Las Vegas indfødte tilføjelse til at genoptage med film

5346600-1-45346600-1-4

Onkel Walt skal være ved at vælte i sit kryogene kammer.

Netop da Britney Spears endelig ser ud til at have ret sig selv, har de sidste par måneder set tidligere og nuværende Disney -stjerner generere nok tabloidoverskrifter til at få studiet til at virke som et øjebliksbillede taget i løbet af Roms fald.

Demi Lovato tilbragte for nylig to måneder på et behandlingsanlæg, der beskæftiger sig med følelsesmæssige og fysiske problemer. Miley Cyrus er så ude af kontrol, at hendes Achy Breaky -far tror, ​​at hun er under angreb af Satan selv. Og hver dag, der ender, uden at Lindsay Lohan har kapret et fly til Cuba, virker som en velsignelse.Så hvad foregår der i navnet Goofy med unge skuespillere?

Du ved, mine forældre er bestemt bekymrede, siger den 18-årige indfødte i Las Vegas, Adam Hicks, hvis Disney-serie, Zeke og Luther, starter sin tredje sæson (20.00 mandag, Disney XD).

Det med branchen generelt, uanset hvor du arbejder, hvad du gør: Du vokser hurtigt. Du modnes hurtigt. Det skal du, fortsætter han. Du skal være indstillet uanset timer. Du skal gøre dette, dette og dette. Og inden du ved af det, arbejder du som en voksen mand. Og du begynder at tro, og du føler dig som en voksen mand. Fordi du arbejder som en voksen mand, behandler folk dig som en voksen mand. Så mentalt kan det smide dig ud. Derfor er det virkelig godt at holde jord og huske, hvor du kom fra.

Indrømmet, Hicks muligheder for TMZ-værdig ulykke er begrænset af hans lange timer-hans Zeke og Luther-pligter holder ham besat fra omkring kl. 6 til 20:30. Mandage til fredage - og den relative isolation af optagelser i Redondo Beach, Californien. Men han får stadig nok af den slags opmærksomhed, der kan få alles hoved til at snurre.

ghost adventures sæson 2 afsnit 2

Det rammer sådan set dig ud af ingenting, siger han om sin første børste med berømmelse. Du ved, en dag er du ligesom ved at filme. Den næste dag går du i indkøbscentret, og 20 børn er som 'Aaaaaggghhh !!!!'

Men efter næsten fire års arbejde med den tween-målrettede skateboardkomedie virker Hicks stadig planhøj. Og for det krediterer han sine forældre, Ron og Lucy, og deres forberedelse til skuespillerkarrieren på fuld tid, siger han, at de aldrig har tvunget ham.

Mine forældre talte meget med mig og fandt ud af, hvad jeg ville gøre, hvis jeg virkelig ville gøre det. De gav mig mange muligheder for at stoppe.

Hicks siger, at han for nylig gik tilbage og så afsnit fra Zeke og Luthers første to sæsoner og så både ham selv og hans Luther -karakter vokse op på skærmen. Men serien er stadig rettet mod børn, så humoren forbliver Three Stooges bred - hvis Larry og Moe blev erstattet af Screech og Urkel. Og der er kun så meget modenhed, du kan forvente af en karakter, der alene i denne uges premiere bliver fanget med en hveps i et bærbart toilet, tager fejl af en sengepande til en guacamole -skål og periodisk sport en kæmpe orange Afro -paryk.

restauranter åbner på Thanksgiving las vegas

Det er her Lemonade Mouth kommer ind.

Den 15. april markerer Hicks 'flytning op til Disney Channel, og den placeres som kanalens næste store ting. Endnu vigtigere for Hicks gav det ham mulighed for at fremvise et helt andet færdighedssæt.

Filmen, der ser bag musik-stil på fiktive teenagerrockstjerner, indeholder Hicks som keyboardspiller Wen Gifford. Og i modsætning til hans vanvittige arbejde i Zeke og Luther, er han stolt ikke sjov. Ikke en eneste gang. Jeg ville vise mine fans, at jeg har masser af kategorier af skuespil, siger han. Jeg kan forskellige ting.

Og en af ​​de forskellige ting er musik. Hicks siger, at han blev bedt om at skrive en sang til Lemonade Mouth, før han overhovedet blev castet, og han konkurrerede mod en pulje freelance sangskrivere om en plads på soundtracket. Producenterne kunne lide, hvad de hørte, og bad ham snart om en anden sang. Så under optagelserne i New Mexico slog de ham i en tredjedel.

Disney praler af, at Hicks er den første Disney Channel/Disney XD-stjerne, der skrev tekster til en performance-baseret sang på en Disney Channel Original Movie. (Kvalifikationerne er nødvendige, fordi medlemmer af The Cheetah Girls skrev sange, der spillede i baggrunden af ​​deres film.)

Og selv nu bliver han lidt målløs om at komme til at udføre sine egne sange på skærmen. Det var ligesom den største ting, der nogensinde er sket for mig i mit liv, mønstrer han til sidst.

Men lige så meget som Hicks nød chancen for at træde væk fra Luther - han er trods alt 18 nu, der er piger at overveje, og Wen er en rockstjerne - han trækker ikke en David Caruso. (For jer yngre læsere, den fyr, der altid roder med sine solbriller på den CSI: Miami viser, at jeres bedstemor ure næsten ødelagde sin karriere ved at vende ryggen til sit gennembrudsselskab. Og en koncert er, hvad gamle mennesker kalder et job, når vi er prøver at lyde cool.)

Hver dag går jeg på arbejde med 'Zeke og Luther', og jeg elsker at spille Luther, siger Hicks, fordi jeg kommer til at gå rundt og bare narre og gøre, hvad jeg vil. Og jeg er en fjollet fyr. …

Men nogle gange vil du bare slappe af og være cool.