Las Vegas-fødte musical 'Bandstand' spiller videre-i biografer

Rollelisten i Broadway -musicalenRollelisten i Broadway-musicalen 'Bandstand', skrevet af Las Vegas-komponister Richard Oberacker og Robert Taylor. (Jeremy Daniel) Richard Oberacker, til venstre og Robert Taylor vises på scenen med trommesættet fra Donny Nova Band på Bernard B. Jacobs Theatre i New York City fredag ​​den 16. juni 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal). @JohnnyKats Las Vegas trompet store Joey Pero er medlem af Broadway -musicalen 'Bandstand'. (Audrey Dempsey) Laura Osnes er vist i et reklameskud til Broadway-musicalen 'Bandstand', som er skrevet af Las Vegas-komponister Richard Oberacker og Robert Taylor. (Jeremy Daniel) Skiltning til den nye, Las Vegas-udtænkte musical 'Bandstand' vises på Bernard B. Jacobs Theatre i New York City. (Richard Oberacker)

Bandstand, det Broadway-fashionede show, der blev undfanget i Las Vegas, der faktisk nåede Broadway, lever videre.

En liveopførelse af musicalen efter Anden Verdenskrig er på vej til teatre i hele landet, herunder Las Vegas, kl. Mandag og igen torsdag. Deltagende filmhuse er Century 16 Santa Fe Station, Regal Village Square 18 og Regal Red Rock Station 16 og IMAX.

Bandstand blev co-skrevet af Las Vegas komponister og musikere Richard Oberacker og Rob Taylor. Sange fra showet blev fremvist rundt i byen i cirka tre år (herunder flere forestillinger på Myrons Cabaret Jazz på The Smith Center), før de åbnede på Bernard B. Jacobs Theatre i New York i december 2016.Midt i halvdårlig billetpræstation lukkede Bandstand i september sidste år. Direktør Andy Blankenbuehler vandt en Tony Award for koreografi under showets 10-måneders løb.

I tre nætter under afslutningen af ​​det løb fangede et filmhold forestillinger og redigerede optagelserne til en enkelt forestillingsfilm. Det er det, der spilles i næste uge, og teaterudgivelsen kan diktere, hvis showet har en endnu længere løbetur over hele landet. Showet kan turnere nationalt, hvis responsen fra teatervisningerne er særlig stærk.

Jeg ved, at kvaliteten er ganske fantastisk fra de få minutter, jeg har set, sagde Oberacker, musikmusikdirektør for Ka at MGM Grand. Redigeringen blev faktisk udført af Andy, og det sidste musikmix var af (showets musikdirektør) Greg Anthony Rassen, så det er sandt for de originale forestillinger.

I et andet off-shoot af showet var produktionens originale band, the Donny Nova Band , har booket to shows på Myrons Cabaret Jazz kl. og 9.30 den 21. juli Anført af showets co-lead, Corey Cott (der portrætterede Nova), har bandet den samme lineup, som udførte showet. Vegas trompetist Joey Men forbliver i opstillingen, ligesom det gør Laura Osnes , der spillede Julia Trojan på scenen.

Som Oberacker sagde, Showet startede faktisk på scenen i The Smith Center. Det går virkelig i fuld cirkel.