Las Vegas renseri med i Netflix -serien 'Worn Stories'

Driver Joann Matarazzo, center, med Tiffany Cleaners -ejere Judy, til venstre og Dan Del Rossi på t ...Chauffør Joann Matarazzo, center, med Tiffany Cleaners-ejere Judy, til venstre og Dan Del Rossi på deres fabrik onsdag den 31. marts 2021. De er med i Netflix-serien 'Worn Stories', en ottedelt doku-serie med premiere torsdag. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images (Fra nær) Chauffør Joann Matarazzo med Tiffany Cleaners-ejere Judy og Dan Del Rossi på deres fabrik onsdag den 31. marts 2021. De er med i den kommende Netflix-serie 'Slidte historier' i en ottedelt doku-serie med premiere torsdag. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Las Vegas-entertaineren Skye Dee Miles vises i et skærmbillede fra en scene fra i Netflix-serien 'Worn Stories', en ottedelt doku-serie med premiere torsdag. (Netflix) Las Vegas-entertaineren Skye Dee Miles vises i et skærmbillede fra en scene fra i Netflix-serien 'Worn Stories', en ottedelt doku-serie med premiere torsdag. (Netflix) Chauffør Joann Matarazzo, center, med Tiffany Cleaners-ejere Judy, til venstre og Dan Del Rossi på deres fabrik onsdag den 31. marts 2021. De er med i den kommende Netflix-serie 'Slidte historier' i en ottedelt doku-serie med premiere torsdag . (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Tiffany Cleaners-ejere Judy Del Rossi, til venstre, med ægtemanden Dan, højre og chauffør Joann Matarazzo på deres fabrik onsdag den 31. marts 2021. De er med i den kommende Netflix-serie 'Slidte historier' i en ottedelt doku-serie med premiere torsdag . (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Chauffør Joann Matarazzo, center, med Tiffany Cleaners-ejere Judy, til venstre og Dan Del Rossi på deres fabrik onsdag den 31. marts 2021. De er med i den kommende Netflix-serie 'Slidte historier' i en ottedelt doku-serie med premiere torsdag . (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images (Fra venstre) Tiffany Cleaners-ejere Dan og Judy Del Rossi med chauffør Joann Matarazzo på deres fabrik onsdag den 31. marts 2021. De er med i den kommende Netflix-serie 'Slidte historier', en ottedelt doku-serie med premiere torsdag. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images (Fra venstre) Tiffany Cleaners-ejere Dan og Judy Del Rossi med chauffør Joann Matarazzo på deres fabrik onsdag den 31. marts 2021. De er med i den kommende Netflix-serie 'Slidte historier', en ottedelt doku-serie med premiere torsdag. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images

Åh, hvis dette tøj kunne tale ... vent, det behøver de ikke. Vegas personligheder kan klare det.

Worn Stories er en ny Netflix -historiefortælling, dokumentarer om de relationer, folk fastholder med deres garderober. Den ottedelte serie er baseret på Emily Spivack bedst sælgende bog med samme navn.

Netflix -tilpasningen har premiere torsdag den 1. april. Las Vegas -afsnittet er nr. 6, med titlen Chances. Charo tilføjer noget vintage celeb -power, introduceret af italiensk amerikansk klubvært Angelo Cassaro og Judy Rossis mor, Delores Fassano . Kendt Vegas kostumesamler Give Philipo , tøjdesigner John Delibos , og den professionelle bryder Daisy (og hendes foretrukne stewardess -kostume) er også med. Så er hendes rival i ringen, Mazzerati. Dan Del Rossis kunstner/søster Jodi Pedri dukker også op.Fra showets formelle beskrivelse vil Worn Stories udforske de ofte overset erindringer i miniaturen, der lever inde i elskede beklædningsgenstande fra inspirerende kulturfigurer og talentfulde historiefortællere. Efterhånden sjove, tragiske, gribende og festlige er hver episode baseret på et tema og indeholder en blanding af dynamiske interviews, smukt animerede sekvenser og arkivoptagelser for at bringe disse fængslende og ofte overraskende historier til live.

Producenter har fokuseret på et par lokale, der har en særlig forbindelse til deres tøj.

Seriens skabere Jenji Kohan og Morgan Neville begyndte at filme på stedet i Las Vegas i december 2019 og vendte tilbage til yderligere, socialt fjernt arbejde under COVID.

johns utrolige pizza las vegas nevada

Skaberne opfyldte helt sikkert det animerede krav.

De fandt Og og Judy Del Rossi af Tiffany Cleaners, som en start. Det førte til en Tiffany's chauffører, Joann Matarazzo , en ægte karakter af siciliansk afstamning, der siger om hele oplevelsen, Mit hoved snurrer, fyr. Hun er kendt som JoJo i showet. (Oplysning: Joann henter renseri fra min bolig to gange om ugen, og hendes appel som tv -personlighed er ingen overraskelse).

