Las Vegas band åbner slot på Stone Temple Pilots ’tour

Las Vegas rockband The Dirty Hooks med Jenine Cali, Bobby McCall og Anthony Ratto fredag ​​den 19. januar 2018 i bandsstudiet i Las Vegas. The Dirty Hooks starter en tur med Sto ...Las Vegas rockband The Dirty Hooks med Jenine Cali, Bobby McCall og Anthony Ratto fredag ​​den 19. januar 2018 i bandsstudiet i Las Vegas. Dirty Hooks starter en tur med Stone Temple Pilots i marts 2018. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Las Vegas rockband The Dirty Hooks med Jenine Cali, Bobby McCall og Anthony Ratto fredag ​​den 19. januar 2018 i bandsstudiet i Las Vegas. Dirty Hooks starter en tur med Stone Temple Pilots i marts 2018. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto

Det startede med en onlinemeddelelse på Twitter.

Det endte med, at et usigneret Vegas-band landede en åbningsautomat på turné med husholdningsnavnet hardrockere, der solgte 20 millioner plader i 90'erne.

Fra 2. marts vil coed power -trioen The Dirty Hooks komme på banen i to uger med Stone Temple Pilots.Det er ikke kun The Dirty Hooks 'første turné - det er bandets første tur ud af sin hjemby.

Og der er flere firsts: Det er STPs debut-turné med den nye sanger Jeff Gutt, en tidligere The X Factor-runner-up, der officielt sluttede sig til bandet i november.

Det var Gutt, der hjalp med at tilslutte kroge.

Sidste efterår offentliggjorde gruppen en video til sin Bonnie-and-Clyde-rocker Naked City Colt på sociale medier.

hvor lang er absint las vegas

Gutt kunne lide klippet og fulgte bandet på Twitter.

Da datoerne for STPs kommende turné blev annonceret, droppede Dirty Hooks -guitaristen Anthony Ratto Gutt en linje via Twitter og forespurgte om muligvis at komme på regningen til STP's 9. marts -show i House of Blues i Mandalay Bay.

Jeg rakte ud til ham og sagde: 'Hey, kan vi åbne op for jer, når I kommer igennem? Vi er kæmpe fans, «husker Ratto. Vi fik et svar som en dag senere og sagde: 'Jeg elsker dit band, og jeg vil se, hvad jeg kan gøre. Jeg lægger dit navn i puljen. ’

De satte pris på, at Gutt slog dem tilbage, men holdt ikke vejret om at spille koncerten.

Da han sagde, at der var en pulje af bands, tænkte vi: 'Han er rar. De har sandsynligvis nogen, siger Ratto.

Så et par timer senere fik de en e -mail fra STPs bookingbureau.

hvor meget tjener jimmy fallon

De er som: 'Er du tilgængelig i disse dage?' Siger sanger-trommeslageren Jenine Cali. Vi siger: 'Ja!'

Og med det var The Dirty Hooks ombord i 10 shows over 15 dage, begyndende med et udsolgt optræden på The Canyon i Santa Clarita, Californien, og kulminerede med et stop 17. marts i Billings, Montana. De vil for det meste spille mellemstore spillesteder som den 2.500 kapacitet store partytelt i Phoenix-området og det 1.400 sæder store Roseland Theatre i Portland, Oregon, med et show i San Franciscos store The Fillmore også på rejseplanen.

For at de skal vælge os, mand, tænker jeg hele tiden: 'Er dette virkeligt? Kommer de virkelig til at lade os spille og åbne for dem? ’Undrer sanger-baryton-guitaristen Bobby McCall. De kunne have valgt hvem som helst. Jeg synes, det er ret punkrock af dem at lade et lokalt, usigneret band mærke sammen med dem.

Det er en stor pause for en gruppe, for hvem der har været ventet store ting i nogen tid nu.

Begyndende med udgivelsen af ​​deres fremragende debut i 2012, Electric Grit, hvor Cali og McCalls he-she vokal fletter sig oven på retfærdigt overblæste guitarer, er The Dirty Hooks blevet kritiseret stort lokalt. De har også fanget øret på en række branchefigurer, såsom far- og sønproducenter Kevin og Kane Churko, der har indspillet med store navne som Ozzy Osbourne, Rob Zombie, Five Finger Death Punch og snesevis mere, og hvem arbejdede sammen med bandet om Grit og deres kommende sophomore -indsats.

Mens alle i The Dirty Hooks har dagjob, tager bandet dog nogle gange bagsædet til livets krav.

Men med deres andet album i dåsen, der bare venter på at blive blandet og mestret, er The Dirty Hooks klar til at sende nogle nye melodier - i nye byer.

Det er længe siden, Ratto griner af bandet, der endelig rammer vejen efter at have været sammen i syv år. Vi vidste bare, at vi skulle vente på Stone Temple Pilots.