Las Vegas 'Alan Silva er caped crusader på' AGT '

Alan Silva ses påAlan Silva ses på 'America's Got Talent.' (Chris Haston/NBC) Alan Silva ses på 'America's Got Talent.' (Chris Haston/NBC) Et skærmbillede af Ben Carey, venstre, Bryan Hopkins, højre og Chris og Ashely Reeve, der fremfører den nye coronavirus-understøttende sang, 'Be The Change.' (Elvis Monroe) Ejer Bobby Kingston, til højre, siger en skål, da han spiller med sit band den sidste aften, før Saddle N Spurs Saloon lukker igen på grund af COVID-19-restriktioner fredag ​​den 10. juli 2020 i Las Vegas. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images

Som Alan Silva spundet i silke, højt over America's Got Talent -dommere, dommer Howie Mandel råbte, Han ligner en superhelt!

Beskrivelsen passer til den passende akrobat. Silva, en luftfartsforretning i Zumanity siden showet åbnede i 2003, har ønsket at være en superhelt siden han var barn.

Jeg plejede at se alle superhelte -tv -udsendelser og film hele tiden, da jeg voksede op, siger Silva, der har nået AGT -semifinalen og vender tilbage til aktion kl. Tirsdag aften. Jeg elskede den første 'Conan' -film, med Arnold Schwarzenegger . Jeg havde en Superman skjorte og kappe. Jeg ville bare bære det hele dagen lang.Silva er blandt en kvartet af Vegas -artister, der stiger til showets semifinale. Brett Loudermilk, Max Major og Jonathan Goodwin er klar til at udføre 15. september.

Silva, en 17-årig Vegas-beboer, vil optræde som en superhelt, på tv eller i film. Han er en overbevisende performer og har faktisk en skuespilkredit, som narret i 2007's Beowolf. Det var en lille rolle, der ikke førte til yderligere skuespilarbejde, men Silva er sikker på, at han kan styre en hovedrolle.

Jeg ville ønske, at vi som akrobater ikke ville blive lagt i kassen, siger Silva. Vi er generelle kunstnere. Jeg ville elske at kunne handle, vise at jeg kan præstere i den rolle. Min kropstype er naturligvis lille, men jeg er fit, jeg er stærk, og jeg kan udvide, hvad jeg har lavet på scenen.

Silva udførte en luftakt, der lignede det, vi har set på the Strip i årevis, men tilføjede en ny dimension med snesevis af metalspidser under ham til den afsluttende Death Drop.

De spurgte mig: 'Er disse pigge alle ægte?' Siger Silva. De var alle ægte, og de var virkelig skarpe.

Silva optrådte til den diskotekstilede Stupid Love af Lady Gaga, et udvalg af producenterne. Det var ikke hans første valg. Born This Way, også et Gaga -hit, ville have matchet øjeblikket.

Men der er en streg i sangen, Silva kan lide.

Hun siger: 'Jeg vil bare blive elsket', og sådan har jeg det. Jeg vil bare blive accepteret og elsket, for hvem jeg er, og hvordan jeg ser ud.

Tilbage på hesten

Saddles N Spurs Salon ejer og lokal musiker Bobby Kingston returnerede levende musik til sin restaurant og værtshus i weekenden.

hvor meget er meredith vieira værd

Kingston siger, at han ikke venter på et formelt grønt lys fra OSHA for at vende musikerne tilbage til hans scene. Den 29. august beordrede det statslige arbejdsmiljøagentur Kingston at trække musikken eller lukke virksomheden helt ned. Han siger, at han har forsøgt at forene sagen, men har ikke fået nogen retning.

Du er måske klar over, at Kingston er en aktiv kritiker af Gov. Steve Sisolak retningslinjer for genåbning af pandemi. Ejeren af ​​den 36-årige værtshus ledede gruppen af ​​37 barer i Clark County på tværs af, der anlagde en retssag, der udfordrede guvernørens statslige nedlukningsmandat.

Den indsats mislykkedes i retten. Men endnu engang præsenterer Kingston musikere på scenen om natten. Ingen betragtes som headliners i hans (eller nogens) skøn. Han betaler ikke for nogen reklame eller reklame. Der kræves ingen dækningsgebyr eller billetpris. Formatet er omgivende musik, som kræves af guvernøren.

