Las Vegas -kunstneren Michael Grimm vender 'AGT' nedad en sidste gang

AmerikaAmerica's Got Talent -vinder Michael Grimm optræder i Ovation Showroom på Green Valley Ranch Resort i Henderson den 28. juli 2012. (Las VegasJournal) Fra venstre optræder Michael Grimm, Nick Cannon og Jackie Evancho i 'America's Got Talent'. (Trae Patton/NBC) Jayne Post vises under den sidste forestilling af 'Marriage Can Be Murder' i The Showroom at D søndag den 5. januar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Eric Post vises under den sidste forestilling af 'Marriage Can Be Murder' i The Showroom i D Las Vegas søndag den 5. januar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats James Holzhauer, center, og hans kone, Melissa, holdt en urfest for Jeopardy! The Greatest of All Time -turnering, hostet af Mark Shunock, til højre, på The Space i Las Vegas torsdag den 9. januar 2020. (James Schaeffer/Las VegasJournal) Gregg Austin, grundlægger af Gregg Austin's M Town & More, døde torsdag den 2. januar 2020 i Las Vegas. Handlingen fortsætter med at overskriften på South Point og Texas Station. (Gregg Austin M Town) Gregg Austin, grundlægger af Gregg Austin's M Town & More, døde torsdag den 2. januar 2020 i Las Vegas. Handlingen fortsætter med at overskriften på South Point og Texas Station. (Gregg Austins M Town) America's Got Talent -vinder Michael Grimm optræder i Ovation Showroom på Green Valley Ranch Resort i Henderson den 28. juli 2012. (Las VegasJournal) America's Got Talent -vinder Michael Grimm optræder i Ovation Showroom på Green Valley Ranch Resort i Henderson den 28. juli 2012. (Jason Bean/Las VegasJournal) America's Got Talent -vinder Michael Grimm optræder i Ovation Showroom på Green Valley Ranch Resort i Henderson den 28. juli 2012. (Las VegasJournal)

Michael grimm er glad for, at han gjorde det, men han ville ikke gøre det igen.

Vi taler om hans optrædener på America's Got Talent. Las Vegas-sanger/sangskriver bedøvede et nationalt tv-publikum ved at vinde mesterskabet i sæson 5 i 2010. Grimm, der stod for Southern Rock kl. 14.00. Søndag i Myrons Cabaret Jazz ( billetinformation her) , vendte tilbage i denne uge på showets Champions spin-off.

Jeg havde lidt PTSD i starten, fortæller Grimm om sit optræden mandag aftens udsendelse. Det er som at gå tilbage til dit gamle gymnasium, minderne kommer tilbage. Seværdigheder og lugte og alle dine sanser øges.Ledsaget kun af sin sekstrengede akustik sang Grimm Etta James ’I'd Rather Go Blind. Som altid leverede han en svimlende effektiv præstation, der trak ros fra dommere Simon Cowell, Howie Mandel og Alesha Dixon.

Men i modsætning til hans første løb på showet, da han flammede til finalen, blev Grimm elimineret efter en sang.

Jeg var glad for at være en del af det igen, men i min alder tror jeg ikke, at jeg ville kunne gennemgå det hele igen, siger, den 41-årige Grimm, der optræder ved 14.30-tiden. Søndag i Myrons Cabaret Jazz. Stressen, mangel på søvn, ville have været for meget for mig til at gå igennem en anden gang. Da de stemte mig fra, var jeg faktisk glad for, at jeg ikke behøvede at gennemgå runderne igen.

Grimm præsenterede sig selv som værende fra sin oprindelige hjemby Waveland, Miss. Han fortalte, hvordan han brugte $ 1 million præmien fra sin sejr i 2010 til at købe et nyt hjem til sine bedsteforældre, hvis hjem blev udslettet af orkanen Katrina. Showet genbesøgte også det berømte øjeblik, hvor Grimm toppede virtuos vokalist Jackie Evancho i sæson 5 -finalen var hans ansigt en maske af chok, da hans navn blev offentliggjort.

