Las Vegan hjalp med at indlede reality-tv-æra for 40 år siden

John Barbour, en skuespiller, komiker, tv -vært, poserer til et foto ved siden af ​​Knuckles and NashJohn Barbour, en skuespiller, komiker, tv-vært, poserer til et foto ved siden af ​​Knuckles og Nash's 30-årige genforeningsplakat i sit hjem i Las Vegas fredag, marts. 22, 2019. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye John Barbour, en skuespiller, komiker, tv -vært, poserer til et foto i sit hjem i Las Vegas fredag, marts. 22, 2019. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye Et brev underskrevet af Frank Sinatra vises på John Barbour, en skuespiller, komiker, tv -vært, Las Vegas hjem fredag, marts. 22, 2019. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye Fotografier og plakater vises hos John Barbour, en skuespiller, komiker, tv -vært, Las Vegas hjem fredag, marts. 22, 2019. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye John Barbour, en skuespiller, komiker, tv -vært, poserer til et foto i sit hjem i Las Vegas fredag, marts. 22, 2019. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye John Barbour, en skuespiller, komiker, tv-vært, poserer til et foto ved siden af ​​Knuckles og Nash's 30-årige genforeningsplakat i sit hjem i Las Vegas fredag, marts. 22, 2019. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye John Barbour, en skuespiller, komiker, tv -vært, poserer til et foto med sine tre af fem Emmys, Golden Mike Award og hans bog 'Your Mother's Not A Virgin' i hans hjem i Las Vegas fredag, marts. 22, 2019. Barbour vandt også en ÒGolden MikeÓ som Critic-At-Large på KTTV-LA for sin kommentar til massakren i OL i München i 1972. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye John Barbour, en skuespiller, komiker, tv -vært, poserer til et foto med sine tre af fem Emmys, Golden Mike Award og hans bog 'Your Mother's Not A Virgin' i hans hjem i Las Vegas fredag, marts. 22, 2019. Barbour vandt også en ÒGolden MikeÓ som Critic-At-Large på KTTV-LA for sin kommentar til massakren i OL i München i 1972. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye John Barbour, en skuespiller, komiker, tv -vært, poserer til et foto foran sine mindeværdier i sit hjem i Las Vegas fredag, marts. 22, 2019. Bizuayehu Tesfaye Las VegasJournal @bizutesfaye

John Barbour hjalp med at indlede en æra af reality-tv for 40 år siden ved at oprette og co-hoste smashhittet Real People.

Men den mangeårige Las Vegan er næsten lige så bemærkelsesværdig for de tv -shows, der ikke udspillede sig.

Hvis piloten, der optog til The Gong Show, var gået bedre, ville Barbour være forblevet vært, verden kan have været nægtet Chuck Barris inspirerede galskab, og der er ikke noget at vide, hvad der ville være blevet af Gene Gene the Dancing Machine.



I 1968, mens han udførte stand-up downtown i Fremont's Fiesta Room, fik Barbour tildelt en ung producer at arbejde med, mens han ventede på at blive navngivet Merv Griffins afløser på sit nationalt syndikerede talkshow. Ledere gav i sidste ende dette værtsjob til den britiske nyhedsmand David Frost, og producenten, Roger Ailes, ville blive formand og administrerende direktør for Fox News.

Han sagde: 'Du kan ændre verden ikke ved det, du rapporterer, men ved det, du ikke rapporterer,' minder Barbour om sin tid med Ailes. Det sagde han som barn! Og det var, hvad de gjorde hos Fox. Havde deres show været en succes, siger han, Der havde ikke været en Fox News, som det er kendt.

Disse historier - og mange, mange, så mange flere - er dækket af Barbours nye erindringsbog, Your Mother's Not a Virgin! (The Humpy Life and Times of the Canadian Dropout Who Changed the face of American TV!).

'Som græs i betonen'

Barbour, 85, voksede op i et brudt hjem i Toronto og kom til USA som 16 -årig med det formål at blive en professionel spiller. Det tog ham ikke lang tid at vælge en ny karrierevej.

Jeg indså, at jeg ikke spillede for at tjene penge. Jeg spillede for at få venner, men hvem vil være venner med andre spillere?

Som ung idoliserede Barbour The Tonight Show -værten Jack Paar og blev en tegneserie, fordi det var sådan, Paar fik sin start.

Jeg vidste ikke, at familier havde samtaler, husker han. Jeg kiggede på Jack Paar og tænkte: 'Herregud, han taler til folk!'

Barbours ønske om at tale med mennesker ville i sidste ende koste ham mange job inden for tv. Han siger, at han blev fyret så ofte - tre gange bare fra NBC - at Ricardo Montalban engang fortalte ham, at han var som græs i betonen og tvang sig ind, hvor han kunne.