Kingstons glæde-nogle reklamemetode er at poste på sociale medier: SNS SALOON HAR UADVERTERET AMBIENT LIVE MUSIK UDEN HEADLINERS, mens du spiser og en liste over, hvad der er planlagt hver nat. MON-ROCK DUO 6-9 P.M. TIR-COUNTRY DUO 6-10 P.M. og så videre.

Kingston blev opfordret til at returnere levende musik til honky tonk og restaurant efter dækning af guvernøren siddende nær scenen ved Monzu Italian Oven dukkede op 31. august. Guvernørens besøg var kun en nat efter Saddle N Spurs blev advaret om iscenesættelse live, omgivende musik.

Kingston planlægger at nyde noget levende musik som kunde i denne uge. Han planlægger at besøge Mauros, som han og Naomi mauro fik en hyggelig snak i weekenden. Han kan endda anmode om det, der nu er kendt som Sisolak -bordet. Lyt til bandet ...

Lewis og Labor Days

Vi husker altid underholdningslegenden Jerry Lewis på denne tid af året, da han hjalp MDA Labor Day Telethon fra 1966-2010. Jeg tilbragte de sidste tre telefoner med ham på South Point. Flere Vegas headliners optrådte på showet, med Gulerodstop, Terry Factor og medlemmer af Cirque viser blandt dem. Hyppig Vegas headliner Tony Orlando var vært for MDA Telethon i flere år.

Søndag, Lewis ’datter, Danielle, sendte en uvurderlig YouTube-video af Charos MDA Telethon-optræden på South Point i 2009. Hun fremførte entusiastisk sit cover til Rihannas Don't Stop The Music med et par backingdansere i skjorter med lyserød paliet.

Omkring to minutter går Latina-flammekasteren frem til Lewis, siddende på scenen, og udfører sit varemærke Cuchi-Cuchi-træk. Hun slår også let Lewis over kinden.

Lewis har dette forvirrede blik på ansigtet, som om han ville sige: Klip til tote -brættet! Uvurderlige ting. Savner den mand.

Thompson i 'Glass'

En strøm at fange: Vegas pianist og komponist Keith Thompson er vært for en livestream af Gud lever i glas kl. Fredag. Dette er en omarbejdning af Thompsons originale, 9/11-inspirerede musikalske stykke, der spillede Smith Center's Reynolds Hall i november 2015.

Projektet var fyldt med Vegas -stjerner og et kor med sceneveteraner sammen med sangere fra Community Lutheran Church. Thompson får selskab på livestream af pianist og musikdirektør Philip Fortenberry og vokalister Janien Valentine og Joe Barbera . Billetterne er $ 12, og provenuet går til TCS (The Composers Showcase) Entertainment Relief Fund, der blev oprettet af Thompson i år, for at hjælpe sidelined Las Vegas underholdningsprofessionelle. Gå til GodLivesInGlass.com for mere information og for at donere.

Ikke faktureret mere!

Vi fangede kolonne fave Ben Carey af Elvis Monroe og Fyrtårn og optrædende partner, singer-songwriter John Allred skynder sig til Barbershop på Cosmopolitan i Las Vegas lørdag aften. Duoen optræder der jævnligt, hvis du skulle være interesseret i en omgivende musikoplevelse. Og også mad.

Husker Esther Lynn

Med hensyn til emnet The Composers Showcase markerer vi Esther Lynns død den 22. august i en alder af 80. Esther var en ubarmhjertig tilhænger af den månedlige præsentation og mange andre rundt i byen.

Jeg mødte Esther på et af de første TCS -shows, for cirka 14 år siden. Hun forfattede sin egen om-by-spalte under navnet Claire Voyant og var altid ivrig efter at diske om Vegas-underholdningsscenen.

Esther fulgte TCS rundt i byen, til flere spillesteder (herunder kabaretrummet på Liberace Museum), før det slog sig ned i Smith Center i 2012. Hun pressede på for det ADA-kompatible fortov og bremse nedskæringer i Smith Center, hvilket gav lettere adgang for motoriserede scootere og kørestole.

Jeg sagde altid, at hvis der var en person, der deltog i flere Composers Showcase -nætter end jeg, var det Esther. Hun havde altid plads reserveret, hvor hun skrev alle navnene ind i en notesblok. Sådan husker jeg hende. Hvil godt, Claire Voyant.