Las Vegas -performer holder travlt med 'Tiger King' -parodien

Enoch Augustus Scott skildrer Joe Exotic iEnoch Augustus Scott skildrer Joe Exotic i 'The Tiger Thing', en spirende musical, han udtænkte med Mark Wherry. (Enoch Augustus Scott) Enoch Augustus Scott skildrer Joe Exotic i 'The Tiger Thing', en spirende musical, han udtænkte med Mark Wherry. (Enoch Augustus Scott) Enoch Augustus Scott vises i 'Zombie Burlesque' på V Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood tirsdag den 17. marts 2020, det sidste show på The Strip, der skal optræde inden lukning af al underholdning i Las Vegas. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Ely Central Theatre vises onsdag den 10. marts 2021. (Anne Kellogg) Ely Central Theatre vises under Ely Film Festival, der løb 13-15 marts 2020. (Anne Kellogg) Ely Central Theatre vises under Ely Film Festival, der løb 13-15 marts 2020. (Anne Kellogg) Ely Central Theatre vises under Ely Film Festival, der løb 13-15 marts 2020. (Anne Kellogg)

Jeg vil altid huske natten Enoch Augustus Scott frigjorde den sidste dialoglinje, inden COVID lukkede al levende underholdning i VegasVille af. Mine damer og herrer, hvis jeg bare kan sige en ting. Denne by har været igennem meget, og den vil komme igennem dette. Vi kommer igennem det sammen.

Det var den 17. marts, ved lukningen af ​​Zombie Burlesque på V Theatre at Miracle Mile Shops på Planet Hollywood. Scotts afsluttende, crescendo -opkald var, Kan du leve dit liv, mennesker !? med mængden, der råbte tilbage, Ja! lige før de blev ledet fra teatret.

Under normale forhold spiller Scott hovedrolle i den burleske spoof fra 1950'ernes gyserfilm. Han vender også tilbage til showet, når producent David Saxe finder ud af, hvordan man samler rollelisten og tjener penge i hans virksomheds pandemiske tilbagevenden.Lige siden den nat sidste St. Patricks Day har Scott holdt bemærkelsesværdigt travlt - jeg har set ham optræde mere i det forløbne år end i nogen periode før COVID og hoppe ind i kampen kl. Kenny Davidsen’s Fredagsaftens shows på Piazza lounge i Toscana eller under mandagens Dark charity shows.

Scotts seneste eventyr var inspireret af pandemien, specifikt Tiger King fænomen det virker nu for længe siden. Han har udgivet The Tiger Thing, en multimedievideo/lydudgivelse med otte parodimelodier med tema for Netflix -serien. Den seneste inkarnation af dette udviklende arbejde tilgængeligt på The Tiger Thing YouTube kanal og officiel Facebook side . Klippene blev produceret af Admit.VIP CEO Pete Housley og Vegas tv -station Jonathan Scott , optaget i Alexis Parks Pegasus Showroom.

julia louis dreyfus nettoformue arving

Melodierne blev skrevet sammen af ​​de ondskabsfulde talentfulde og snoede Mark Wherry , som vi har nydt i mere end et årti i sine tilbagevendende optrædener i The Composers Showcase of Las Vegas. Wherry ankommer fra den akademiske verden, direktør for vokalmusik ved College of Southern Nevada.

indholdet af Tiger King var modent for disse to komponister. Det var ikke længe efter, at serien havde premiere, at Scott begyndte at optræde rundt i byen i fuld udklædning som Joe Eksotisk , der ikke giver nogen særlig grund.

Helt ærligt så Mark og jeg Netflix -serien som alle, og vi begyndte begge at tænke på, at vi absolut skulle finde på vores egen musikalske fortolkning af denne skøre historie, siger Scott. Det absurde i det hele og karakterernes karakter gjorde det modent til satire og parodi, og så blev født 'The Tiger Thing.'

Vi støtter sanglisten, selvom det kun er til kick-off melodien, Vegasville. En borddækkende tekst, Vi ved, at vi arbejder i en fantasi for at tage dig væk fra virkeligheden.

Skaberne bruger onlinepremieren som noget af en workshop, en proces, som Wherry er bekendt med.

Normalt ville vi udføre denne proces på noget som Composer's Showcase, udføre de otte sange over otte måneder, siger Wherry. På grund af låsen var denne mulighed ikke tilgængelig, så vi fandt på dette i stedet.

Det kan være en finurlig musical i det rigtige teater, der ligner, hvordan Zombie startede som en underjordisk produktion og har været et hit i otte år. Støttebesætningen er fuld af dygtige Vegas underholdnings dyrlæger, ledet af vokalist Ashley Fuller og hendes mand, multiinstrumentalist Aaron Fuller ; David Villella (Vegas! The Show), Katie Kenner (Sex Tips at Paris Las Vegas), med sanger/sangskriver/musiker Shaun DeGraff på klaver.

Wherry og Scott arbejdede sammen om komediesangprojektet Baritones of Love, før COVID. Om Tiger Thing har, lancerer noget langsigtet eller bare er en fjollet afledning, skal vi se. Som Wherry siger, Vi har været meget spændte på at se, hvordan folk reagerer, og at se, hvor det går herfra.

Det samme blev sagt for mange år siden, om et show centreret om dansende zombier.

hvor meget tjente ravn på cosby-showet

V -bistaden

Hvad angår underholdning, der er perifert relateret til David Saxe Productions, planlægger Vegas -producenten den 26. marts at genåbne V - The Ultimate Variety Show, Popovich Comedy Pet Theatre Gregory Popovich, og Nathan Burton Komedie magi. Den 2. april er det Elvis -hyldesten All Shook Up, The Mentalist med hovedrollen Gerry McCambridge , og Las Vegas Comedy Live -klubben. Saxe siger alle andre shows på V Theatre og David Saxe Theatre, herunder Zombie og Vegas! Showet annonceres snart.

