Las Vegas ’‘ 2000 Baby ’fylder 21 år med Elvis -flair

Cole Davis Duffy, center, poserer sammen med sin far, Brendan Paul, til venstre, og hans mor, Dee Dee Duffy, en ...Cole Davis Duffy, center, poserer sammen med sin far, Brendan Paul, til venstre og hans mor, Dee Dee Duffy, på Caesars Palace i Las Vegas tirsdag den 29. december 2020. Cole blev født kl. 12:01 den Jan. 1, 2000, Vegas første årtusinde baby. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Cole Davis Duffy, holdt af sin far, Brendan Paul, på Caesars Palace i Las Vegas tirsdag den 29. december 2020. Cole blev født kl. 12:01 den 1. januar 2000, Vegas 'første tusindårsbarn. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Brendan Paul vises med sin søn, Cole Davis Duffy, på Caesars Palace få timer efter babyens fødsel den 1. januar 2000. (Dee Dee Duffy) Dee Dee Duffy vises sammen med sin søn, Cole Davis Duffy, på Caesars Palace få timer efter babyens fødsel den 1. januar 2000. (Brendan Paul) Cole Davis Duffy, center, poserer sammen med sin far, Brendan Paul, til venstre og hans mor, Dee Dee Duffy, på Caesars Palace i Las Vegas tirsdag den 29. december 2020. Cole blev født kl. 12:01 den Jan. 1, 2000, Vegas første årtusinde baby. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Cole Davis Duffy foretager sit første væddemål efter at have fyldt 21, lige efter midnat nytårsaften, på Caesars Palace fredag ​​den 1. januar 2020. (Rod Musum) Cole Davis Duffy nyder sin første cocktail efter at have fyldt 21 år, en Sean McBurney Manhattan, lige efter midnat nytårsaften, på Montecristo Cigar Bar på Caesars Palace fredag ​​den 1. januar 2020. (Rod Musum)

Cole Davis Duffy skulle være født på Elvis Presleys fødselsdag i 2000, der falder den 8. januar.

Som han siger, ville det have været et endnu mærkeligere tilfælde.

Mærkeligere end at blive født sekunder efter midnat den 1. januar 2000? Som den første baby født i Vegas i dette århundrede? Til en egentlig Elvis Presley-hyldestartist og til forældre, der er medejer af Graceland Wedding Chapel i Las Vegas centrum?Du foretager opkaldet.

Som det er, skal Duffy, der er vokset op til at være en talentfuld musikteaterartist fra Las Vegas High School, fejre sin 21-års fødselsdag på Caesars Palace. Det er den berømte udvej, hvor hans far, mangeårige impressionistiske Elvis Brendan Paul; og mor, Dee Dee Duffy, kørte ham til sine første fotoportrætter cirka 14 timer efter, at han blev født på Sunrise Hospital.

Så meget at afvikle med denne. Cole blev født kl. 12:01, lidt mere end en uge for tidligt, og er den første registrerede fødsel i Clark County i 2000. Brendan har optrådt som Elvis i Vegas siden 1995, og han og Dee Dee købte Graceland -kapellet i 2003.

Parret er skilt, men er stadig tæt på forretningen, idet Brendan har travlt med at udføre ceremonier som Elvis, herunder 25 nytårsaften dag og nat.

Åh, og Brendans fødselsdag er tilfældigvis nytårsaften. Han er 54 år gammel, efter at han blev født i 1966, året hvor Caesars Palace åbnede. Derfor besøgte familien netop dette hotel til Coles første ekskursion, og igen i dagene før hans 21 -års fødselsdag.

Nogle af disse kasinoer kommer og går, men denne vil være her hele sit liv, sagde Brendan under et genbesøg på feriestedet for et fuldt udklædt familieportræt tirsdag eftermiddag. Det er et særligt sted, og vi tog ham her, selv før han gik hjem.

Coles fødsel var ualmindelig selv ud over dens specifikke dato og tid. Brendan havde accepteret en koncert den aften for at optræde (som Elvis, natch) ved Sylvester Stallones nytårsfest i hans Beverly Hills -palæ. Parret talte alle mulighederne for hans fravær igennem nytårsaften, så tæt på Coles forfaldsdato.

Jeg sagde: 'Ved du hvad? Hvorfor går du ikke og gør det? Det er en fantastisk koncert, sagde Dee Dee. Hvad kan der ske på 24 timer?

