Las Vegan Paige O'Hara reflekterer over sin rolle som Belle i den animerede 'Beauty and the Beast'

Emma Watson spiller som Belle og Dan Stevens som udyret i DisneyEmma Watson spiller Belle og Dan Stevens som Udyret i Disneys 'Beauty and the Beast', en live-action-tilpasning af studiets animerede klassiker instrueret af Bill Condon. Belle og udyret danser i den ikoniske festsal i DisneyPaige O'Hara ankommer til verdenspremieren på 'Beauty and the Beast' på El Capitan Theatre torsdag den 2. marts 2017 i Los Angeles. (Foto af Jordan Strauss/Invision/AP) Paige O'Hara, til venstre, og Emma Watson taler om den røde løber premiere på 'Beauty and the Beast'. (Høflighed) Hun er yndig. Hun skreg da jeg mødte hende. Begyndte at skrige, fortæller O'Hara, 60, om deres interaktion Belle and the Beast danser i den ikoniske festsal i Disneys animerede musical 'Beauty and the Beast' (1991).

Det kan være en historie lige så gammel som tiden, men Paige O'Hara ser aldrig ud til at være træt af at tale om sin rolle i den.

Skuespilleren, der kom til Las Vegas i 1996 med The Great Radio City Music Hall Spectacular på Flamingo og aldrig forlod, havde kreditter, herunder Show Boat, The Mystery of Edwin Drood og Les Miserables, da hun sluttede sig til hundredvis af andre Broadway -artister i audition for Disneys animerede Beauty and the Beast.

Hun sang Heaven Help My Heart fra Chess, og efter en håndfuld tilbagekald blev hun Belle stemme, en rolle som hun holdt fast i i 20 år, indtil Disney pensionerede hende og skuespillerinderne bag flere andre prinsesser i 2011.Sandt nok er det den nærmeste del af, hvem jeg er af noget, jeg nogensinde har gjort, siger O'Hara om den mest særegne mademoiselle.

Med live-action-genindspilningen i biograferne i denne weekend, har hun officielt givet fakkelen-eller den syngende kandelaber-til Emma Watson, Harry Potter-skuespillerinden, der vil være legemliggørelsen af ​​Belle for en ny generation.

Hun er yndig. Hun skreg da jeg mødte hende. Begyndte at skrige, fortæller O'Hara, 60, om deres interaktion i sidste uge ved filmens premiere på den røde løber. Og så gik hun: ’Åh min Gud, åh min Gud!’ Da hun krammede mig, sagde hun: ’Jeg elsker dig så meget! Jeg lyttede til dig hver dag, da jeg lavede filmen. Hver dag. ’Hun var som et lille barn.

Da Disney begyndte at raide sine hvælvinger til animerede billetpriser til at lave om som live-actionfilm, blev O'Hara ikke overrasket, da det talende ur slog til Beauty and the Beast. Jeg troede, at de uundgåeligt ville gøre det, for jeg ved, at de vil tjene penge, siger hun og griner. Og det kommer til at gøre dem til en formue.

O'Hara var heldig, at den originale Beauty and the Beast, udgivet i 1991, fulgte med, da den gjorde det. Hvis den animerede version debuterede nu, ville den helt sikkert have en vokal med stort navn-f.eks. Scarlett Johansson som Belle; måske Chris Pratt i stedet for Robby Benson som udyret. Men fordi Broadway -veteranerne Howard Ashman og Alan Menken stod for musikken, insisterede de på, at rollelisten også havde Broadway -erfaring.

hvad er dusørjægeren hunds nettoværdi

Det var en sand velsignelse, siger O'Hara. Jeg håber, de kommer mere tilbage til det. Det håber jeg, de gør. Med nogle af de kommende film kunne de ansætte en stjerne og ansætte andre Broadway -mennesker omkring dem. Hvorfor ikke?

Den originale Belle alle: Paige O'Hara. Tak fordi du gav os en af ​​de store karakterer nogensinde og for at give os vejen til at tage denne rejse. #skønheden og Udyret

Et opslag delt af Josh Gad (@joshgad) den 3. marts 2017 kl. 12:28 PST

Den nye film inkluderer Tony-nominerede Josh Gad fra The Book of Mormon som Le Fou og seks-gangede Tony-vinder Audra McDonald som Madame Garderobe. Hun er gift med en ny karakter, en cembalo ved navn Maestro Cadenza (Stanley Tucci), som bare er en af ​​flere ændringer fra originalen.