Lad os blive retfærdige

cirque du soleil zumanity las vegas

Bootlegger Bistro vender tilbage til Vegas of yesteryear med sen aften, uden dækning, levende musik, der hænger i hovedspisesalen. Dens After Hours-serie åbner 19-20 marts med Bucky Heard af Retfærdige brødre og guitar master John Wedemeyer centrum. Formatet løber fra 22:00 til 01:00 fredage og lørdage i mindst syv uger.

Bootlegger -køkkenet og baren er åbne under disse forestillinger. Vi opfordrer til at støtte begge dele, da det er sådan sådanne hængsler er subsidieret.

For en tid siden var Bootlegger vært for lignende sent på aftenen med drop-ins fra sådanne armaturer som Sonny King, Ruth Brown, Steve Lawrence og Eydie Gorme, og Tom Jones . Som medejer Lorraine Hunt siger: Vi vil gerne give musikere noget arbejde, og folk, der elsker levende underholdning, kan hænge ud sent på aftenen.

Gogh tid

Er jeg alene om at tro, at en rockklub med temaet Vincent Van Gogh, kaldet Whisky A Gogh Gogh, ville være et hit her? Ingen?

hash house a go go summerlin

Det Fordybende Van Gogh udstilling har udløst sådan tankegang, hvor mesterens værker vises i et projiceret, animeret format, der begynder 1. juli på et Vegas -sted, der skal annonceres. Den berømte Las Vegas kunstsamler Patrick Duffy bifalder den indtrækkende attraktion.

Kunst og kultur i Las Vegas vil blive understøttet og forstået bedre, når vi opbygger konsensus i vores mangfoldige samfund, siger Duffy, præsident og administrerende direktør for Nevada School of the Arts. De få må aldrig fortælle de mange, hvor de skal hen, uden at forklare hvorfor. Hvad angår den udbredte kommercialisering af Van Goghs mesterværker, sagde Duffy: Der er ikke noget galt i at tjene penge, især når du fremmer kulturen.

Sådan er trækket

Den Faaabulous! drag show begynder sin fredag ​​aften løb på Notoriety i denne weekend. Showtiderne er 20.00, og ja, dette er en fuldstændig, åben boligproduktion udtænkt af Christopher Kenney (der i 13 år medvirkede som Edie i Zumanity) og Jamie Morris (senest medspiller i Puppetry of the Penis).

Showet byder på en halv snes drag-performere, der synger uden numre, danser uden frygt og leverer shtick med hensynsløs opgivelse. Der er et spilprogram kaldet Tucked! planlagt, ned ad linjen, så ved, at du er til en godbid.

Edie får selskab på scenen af ​​sådanne drag -stalwarts som Dusty Muffin, Junebug (tre segmenter på Zoom), Sandra Santigold , Vita Summers og Solskin . Som skaberne siger, skildrer de ikke divaer. De er divaerne. Som vi siger, skal du klæde dig i overensstemmelse hermed.

Elsker disse 'breve'

Store ups til vores venner i Las Vegas Little Theatre, der har tilføjet tre weekender til sin Love Letters -serie. Showet kører fredag ​​til søndag (med hovedrollen April Sauline og Michael Kaczurak ), og igen 19.-21. marts ( Teresa Fullerton og Glenn Heath ) og 26.-28. marts ( Monica Johns , med Heath). Showtiderne er kl. Firdage og lørdage og kl. Søndage. Billetter $ 30, på lvlt.org eller i teaterets billetkontor. Showet tilpasser sig nye COVID-parametre, med 25 fods voldgrav ude og publikummere 12 fod fra scenen.

Beliggende på 3920 Schiff Drive, blev LVLT grundlagt i 1977 og er det sydlige Nevadas længst kørende fællesskabsteater. Det kan bruge support til COVID -bekymringer, så kom derhen.

Ely gange

Dem, der sporer mig på sociale medier, har bemærket kvasi-tilfældige videoindlæg gennem årene fra Ely. Det er et stop, når jeg kører til og fra Boise på US 93, Great Basin Highway. På min sidste tur stoppede jeg og hang med min kære ven Anne Kellogg og hendes husbond, Matt Disher .

jazzsangerinden nancy wilson nettoformue

Annes familie ejer det berømte Hotel Nevada i centrum af Ely (hvor du kan finde Wayne Newton Suite). Hun er også arrangør af Ely Film Festival, der begynder i digitalt format fredag ​​og løber til og med søndag (for info, gå til elyfilmfestival.com ).

Vi sluttede med at fange Land på Ely Central Theatre med 425 pladser, åbnet i 1941. Det var ejer Don Puringtons 70. bithday torsdag. Han og hans kone, Shirley, fejrede mandag deres 41 -års jubilæum. Det er derfor, Don delte cupcakes ud til alle, der deltog i filmen mandag aften.

Vidunderlig fyr, og teatret er bare fascinerende. Jeg deltager sjældent i biografer mere og havde ikke set en film i denne type klassisk teater siden jeg var i teenageårene. Sikke en oplevelse, som vi delte med fem andre socialt fjerne filminteresserede.

Filmfestivalen Ely kom næppe ud som en personlig begivenhed i marts sidste år. Fang den på den interaktive Cya Live -platform i weekenden. Arrangementet inkluderer en First Lady Choice Award, som Kathy Sisolak er oprindeligt fra Ely. GA -billetter er $ 25. Find det online nu. Næste år ses vi på teatret.