Las Vegas -legenden David Copperfield leder Bahama -hjælpearbejde

Den magiske legende David Copperfield vises med et billede af den originale Star-Spangled Banner på ...Den magiske legende David Copperfield vises med et billede af det originale Star-Spangled Banner på Smithsonian National Museum of American History den 14. juni 2019. (Smithsonian National Museum of American History) David Copperfield (Las VegasJournal)

David Copperfields den berømte ø Musha Cay på øerne Copperfield i det sydlige Bahama er hans hjem væk fra hjemmet, et tilbagetog, når han ikke optræder på the Strip.

I dag arbejder den legendariske tryllekunstner på at genoprette sine naboers samfund i regionen, efter at mange af dem blev udslettet af orkanen Dorian.

Copperfield, en headliner på hans eponymous teater på MGM Grand, har indgået et partnerskab med All Hands All Hearts katastrofehjælpsorganisation i et forsøg kaldet Rebuild The Magic. Velgørenhedsforbindelsen er give.allhandsandhearts.org .Coppefields egen ejendom blev skånet. Men de nordlige Bahamas, især Grand Bahama og Abaco -øerne, led katastrofale skader, da kategori 5 -orkanen ramte regionen fra 1. september. Ejendomsskader i Bahamas er blevet anslået til $ 7 mia., Og dødstallet i regionen kan stige så højt som 3.000.

Vi var utroligt heldige, men der er en masse ødelæggelser i regionen, mennesker hvis liv er blevet ødelagt, sagde Copperfield under en telefonsamtale onsdag morgen. Vi samler tøj og forsyninger, nu flyver vi dem ind.

Copperfield, der har været i New York, er på vej til sin ø torsdag og flyver forsyninger til regionen med sit personlige Quest Kodiak -turbopropfly. Hans websted tilbyder donationsmuligheder som $ 25 for en frivilliges beskyttelsesudstyr, $ 100 for at sanere et hjem fra skimmelsvamp, $ 500 for at give en familiehygiejne og rent vand og $ 1.000 for at sende 50 børn tilbage til skolen.

T-shirts med en Rebuild-besked og en arm, der strækker sig med en knytnæve, tilbydes for $ 35 kl customlink.com/fundraising/rebuildthemagic . Indtægterne går til Rebuild The Magic -indsatsen.

En anden nødhjælpsindsats for regionen er også blevet organiseret af Lisa Tenner og hendes mand, Mark, fra det Henderson-baserede Tenner & Associates underholdningsstyringsbureau. Tenner deler sin tid mellem Las Vegas og Grand Bahama Island. Hendes families hjem på Bahamas blev udslettet af orkanens 180 mph vind.

Hun og et par venner fra regionen, Ken og Fiona Williams , har igangsat en GoFundMe -kampagne for at skaffe midler. Klik på den indsats på GoFundMe internet side. Gruppen har også lanceret en Cooler Challenge -kampagne, der skal fylde kølere med f.eks. Personlige hygiejneartikler, håndklæder, rengøringsmidler, medicinsk udstyr, mad og husholdningsartikler.

Oplysninger om den køligere indsats, og også GoFundMe -kampagnen, lægges ud på Lisa Tenner Facebook side , eller kontakt hende på LTenner@aol.com.

Tenner sagde, at den seneste store krise er centreret om børnehjemmet på øen Grand Bahama. Hjemmet har mistet alt, børnene er blevet sendt af øen, indtil vi kan udskifte senge, sengetøj, tøj, undervisningsmaterialer og mad og vand, sagde Tenner. Vi arbejder på at få fornødenheder til mennesker, der har mistet hele deres liv, de har ikke noget, ingen forsikring, ingenting.