Og ingen ringere end Skye Dee Miles, den foretrukne Las Vegas -kabaretstjerne sent i Rose. Kanin. Ligge. på The Cosmopolitan of Las Vegas, er også med i Vegas -afsnittet. Miles er bosiddende om onsdagen på Cork & Thorn i Arts District og er også vært for tilbagevenden af ​​Gospel Brunch Sunday på DW Bistro på The Gramercy.

spise i det mørke las vegas

Miles er kendt for at elske sine kostumer, til det punkt, at hun tog de stilfulde kostumer på Mayfair Supper Club som en personlig udfordring. Det er på! Jeg øger mit spil! meddelte hun til Mayfair -casten (inklusive hendes mangeårige ven og sanger jakker Alle ) da hun lærte om showets bedazzled ansigtsbetræk.

Miles vises i traileren Worn Stories, der optræder i en mørklilla kjole med en kanarigul boa under et show på Sand Dollar i marts 2020, lige før pandemien. (En anden afsløring, jeg introducerede Miles fra scenen den aften, og hendes appel som tv -personlighed er heller ingen overraskelse.)

Jeg ved ikke, om jeg vil være tændt i 10 minutter eller et minut eller et par sekunder, siger Miles. Jeg håber, det er godt gået, for man ved aldrig med disse ting, men det ser ud til at være det. Jeg ved bare, at de taler om, hvordan folk elsker deres tøj, og jeg elsker mit tøj.

Efter at afsnittet havde premiere torsdag morgen, var Miles glad og postede på Facebook, Hele afsnittet er godt med interessante karakterer !!! Jeg kommer 15:45 efter CHARO… Jeg elsker CHARO… hoochie coochie coo !!

hvor mange penge tjener wendy williams om året

Del Rossis har grundlagt en klassisk familievirksomhed i Las Vegas med oprindelse i Commercial Center i 1970. Hovedkvarteret er siden flyttet til et lagerfacilitet på Henderson.

Dan Del Rossi ville oprindeligt ikke have noget med serien at gøre, selv efter at producenterne havde kontaktet dem tre gange over telefonen. Først hans kone, Judy, endelig opfangede det fjerde forsøg, blev Tiffany Cleaners præsenteret.

De sagde: 'Vi forsøgte at få fat i ejeren, og han blæser os hele tiden,' siger Judy Del Rossi. Og jeg sagde: ’Jamen, jeg er en ejer. Fortæl mig om dette. ’Da de forklarede det for mig, fortalte jeg dem:’ Du har den rigtige ejer. ’

Jeg ville ikke have en flok kameraer rundt hele tiden. Vi prøvede det før, sagde Dan Del Rossi og henviste til et forsøg på en reality -serie på Commercial Center -lokationen for mere end et årti siden. Det er en smerte, når du har en virksomhed at drive. Vi får se, hvordan dette bliver. Det virker som et godt projekt.

Gennem Del Rossis opdagede producenterne hurtigt Matarazzo, en 15-årig Tiffany Cleaners-medarbejder og ambassadør, der krydser byen og dropper fra og afhenter ordrer til renseri. Hun fortæller om, hvordan man plejer tøj, hvad rengøring af en plet betyder, og hvor følelsesmæssigt vigtigt denne opmærksomme vedligeholdelse.

Således pakkede producenterne Vegas -afsnittet rundt om Matarazzos rejser. Showet var på knappen, som vi siger, i fokus på Matarazzo. Vi har alle dine ting! er hendes typiske opkald til levering.

Ideen var, at Matarazzo skulle levere en pelsfrakke til The Smith Center. I stedet blev der udarbejdet en alternativ slutning, der indebar, at leveringschaufføren selv blev chaufferet i en limousine.

De gjorde meget med mig, mange interviews. De mikrede mig, gik rundt med mig og syntes, det var fedt, hvordan jeg tog og leverede tøj, siger Matarazzo. Jeg ved dog ikke, hvornår jeg rent faktisk vil se det. Jeg har ikke Netflix. Jeg vil bare vente, indtil en eller anden producent sender mig en e -mail og siger: 'Vi søger at stille dig i et show!' Jeg tror, ​​at hvis sådan en ser mig, venter berømmelse og formue!

Men egentlig er Matarazzo 10 år væk fra 25 år med Tiffany Cleaners. Del Rossis har kun bedt hende om at give to ugers varsel for denne berømmelse og formue.

Jeg sagde til Dan: 'Jeg må hellere få et guldur om 10 år,' siger Matarazzo, og det er bedre ikke at være en Timex! Ret. Hvad du har på, betyder virkelig noget.

pawn stjerner rick harrison nettoværdi