Las Vegas 'David Copperfield topper listen over de rigeste tryllekunstnere

David Copperfield topper Forbes-listen over de rigeste tryllekunstnere, der dækker 2017-2018. (R-J fil)David Copperfield topper Forbes-listen over de rigeste tryllekunstnere, der dækker 2017-2018. (R-J fil) FIL *** David Copperfield topper Forbes-listen over de rigeste tryllekunstnere, der dækker 2017-2018. (R-J fil) Tryllekunstner David Copperfield, til venstre, med Jeffrey Williamson, chef for menneskelige ressourcer og koncerndirektør for United States Postal Service, afslører nye stempler med magisk tema under Magic Live Convention på The Orleans hotel-casino i Las Vegas, tirsdag den 7. august. , 2018. Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco

Rå statistik og forbløffende illusioner er en underlig blanding. Betragt de megarige og magisk mesterlige David Copperfield, der siger, at hans kunst er langt vigtigere end hans økonomiske tal.

Forbes har igen beregnet, at MGM Grand headliner er verdens rigeste tryllekunstner, der har tjent 61 millioner dollars over en 12-måneders periode, der dækker 1. juni 2017 til 1. juni i år. Vegas har Forbes 'tre bedste pladser i en spændetrøje med Rio -stalwarts Penn & Teller på $ 30 millioner og snart kommende Planet Hollywood headliner Criss Angel til 16 millioner dollars i dommerperioden.

Copperfield har toppet Forbes -listen i de sidste mange år, men reklamerer typisk ikke for sine finansielle tal. Han bidrager heller ikke almindeligt med kommentarer om sit lukrative imperium, men sagde i en telefonchat i morges: Jeg elsker når magi genkendes på samme måde som film eller Broadway, når det får den slags respekt, er det godt for kunsten.Tallene er ikke så vigtige, men at få den samme slags opmærksomhed, som film eller videnskab eller teknologi får, er vigtigt for mig.

Copperfield kører i øjeblikket svimlende 15 shows om ugen på teatret opkaldt efter ham på MGM Grand, og han sælger karakteristisk næsten hver forestilling. Copperfield udførte 670 shows i bladets scoringsperiode, som også indregnede penge, som Copperfield samler fra Musha Cays, hans samling af 11 private øer i Bahamas. Gæster der betaler op til seks figurer for at se ham udføre sit håndværk.

Forbes rapporterer også, at Copperfield er den rigeste tryllekunstner i verden med en nettoværdi på $ 875 millioner (selvom nogle rapporter har balloneret til $ 1 milliard), hvilket inkluderer hans enorme samling af magiske artefakter. Han har for eksempel verdens mest omfattende private samling af Houdini -memorabilia.

Efter Penn & Teller og Angel udfyldes listen af David Blaine ($ 13,5 millioner), The Illusionists turnéshow, Michael Carbonaro ($ 8,5 millioner) og Darren Brown ($ 8 millioner). Dynamo , Nr. 5 sidste år, er faldet ud af listen, da han har præsteret sparsomt, mens han kæmpede mod Crohns sygdom.

Noteret i disse økonomiske er faldet i turismeforretninger i Las Vegas siden 1. oktober masseskyderier i 2017. Listen rapporterede fald i erhvervslivet sammenlignet med 2017 -listen for både Copperfield og Penn & Teller i Las Vegas. Men Angel rapporterede faktisk større indtjening samlet set i Las Vegas. Det samme gjorde Angel, der faktisk voksede sit imperium med $ 1,5 millioner i løbet af 2017, stort set takket være hans travle turnéplan. Hans Criss Angel Mindfreak -produktion åbner på Planet Hollywood den 19. december.

I konstruktionen af ​​sin liste, der er begrænset til de 7 bedste illusionister verden over, siger Forbes: Tal er forudbeskatning; salær for agenter, ledere og advokater fratrækkes ikke. Indtægtsestimater er baseret på data fra Pollstar Pro samt interviews med branchens insidere.