Las Vegan, der voksede op i showbiz -familien, danser nu sammen med Morris Day som 'Jerome'

Morris Day og Thomas Austin (høflighed)Morris Day og Thomas Austin (høflighed)

Denne far-og-søn-fortælling er ikke i sig selv en julehistorie, men den involverer en diskoteksversion af Hvid jul.

hvad er Tucker Carlsons nettoværdi

Whispers ’version af juleklassikeren er den, som Thomas Austin lavede en breakout -dans for i en japansk aftensmadsklub for cirka 20 år siden. Det var anden gang, Gregg Austin havde kaldt sin unge søn som hjælp i sidste øjeblik til sit Motown coverband, og anden gang gik en skare vild.

Ugen fremover er stor for familien Austin. Tirsdag bringer en specialudgave af M Town, den ugentlige revy, Gregg leder i South Point showroom. Mindst 10 gæsteartister hjælper med at ringe til Greggs 67 -års fødselsdag (som falder på torsdag).Bandet er tilbage på samme scene nytårsaften til sit fjerde nedtællingsshow. Men imellem de to nætter?

Kom ned til Golden Nugget på fredag, klar til at lave Fuglen.

Morris Day og The Time's return to the Nugget er en hjemkomst for Thomas Austin, der nu spiller Dags sidemand og scenefolie, Jerome Benton.

Det er rigtigt. The Time er nu en af ​​de grupper, der blander originale medlemmer med dem, der blev kaldt op fra hyldestbands, et træk, der er mest kendt af Journey med sangeren Arnell Pineda.

Det, der virkelig er sjovt, er, at jeg får mange mennesker, der faktisk tror, ​​at jeg er ham: 'Husk mig og dig, vi hang sammen i 1976,' siger Austin, der ikke er helt 35.

Fans af filmen The Time and the Purple Rain ved især, at råbet Jerome! Bring mig mit spejl! sætter gang i et præcisionsritual, der er funks version af vagtskiftet.

Det er et job, Austin kendte godt fra otte år med Prince -hyldestbandet Purple Reign. Jason Teners hyldest i Westgate Las Vegas tilbyder et fuldt show ved at inkludere The Time og trykke på Purple Rain -rivaliseringen mellem Prince og Day.

Den virkelige Benton skiltes med Day i slutningen af ​​2006, under omstændigheder stadig uklar for fans. Han var en del af en Flamingo -genforening af de originale Time -medlemmer i 2008. Men for det meste er Jerome nu, som om det er en karakter næsten, siger Austin. Jeg er Jerome, men jeg er ikke Jerome. Har du spejlet i hænderne, og er du sammen med Morris? Du er Jerome.

For to år siden åbnede jobbet sig, og Austin blev anbefalet af trommeslager Jellybean Johnson. Han og keyboardisten Monte Moir er The Time's to andre resterende originaler, og Johnson elsker at tjekke Purple Reign, når han er i byen.

Austin mødtes med Day i et dansestudie i Las Vegas og viste ham sine træk, men hørte ikke tilbage i lang tid. Hans kone blev ved med at spørge: Tror du, at en anden måske har jobbet? Hvor mange andre Jeromes er derude?

Han vidste det ikke, men den gode nyhed kom til sidst. Først siger Austin, at han forsøgte for hårdt. I Purple Reign måtte jeg virkelig tage det på, fordi jeg prøvede at være de fyre. Da jeg fik tid, forsøgte jeg stadig at bevise mig selv.

Men Day erklærede til sidst: Du har det, bror Thomas. Han sagde: 'Du er allerede sej, du har det allerede, du behøver ikke gøre andet. Bare slap af. De vil elske os uanset hvad. '

Efter at Prince døde i april, ser det ud til, at alle vil se Morris nu, siger Austin. Folk kommer op og fortæller ham: Pas på den mand. Sørg for, at der ikke sker noget med Morris.

Men han fortæller dem, at 59-årige Day ikke har brug for hans hjælp. Han har det bedre. Sænker slet ikke farten.

Sådan et mærkeligt specifikt job kan virke underligt i enhver anden familie. Men Gregg Austin har ikke haft et dagjob siden 1988, hvor han tog en seks måneders orlov fra 14 år som Milwaukee-postfirma, efter at hans måneskinband Second Wind blev hyret til at spille Flamingo-loungen.

Show lounges i old Vegas var i tilbagegang, men Austins band lavede en let overgang til en ny mulighed. I stedet for bare at dække Temptations-sange med deres matchende jakker og synkroniserede fodarbejde, blev de en officiel Temptations-hyldest i de mangeårige amerikanske Superstars.

En nat skadede Madonna -efterligneren sin fod, mens Superstars spillede i Reno. Producer Donny Lee Moore fortalte Austin at strække og fylde sin tid. Gregg lod 10-årige Thomas klæde sig som Michael Jackson for at synge og danse for Billie Jean.

Stedet gik amok, husker han.

Det skulle være en engangs ting, og Austin siger, at Moore ikke var glad for at høre om det. Men den næste nat dukkede hotellets daglig leder op med sine egne børn for at se Thomas. Et nødopkald til Moore fik Thomas tilbage på scenen igen.

Et par år senere, da Thomas var næsten 14, blev Greggs gruppe booket til en syv ugers juletur i Japan. Men et af gruppens medlemmer skadede sin akillessene.

game of thrones visningsfest 2017

En dag kom jeg hjem fra skolen, og han sagde: ’Tror du, at du kan lave showet?’ Husker Thomas.

I baghovedet tænkte jeg: 'Jeg har ventet på, at du spørger mig om det.'

For at bevise, at Thomas tilhørte deroppe, fik Gregg ham igen til at komme ud og lave sine splittelser, spins og moonwalks i løbet af hvid jul. Og igen gik stedet amok.

Thomas afsluttede Silverado High School og spillede fodbold i løbet af en mesterskabssæson på Moorpark College i Californien, inden han besluttede at showbranchen kunne blive en seriøs karriere for ham.

Årevis med at se sin far gøre det gør det virkeligt, er Gregg Austin enig. Det var det, jeg fik Thomas til at forstå: Når du arbejder for dig selv, er det, du laver, at spille på dig selv. Og hvis du spiller på dig selv, skal du sørge for, at gamble fungerer. Du skal bruge den ekstra tid, gøre hvad der skal gøres.