Las Vegas headliner Tape Face holder sig ude af syne

Sam Wills, alias Tape Face, enSam Wills, alias Tape Face, en 'America's Got Talent' sæson 11 -finalist, vises 24. februar 2017. Han optræder i Harrah's Showroom. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Sam Wills, alias Tape Face, hos Harrah's og Christina Balonek vises på det blå tæppe forud for 'One Night For One Drop' i Bellagio, 8. marts 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal @JohnnyKats Tape Face vises med optagelse ved indgangen til House of Tape, 14. marts 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Las Vegas -entertainere har henvendt sig til internettet for fortsat at dele deres kunst, støtte forskellige årsager og holde sig sunde.

Men at optræde online er ikke for alle. Ligesom hans show i House of Tape i Harrah's Showroom, Tape ansigt det bliver mørkt indtil videre.

Det er ikke tiden for mig at gå online hjemmefra, siger Sam W. sygdomme , der skabte tegneserie-mime-karakteren og har uddannet to andre kunstnere til også at optræde som Tape Face. Dette er primært for mit mentale helbred. At klæde mig ud i et kostume og gå online føles bare ikke rigtigt for mig.Wills tilføjede, at han ønsker at bevare kvaliteten af ​​sine Tape Face -forestillinger.

Jeg vil være sikker på, at showet vil være tilgængeligt og i topform, når nogen form for normal vender tilbage.

Wills havde søndag udtrykt sine synspunkter med et opslag på sin Instagram -side og sagde, at han var blevet spurgt om optræden online.

Det korte svar er nej. Det lange svar er, at jeg på dette tidspunkt bare klarer mig og klarer, hvad der foregår, og det er OK.

hvor meget er gulerodstop værd

Popstjerne Debbie Gibson svarede med, BTW, jeg laver indhold, men på min tidsplan og vilkår. På samme måde er jeg også begyndt at sige nej til mange mennesker, bare fordi presset med at have en rejseplan på dette tidspunkt ikke tillader en at behandle og tilføjer: Det er så smart af dig.

Også fra Amy Saunders, der skabte Miss Behave Game Show, der netop havde lukket hos Bally, inden coronavirusudbruddet tog fat: Føl så hårdt.

Og fra Enok Augustus Scott , der optrådte 17. marts i Zombie Burlesque på V Theatre, i det sidste Strip -sceneshow, før alle resorts blev beordret til at lukke: Sådan har jeg det. Skal bare behandles lidt.

Jazz fantastisk Michelle Johnson , en hyppig headliner på Myron’s Cabaret Jazz på The Smith Center og Dispensary Lounge, chippede ind med, Det er 100 procent, hvordan jeg har det !!

Wills griner over, at hans karakters tapede mund er blevet en utilsigtet model for beskyttelsesmasker.

Jeg dækkede mit ansigt, før det var populært, spøgte Wills. Når jeg kommer tilbage, ligner hele publikum måske Tape Face.

hvor meget får romanatwood udbetalt

Wills, en America's Got Talent -finalist fra 2016, der vendte tilbage for at vise The Champions -spin -offen i januar 2019, har holdt sig travlt mest ved at spille videospil. Han fanger sine venner en gang imellem online og siger: Det er sjovt at se, hvad folk laver, hvordan de klarer sig.

Alle har deres egen måde at håndtere dette på, sagde Wills. Jeg kan se, hvorfor folk vil rejse sig og optræde, vise deres kunst…. Hvem ved? Tal med mig om to uger, og jeg er måske klar til at lave Tape Face, der bor hjemmefra.