Gong-ed fra 'The Gong Show'

Tidligere i 1968 bankede Griffin på Barbour for at være vært for et nyt spilprogram kaldet Connections.

Han havde været fan af formatet i tilfælde som Johnny Carson med Who Do You Trust? eller Groucho Marx with You Bet Your Life, på grund af interaktionen mellem de tilladte spil mellem værter og deltagere.

beau macmillan værste kokke i amerika

Under den første optagelse siger Barbour imidlertid, at producenterne eliminerede deltagerinterviewene, han var ikke fortrolig med at være, hvad han betragtede som trafikbetjent, han udtrykte sin utilfredshed, og det var slutningen på det.

Et lignende udfald fandt sted otte år senere, mens han lavede piloten til The Gong Show. Barbour var interesseret i at tale med kunstnerne. Barris, skaberen af ​​andre tv -hæfteklammer, herunder The Dating Game og The Newlywed Game, var mere optaget af showets parade af goofballs. Parringen af ​​vært og show passede i bedste fald forkert, og dagen sluttede med, at Barris overtog den rolle.

Forsøget var dog ikke et totalt tab. Barbour forlod med en check på $ 17.500, hans første uges løn og modtog senere et stort trofæ fra Barris, der symboliserede, at han var den første person, der nogensinde var ude af showet. Den dag i dag sidder den på hans hjemmekontor sammen med tre af hans fem Emmys.

Det passede helt til hans personlighed. Absolut var det. Det var en perfekt blanding, minder Barbour om det nu ikoniske show og dets skaber. De forsøgte at lave det igen, men det kan de ikke, for alt på fjernsyn (nu) ligner et 'Gong -show'.

Da tv blev 'ægte'

Så svært som det er at forestille sig, var der en tid, hvor det at regne almindelige amerikanere på fjernsyn blev betragtet som revolutionerende.

Folk troede, at jeg var ude af mit sind, erkender Barbour.

Men den 18. april 1979 debuterede hans skabelse, Real People, med Barbour og hans værter, der talte om dagens overskrifter med et live -studiepublikum, udsendte bloopers fra lokale nyhedsudsendelser og præsenterede noveller om, ja, rigtige mennesker som 60 minutter fikseret på wackadoos.

De første ord udtalt af en rigtig person på showet? Det er et lille skridt ... i reality -tv? Nogle uidentificerede schmo annoncerede: Hvis jeg kunne sige hvad jeg vil til dette land lige nu, ville jeg bare sige, 'Hej, mor.'

Åh, 1979. Du var yndig.

At se Real People i dag - alle seks sæsoner streames på Amazon Prime - det ser ikke ud til, at det engang var blandt de største ting på tv. Da en af ​​seriens værter kom til en by for at optage et segment, siger Barbour, blev de mødt i lufthavnen af ​​tusinder af mennesker.

T-shirts fra showet-sendt til seere, der sendte sjove overskrifter eller fotos brugt i en episode-viste sig at være en så varm vare, kan han prale af, at mindst en medarbejder byttede en skjorte i nogen tid med en prostitueret.

'Jeg vil slutte som en tegneserie'

Midtvejs i løbet af Real People-efter ankomsten af ​​efterlignere som That's Incredible-var Barbour arbejdsløs som følge af en længe ulmende fejde med sin executive producer.

Han fortsatte med at elske fjernsyn, men følelserne var sjældent gensidige.

I 1986 havde Barbour en prøveperiode på to uger, der var vært for et sent natprogram på ABC. Han siger, at selvom bedømmelserne var lig dem for Late Night With David Letterman, bidte netværket ikke.

Femogtyve år efter at have forladt Los Angeles til Las Vegas taler han stadig med folk. Hans nuværende show, John Barbour's World, er dog på internettet og holder pause, mens han tager sig af udgivelsen af ​​hans erindringsbog.

Barbours næste prioritet er at tilpasse bogen og dens historier - skrive til Frank Sinatra; bliver vejledt af Redd Foxx; hans årtiers lange søgen efter at fortælle praktisk talt alle, der vil lytte til den tidligere New Orleans DA Jim Garrison og hans undersøgelser af mordet på John F. Kennedy-som et enmandsshow.

Jeg ved ikke, hvad der skal ske med bogen, erkender Barbour. Men når det er slut, vil jeg gerne i teater igen.

Jeg startede som en tegneserie; Jeg vil slutte som en tegneserie.

Bogsignering

John Barbour vil underskrive kopier af hans nye erindringsbog, Your Mother's Not A Virgin! (The Bumpy Life and Times of the Canadian Dropout Who Changed the face of American TV!), Kl. 11-14. Mandag i Barnes & Noble, 567 N. Stephanie St. i Henderson.