Åh skat.

Jeg tog Brendan til lufthavnen ved middagstid, gik hjem, lagde mig og gik derefter på badeværelset, og mit vand gik i stykker, fortsatte Dee Dee. Min mor besøgte mig fra Kentucky, og hun var bare et nervøst vrag. Vi fik min kuffert, satte os i bilen, kørte til hospitalet.

Dee Dee sagde, at hun begyndte at få veer lige efter at være blevet indlagt. Men jeg var ikke bekymret, for de sagde: 'Bare rolig, det er din første baby, det vil være engang i morgen.'

I stedet ankom Cole næsten præcis ved midnat.

Det var sekunder - sekunder! - over midnat, huskede Dee Dee. Hendes mor, Shirley, var i telefon med Brendan under leveringen og droppede opkaldet, eller rettere telefonmodtageren, da babyen ankom.

Dee Dees mor går, Oh my god! Se hvor sødt! ’Og vi kendte ikke køn, sagde Brendan og huskede en tid før alle havde mobiltelefoner eller var vært for kønsopdagelsesfester. Så hørte jeg: ’Åh hvor sødt!’ Og jeg siger: ‘Hej, hej? Er det en dreng eller en pige eller hvad? '

Skeptikere kan stille spørgsmålstegn ved, at tidspunktet for denne fødsel var omhyggeligt planlagt, at parret ønskede at bringe en baby til verden på præcis det tidspunkt for at skabe omtale (især for en Elvis -impressionist i Vegas).

Dee Dee rystede på hovedet og lo over det forslag.

Det var absolut ikke planlagt, sagde hun. Nej, nej, nej, jeg kan mærke skepsisen, men slet ikke. Jeg havde prøvet længe at blive gravid, og sådan skete det.

Brendan brugte den check, han tjente på Stallone-koncerten, til at købe en gave til sin nye søn, et sort, Young Chang-flygel.

Vi troede, at han måske var en entertainer en dag, sagde Brendan.

Cole er det, men lærte guitar over tastaturerne. Han er også en lovende sanger, sangskriver og skuespiller, der vandt en Nevada High School Musical Theatre Award i 2018 for sin skildring af Eddie i Dogfight. Cole blev nomineret til den nationale pris, kendt som Jimmy Award, det år. Han har siden været indskrevet på den øverste kunstskole Oklahoma City University, hvor han er musikteater major.

Han har optrådt i To Kill A Mockingbird, blandt andre titler, før COVID flyttede skolens vægt til online forestillinger. Cole arbejder også som sanggondolier på The Venetian, så pas også på ham der.

Selvfølgelig er sønnen til en Elvis -impressionist blevet spurgt, om han nogensinde vil tage den paillet jumpsuit selv.

Mange venner har spurgt mig, om jeg vil gøre det, og det er ikke, at jeg ikke vil gøre Elvis -tingen, men jeg vil bare udvide mine interesser, sagde Cole. Min far har det på samme måde med det. Jeg kan ikke lyve, da jeg var yngre, var det underligt, som: ’Hvorfor er min far den, der er så speciel, og de andre fædre er som brandmænd?’ Men nu er jeg vokset til at sætte pris på det.

Cole sagde, at han var klar til at nyde sin første cocktail, som blev beskrevet for ham som Sean McBurney Manhattan, opkaldt efter Caesars Entertainment -direktøren. Han spillede lidt roulette lige efter midnat, ikke langt fra hvor han blev vist på de fødselsdagsbilleder for 21 år siden. Hans første indsats var $ 50 på sort, og han vandt (insiderrapport alligevel). Han satsede også på 26, hvilket er hans mors lykketal; og også på 7, et lykketal generelt.

Nybegynderen vil også sætte nogle penge på sort, men ikke meget. Jeg vil ikke blive for nervøs, sagde han.

hvor meget er barry sanders værd

Fyren i midten ud for alle disse skøre tilfældigheder ser ud til at trække alle de underlige ting væk.

Da jeg var barn, plejede jeg at sige: 'Er alle disse fyrværkeri noget for mig? Dette er godt! Sagde Cole. Men nu virker det hele bare så surrealistisk, som om det ikke ser ud til, at det faktisk er en ting.

Måske er det hele meningen, at det skal være en musical, ned ad vejen, med den første Vegas -baby i 2000 som stjernen.