Las Vegas -berømtheder hypede allerede NFR 2021

Wayne Newton vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​...Wayne Newton vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) Wayne Newton vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) Westgate -tryllekunstneren Jen Kramer vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) MGM Grand headlining dansetruppe Jabbawockeez vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) Medlemmer af rollelisten i den voksne revy Fantasy at Luxor vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) Luxor headliner Carrot Top vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) Ventriloquist Terry Fator og Walter T. Airdale vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) NASCAR -stjernen Kurt Busch vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) 'Legends In Concert' på Tropicana -castmedlem Stacey Whitton Summers vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) Excalibur headliners Australian Bee Gees vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events) Medlemmer af Excalibur voksenrevyen Thunder from Down Under vises i et skærmbillede i en Las Vegas Events vidoe, der fremmer tilbagevenden af ​​National Finals Rodeo til Las Vegas i 2021. (Las Vegas Events)

Sig dette til vores Vegas, byen har en dyb bænk med entertainere. Wayne Newton, gulerodstop, Jabbawockeez, Brad Garrett , tryllekunstner Lige Kramer , Terry Factor og herrene fra Torden Fra Ned Under blandt stjernerne forstærker størrelsen på National Finals Rodeo i Las Vegas.

Det beviser, selv i en pandemi, Vegas er Vegas. Turistledere har samlet den underligt matchede liste, som også indkalder Fantasy -damerne i Luxor, NASCAR -mester Kurt Busch , og Stacey Whitton Summers (der spiller Shania Twain i Legends In Concert på Tropicana. De udnytter alle en marketingkampagne til NFR i Las Vegas i 2021.

holly robinson peete nettoværdi 2018

Ja, rodeoen er lige åbnet i Arlingtons Globe Life Field. Men Las Vegas Events sørger for, at universet forstår, at rodeoen, beslægtede parter og Cowboy Christmas kommer tilbage efter årets ophold i Texas. Berømthedens vidnesbyrd er stillet op på det officielle nfrexperience.com/nfr360 -link, der er oprettet for at håndhæve Vegas -mærket forud for begivenheden i 2021.

Portalen samler også NFR's Vegas -værtshoteller, herunder gamle hænder som Michael Gaughans South Point og nytilkomne Virgin Hotel Las Vegas.

Mr. Las Vegas bliver endnu en gang tappet for at lede blitz af headliners og (i Buschs tilfælde) sportsstjerner i en bydækkende kampagne.

Jeg var virkelig ked af, at NFR ikke kunne være her og vidste, hvad det betyder for os alle i Las Vegas. Men hvis de ikke kunne være her, valgte de den næstbedste tilstand, sagde Newton fredag. Husk dog, at de ikke kan beholde det, fordi det kommer tilbage her med klokker på.

hvor meget er colin kaepernick værd

Arrangementet flyttede, fordi det ikke ville have været muligt eller endda tilladt at afholde en begivenhed på 18.000 personer inde i Thomas & Mack Center eller holde de fleste af de perifere Vegas Goes Country NFR-fester. Globe Life Field giver mere plads og social afstand til at opfylde begivenhedens standarder. For i år i hvert fald.

Newton, en væsentlig spiller i hestekulturen med sin samling af arabiske heste, har deltaget i flere NFR -begivenheder, siden rodeoen ankom i 1985.

Jeg har set væksten i NFR, siden den ankom til vores Las Vegas, sagde han. Rodeoen og alle parterne overtager bare hele byen. Det er en stor begivenhed for Las Vegas.

Projektets taglinje er, Der er kun én NFR, der er kun én Vegas. Las Vegas Events præsident Pat Christenson siger, at sådanne opgraderinger i 2021 som Cowboy Christmas, der flytter ind i Las Vegas Convention Center's nye West Hall, vil blive sat fokus på. Convention Center -udvidelsen er i gang, men skal stå færdig inden NFR 2021.

hvor meget er patricia altschul værd

Oplevelsen næste år vil blive dramatisk forbedret, sagde Christenson. Det bliver det bedste sted i verden, helt ærligt, for Cowboy Christmas at flytte ind. Jeg synes, det er et stort skridt i den rigtige retning.

Las Vegas Events producerer Cowboy Christmas i Fort Worth til årets begivenhed, der åbnede i denne uge. LVE producerer også den populære Junior World Finals. Agenturet er overalt på NFRExperience.com -webstedet med sin NFR 360 -højdepunktspakke med tidligere begivenheder i Las Vegas. LVE er en tilstedeværelse i Texas og hjælper endda dette års midlertidige værtsby med at oprette en online platform til at sælge 17.000 billetter i et socialt fjernt siddemønster.

Den celeb lejede hænder er om bord. Garrett omtaler sig selv som urban hebraisk, da han besvarede opfordringen til at bakke op om kampagnen. Fator sagde: En af mine foretrukne tider på året er, når NFR kommer til Vegas. At se ud og se alle de cowboyhatte i publikum er sådan en spænding, og jeg kan ikke vente med at opleve det igen i 2021. Og Kramer tilføjede: Der er altid en sjov, levende energi i luften, når NFR kommer til byen. Rodeo -fans bringer en særlig form for magi til Las Vegas.

hvor meget var oj simpson værd

Las Vegas 'kontrakt med Professional Rodeo Cowboys Association løber gennem 2025 efter at have været forlænget med et år på grund af Arlington -afbrydelsen.

Christenson siger, at showet vil blive mere raffineret og ekspansivt end nogensinde, hvis der er planlagt mere end et år til 2021. Som han siger, Vi styrker vores hånd ved at styrke oplevelsen.