vegas på det spirende regionale hardrock- og metalfestivalkort, der er udvidet i de senere år, da genren bevæger sig fra turnéfester som Ozzfest og Mayhem Fest til enkeltstående arrangementer.

Ordet har bredt sig hurtigt.

Sidste år måtte Melien ringe til bookingagenter for at rekruttere bands til at spille festen.

Denne gang begyndte de at ringe til ham.

Branchen tog sådan noget op, siger han. Vi havde fire eller fem agenter, der repræsenterer en stor del af metal -samfundet, der var ude til arrangementet sidste år, hængte ud, og de elskede det. Denne begivenhed er kommet for at blive.

hvor meget er master p værd