Las Vegan håber at gøre showgirl -museum skjult i hjemmet offentligt - VIDEO

Grant Philipo bor lige midt i den massive show- og berømthedskollektion, der fylder hans hus i Las Vegas. Mike Weatherford Las VegasJournalGrant Philipo bor lige midt i den massive show- og berømthedskollektion, der fylder hans hus i Las Vegas. Mike Weatherford Las VegasJournal

Mange mennesker venter på, at showgirlen skal vende tilbage. Men Grant Philipo er mindre tålmodig end de fleste.

Hans hus er et museum, som de sang på The Addams Family. Det tager lang tid at komme til propsarkofagen, der blev brugt på det tv -program, når du strejfer rundt i de udklædte mannequiner og memorabilia, der vises i Philipos overfyldte, men omhyggeligt arrangerede hjem.

Jeg har altid haft mannequiner udstillet, selv i mine små lejligheder, siger han om samlingen, der voksede fra hans karriere som kostumedesigner, performer og showproducent.Men nu er det tid til, at flere mennesker ser disse relikvier fra Las Vegas (og Hollywoods) spanged fortid. Philipo håber, at det gamle Reed Whipple Cultural Center på Las Vegas Boulevard kan være det nye hjem for Grant Philipos Las Vegas Showgirl Museum.

Der ville showgirlen leve igen. Både som realistiske mannequiner i roterende montre og til sidst i et sceneshow, der ville sætte kostumerne tilbage på rigtige mennesker i en kopi af det svundne Stardust -showroom.

Men den nye drøm om det gamle Vegas er afhængig af, at showgirl-samlingen vinder over tre rivaliserende forslag, der er indsendt til byen om det indbyggede community center, som Philipo forestiller sig som den perfekte kombinationsbillet-nabo til det nærliggende Neon Museum.

Det tog kun dage at komme tæt på 6.000 underskrifter på en Care2 andragende . Philipo håber, at byen vil bestemme i denne måned, fordi det er en kylling-og-æg-situation med de finansielle støtter, der har lovet støtte til hans nonprofit Society for the Preservation of Entertainment History.

Den tidligere casinochef Fred Doumani er klar til at lede en fundraising -kampagne. Men uden en underskrevet lejekontrakt, siger Philipo, kan vi ikke gøre noget. Formelle forslag skulle afleveres i november sidste år, men byens personale har ingen fast tidsplan for at beslutte, hvornår, eller endda hvis, et af forslagene vil gå videre til fuld rådsbehandling.

ting at gøre i caliente nevada

For nu er Philipos hjem nær Eastern Avenue og Desert Inn Road fanget mellem byen og amtet. I seks år, siger han, fik han lov til at give lavprofilrundvisninger ved donation og efter aftale (ingen udendørs skiltning eller ensartede timer).

Vi ville have, at folket skulle indse, hvor afgørende dette var for Las Vegas. Og at denne kunstform er ved at dø og skal revitaliseres, siger han. Huset var perfekt, fordi det er en tidligere bolig for den afdøde dragekomiker Kenny Kerr og allerede prydet med overdådigt lyserødt tæppe.

Men nogen klagede, og amtet slog til.

Vi havde aldrig noget problem (med naboer), siger Philipo. Havde samlingen ikke blevet så stor, havde vi kæmpet mod den. Men lige så fyldt som det to-etagers, 7.000 kvadratmeter store hus kan være, er de virkelig store ting-som naturskønne stykker fra Jubilee-spredt mellem fire lagre.

Livslang besættelse

Jeg var vel altid fascineret af kostumer, siger den 58-årige Philipo. Da han var en dreng i Iowa, gav hans oldemor ham en badedragt fra 1915, der blev betragtet som skandaløs. Det er en slags frø, der startede dette.

Han vandt også et kunststipendium i sjette klasse, og under en ferie i Las Vegas som 16 -årig blev han fascineret af showgirl -briller, der blev overvåget af afdøde impresario Donn Arden. Jeg blev forelsket i Vegas, siger Philipo. Det var det tætteste på en Busby Berkeley -film.

Han flyttede til Las Vegas i 1980 og skulle arbejde på Arden, da MGM Grand brand i 1981 omdirigerede ham til Los Angeles. Han fandt arbejde i et kostumehus, hvor hans kunstfærdigheder blev et aktiv.

Jeg begyndte ved et uheld at designe kostumer, husker han. Jeg kunne tegne alt, men jeg havde ingen anelse om, hvordan jeg skulle sy.

Han har siden hentet kostumer fra alle de betydningsfulde Las Vegas -shows, fra Lido de Paris i 1958 gennem Enter the Night, 1990'ernes forsøg på at modernisere showgirl -revyen.

Da Smithsonian hurtigt skaffede mere end 200.000 dollars til reparation af Dorotys rubin -tøfler fra The Wizard of Oz, var målet ikke at renovere dem, men at stabilisere dem og forhindre yderligere forfald.

Philipo er ikke en sådan purist. Han genopbygger sine kostumer med nye materialer, og argumenterer for, at slitage ikke er designerens skyld. Og alle har været så støttende for det faktum, at jeg vil bruge pengene og tiden til at genoprette dem.

Han forestiller sig, at de overlevende designere engang skal holde foredrag på det nye museum. Og tidligere showgirls gled tilbage under de fjerede hovedbeklædninger, de engang bar.

Jeg er sikker på, at der kommer mange tårer, men af ​​en god grund.