Jeg kan stadig ikke tro det, siger Grimm i dag. Jeg har talt med Evancho -familien siden da, og hun er ved at blive en stor stjerne, og jeg har nydt bare at se hende. Jeg vidste, at det ville ske for hende.

Grimm oplevede udbruddet af hurtig succes med at vinde AGT og kunstner. Han indspillede et album med den berømte producent Don Var , åbnet på turné med Stevie Nicks og overskriften en kort løbetur på Flamingo Showroom.

Grimm var en begavet, selv om han var genert, endda genert, og gled derefter ud af det nationale spotlight og slog sig ned i de samme berømmelseslag, som han oplevede, da han auditionerede til showet for næsten ti år siden.

Alt det er fint med Grimm, der fortsætter med at spille rundt i byen, som musikere siger. Han har travlt med at lede sine tilbagevendende shows med sit robuste backingband på Cabaret Jazz i Smith Center. Han har også været regelmæssigt booket på Royal Caribbean Cruise Lines.

Grimm har ofte kæmpet for at affinde sig med sin tid på AGT og sagde: Jeg ville ønske, at jeg havde håndteret det hele bedre og set tilbage. Men han siger, at summaresultatet af hans kviksølvforhold til showet var positivt.

Det var godt at være med i showet, ingen tvivl, siger den sjælfulde sanger. Der var mere positivt end negativt, absolut. Grimms sidste præstation som mester var positiv, ingen tvivl.

Ved hvad kærlighed er

Udlænding åbner sin scene for kor i Las Vegas i gymnasiet under serien på The Venetian Theatre. Sangerne bliver bragt videre til I Want to Know What Love Is. Las Vegas Academy Choir skulle åbne løbet fredag, efterfulgt af Eldorado High på lørdag, Del Sol Academy of the Performing Arts Choir onsdag, Green Valley High næste fredag ​​og Faith Conservatory of Fine Arts Chamber Singers næste lørdag.

ink master sæson 1 nummer to

Foreigner har givet den slags tilbud til kor i hele landet, herunder 27. august 2017, da LVA sluttede sig til bandet i Chelsea på The Cosmopolitan of Las Vegas. Bandet har været på mission for at støtte kunsten. Som fremmed vokalist Kelly Hansen råbte, Tal med dine forstander! Behold kunsten på skolerne!

Shunock på is

Rumindehaveren og Vegas Golden Knights arena emcee Mark Shunock er vært i arenaen på NHL All-Star Game lørdag på Enterprise Arena i St. Louis. Shunock var også vært for arrangementets kompetencekonkurrence i fredags. Det er hans andet år i træk med All-Star Game. Lørdagens tilt er sat til at blive vist kl. på NBC.

Pop 'Ægteskab' -handling

Marriage Can Be Murder, sent i D Las Vegas, planlægger en flytning til en renoveret spisestue Buca di Beppo på Bally's, tidligere hjemsted for Tony N ’Tina's Wedding. Detaljer skal sorteres. Indtil da led middags teaterproduktionen op af Eric og Jayne Post udfører pop-up-shows på Henneseys Tavern på Fremont Street.

Det første show er kl. Tirsdag (selve showet starter kl. 18:30) efterfulgt af 1. februar og 14. februar. Der skulle være yderligere datoer i februar, indtil showet er klar til at flytte til sit nye spillested. Billetter er $ 62, eksklusive gebyrer, til showet, tre-retters middag og en alkoholfri drik (inklusive, men ikke begrænset til, FizzyWater). Gå til marriagecanbemurder.com for mere info.

Cool Hang Alert

Gregg Austins M Town & More spiller kl. Tirsdage i South Point Showroom. Den Motown-infunderede handling har fyldt rummet med seriøs groove-musik i næsten et årti. Bandet beholder deres grundlæggers navn i titlen. Austin døde den 2. januar i en alder af 70, men efterlod en varig arv af kunstnere i hele byen. Billetter er $ 15 for reserverede pladser (inklusive to drinks), $ 10 for generel adgang (inklusive en gratis drink). Showet er skræddersyet til lokalbefolkningen, og tjek gutternes skræddersyning. Det er sødt, og det er produktionen også.