Las Vegas headliner Hans Klok resets his timeline

Hans Klok og Criss Angel vises backstage i Thunderland Showroom på Excalibur on Tuesday, ...Hans Klok og Criss Angel vises backstage i Thunderland Showroom på Excalibur tirsdag den 6. august 2019. (PR Plus) Hans Klok (Linda Doubletheman) Hans Klok er den nye tryllekunstner i Excalibur på Las Vegas Strip. (Linda Doubletheman) Reggie Bush, anden fra venstre; og Russell Westbrook, anden fra højre; vises med venner på Encore Beach Club i Wynn Las Vegas lørdag den 13. juni 2020. (Wynn Las Vegas) Et kig på udstillingsrummet i Burlesque Hall of Fame, som fejrer sin genåbning den 17. april 2018. (Burlesque Hall of Fame) Et kig på udstillingsrummet i Burlesque Hall of Fame, som fejrer sin genåbning den 17. april 2018. (Burlesque Hall of Fame) Et kig på udstillingsrummet i Burlesque Hall of Fame, som fejrer sin genåbning den 17. april 2018. (Burlesque Hall of Fame)

Det tog et dusin år for Hans Klok at dukke op igen på Las Vegas Strip.

Det tog kun tre måneder for ham at ende i suspenderet animation.

Jeg vil blive i Las Vegas, og jeg elsker det her, sagde Klok mandag. Men det er også et spørgsmål om, hvordan det kan ske, og hvornår.ralph fra new edition nettoformue

Siden sidst siden marts har Excalibur-overskriften trukket sine shows fra bøgerne, da han gennemgår byens genåbning af COVID-19. Klassisk uddannet og en superstjerne i hjemlandet Holland, Klok er optimistisk nok til at forblive bosiddende i Vegas. Men han er pragmatisk nok til at vide, at det ikke er tid til at bringe sin magiske produktion tilbage.

Først og fremmest er de vigtigste mennesker, jeg har i mit show, stadig i Europa, og alle omkostningerne ved at bringe dem tilbage er på mine skuldre, siger Klok, der åbnede i Excalibur i juli . Jeg skal også vide, at jeg får et publikum. Jeg gik på The Strip torsdag efter genåbningen og kiggede på folkemængderne i Excalibur, og den var næsten tom. Jeg kan ikke spille for 20 personer - jeg er konkurs inden udgangen af ​​året.

Kloks produktionsteam investerede stort i Thunderland Showroom med 425 pladser, et spillested på 6 millioner dollars på hotellets anden sal, der også er hjemsted for Australsk Bee Gees og Torden Fra Ned Under .

Klok havde allerede omskrevet sit show, skåret historiefortællingen og hurtigere tempoet i håb om at udvide sit publikum. Han er drevet af en drøm om at spille hovedrollen i et hitshow på The Strip siden hans dage på Planet Hollywood Theatre for the Performing Arts i 2007, da han forsøgte at følge med Pamela anderson som hendes sidemand.

Men Kloks storslåede ambition var ikke matchende til det hulelige sted. Endnu en gang gennemgår tryllekunstneren selvreflektion, med sin Strip-bopæl på linjen.

Hvordan ville vi komme tilbage? Mindre? Er break-even lavere med 75 personer? han spørger. Kan du tjene penge? Det tvivler jeg på.

Der er ingen tvivl om, hvordan veteran -illusionisten ønsker at vende tilbage.

Det er som efter at du er kommet tilbage fra en krig, siger han. Vi har en fuld cast, et fuldt show, og det er herligt. Vi vil have, at det skal være sådan.

Støver det af

corey harrison nettoformue og løn

Reggie Bush er blevet budt velkommen tilbage til USC og også EBC - Encore Beach Club.

Den tidligere NFL- og trojanske stjerne sluttede sig til NBA fantastisk Russell Westbrook og venner lørdag i en VIP -bungalow ved poolen. Tre medlemmer af denne besætning havde også nogle retfærdige nuancer.

Burlesque Hall

Burlesque Hall of Fame -museet genåbner 23. juni, og BHoF flytter også sit Weekender -arrangement i 2020 til et digitalt format.

Museet på 1027 S. Main St. er den eneste burleske udstilling af sin art hvor som helst og har akut behov for støtte. Timerne er 11-17. Tirsdage, torsdage og lørdage med tidsbegrænset adgang til seks gæster pr. Time og ikke mere end 10 til enhver tid. Reservationer er kl burlesquehall.com ; walk-ins accepteres, når der ikke er foretaget andre forbehold for et bestemt tidsrum.

ghost adventures: cecil hotel se online

For at fylde tomrummet i dette års Weekender, der oprindeligt blev sat til juni i The Orleans, afholder BHoF en virtuel begivenhed, der skal præsenteres i august. Planer samles stadig om onlineshowet, der skal tilbage til liveoptrædener i juni 2021. Weekender er museets primære indsamling, så embedsmænd klistrer en plan sammen. Som det var.

Big Gulp

Las Vegas sværd-sluger Brett Loudermilk udfører sin America's Got Talent -audition kl. Tirsdag på NBC. Sofia vergara er hans assistent. Uanset hvordan det går ham i sæson 15, har den fuchsia-manede Loudermilk det bedste hår af enhver deltager ...

IBar åbner op

hvor meget er det lille par værd

Westgate Las Vegas har live-musik uden cover booket på sin internationale bar, begyndende med det helt kvindelige rock coverband Dukke ansigt fra kl. Torsdag, da feriestedet åbner igen. Vibe stamme spiller fra 17-21. Fredag ​​er det Patty Janura fra 7-11, og lørdag er det Blue String Theory fra 7-11.

Og som du ikke kan beholde Zowie Bowie ned, Chris Phillips og hans handling skal optræde på Westgate Cabaret fra kl. 10.30-12.30 den 3. juli og 5. juli. Lokalbefolkningens foretrukne rock coverband Yellow Brick Road er i lokalet den 4. juli, samme tidspunkter. Disse shows markerer den første planlagte live underholdning i kabareten ved genåbning af COVID-19.

Island transmissioner

Ellis Island genåbner sit Front Yard bar/restaurant anneks den 25. juni med levende musik i hjørnet overfor indgangen. Ellis Island casino og dets Village Pub restaurant er åbent nu. Karaoke - et kendetegn ved Ellis Island - vender tilbage kl. Fredag.