Sandelig tror jeg, at den største ændring i denne film er Udyret, siger O'Hara. Du ved, at Dan Stevens næsten er voksen. Når han bliver udyret, er han fuldstændig uddannet. Så han er mere et menneskedyr, hvor Robby Benson var et barnedyr, ved du? Humoren er anderledes. Det er mørkere, det er mere sexet. Det er bare mørkere (med) Dan Stevens. Jeg synes, det virker.


Og hvad angår hendes efterfølger, indrømmer hun, at se Watson i rollen var bittersød og nostalgisk, og en del af mig følte, at jeg ville græde. Men, tilføjer O'Hara, hun er virkelig vidunderlig i delen. ... Hun har den følelsesmæssige makeup af en Belle. Hun har forstanden. Hun er meget smart. Hun er finurlig. Hun har alle de kvaliteter som Emma, ​​der minder meget om Belle.

Var en ære at dele den røde løber med den originale Belle, Paige O'Hara, ved @beautyandthebeasts LA -premiere i sidste uge

hvor meget fik tigers kone

Et opslag delt af Emma Watson (@emmawatson) den 8. marts 2017 kl. 13:22 PST

O'Hara har stadig en forbindelse til Belle, som tiden aldrig vil tage væk: Hun maler scener fra filmen som en del af Disney Fine Art -programmet. Hendes malerier kan ses på galleriet Magical Memories på Town Square og snart ved et nyt Magical Memories på Caesars Palace, samt på PaigeOHara.net .

Hun har holdt en to-årig pause fra skuespillet efter at have forladt den lokale rollebesætning i Menopause: The Musical efter en ni-årig løbetur. I efteråret vil jeg sandsynligvis gentænke det her om måske at komme tilbage på scenen igen, siger hun. Jeg nyder at kunne træne og male. Lige nu gør det mig virkelig glad.

rødglødende chilipeber nettoværdi

O'Hara har endnu en forbindelse til Disney, der aldrig kan brydes. I 2011 blev hun udnævnt til en Disney Legend, underholdningsimperiets version af en hall of fame, der også inkluderer hendes Beauty and the Beast-medstjerne Angela Lansbury, Fred MacMurray, Dick Van Dyke, Robin Williams og nærmest hendes hjerte Julie Andrews.

Det var et overvældende øjeblik for mig. Jeg havde aldrig forventet det, siger O’Hara om prisen, der sidder på hendes klaver i hendes stue nedenunder.

Jeg ved, at det lyder virkelig corny, men jeg har været en Disney -freak siden jeg var lille. Jeg har været en animationsfreak siden jeg var lille. 'Mary Poppins,' Julie Andrews var en af ​​grundene til, at jeg gik ind i showbranchen. ... Det er bare en form for en fantastisk cirkel, der kom til en virkelig vidunderlig ende.

O'Hara blander sig med nyt cast

Emma Watson var ikke den eneste Beauty and the Beast -stjerne Paige O'Hara, der interagerede med på den røde løber.

Jeg må sige hej til Dan Stevens, der spiller Udyret, og fortælle ham, hvor jeg var sur over, at han forlod 'Downton Abbey', men jeg elsker hans nye (FX) tv -serie 'Legion' (sidebemærkning: O'Hara har en fantastisk smag i fjernsyn.)

Josh Gad (Frozen), der spiller LeFou, sidekick til den skurkagtige Gaston (Luke Evans), lagde et foto af sig selv, der kyssede O’Hara på Instagram med beskeden Tak, fordi du gav os en af ​​de store karakterer nogensinde.

Hvad angår kontroversen om LeFou's homoseksualitet-evangelisten Franklin Graham har opfordret til en boykot af filmen, og en lille Alabama drive-in har nægtet at vise den-den pågældende scene er så subtil, at de fleste filmgængere ikke engang vil lægge mærke til det, hvis de vidste ikke, at det var på vej.

Du ved, det er subtilt, er O'Hara enig. Og hvorfor i denne tid og alder, hvorfor (hans homoseksualitet) overhovedet ville være et diskussionspunkt?