Las Vegas -kunstnere holder afstand til YouTube -serier

Murray Sawchuck og Dani Elizabeth vises i et afsnit afMurray Sawchuck og Dani Elizabeth vises i et afsnit af 'The Socially Distant Show', der blev lagt på YouTube mandag den 23. marts 2020. (The Socially Distant Show) Devon Alarid, medstifter af 'The Socially Distant Show' vises med sin 5 måneder gamle søn, Stryker. (Devon Alarid) Jen Ranalli fra X Rocks udfører en brandakt - i hendes baghave - i et afsnit af 'The Socially Distant Show', der blev lagt ud på YouTube tirsdag den 24. marts 2020. (The Socially Distant Show). Jen Ranalli fra X Rocks udfører en hoop -handling i et afsnit af 'The Socially Distant Show', der blev lagt ud på YouTube tirsdag den 24. marts 2020. (The Socially Distant Show). Katie Marie Jones synger under et afsnit af 'The Socially Distant Show', der blev lagt ud på YouTube lørdag den 21. marts 2020. (The Socially Distant Show). Nina Kane fra X Rocks danser under et afsnit af 'The Socially Distant Show', der blev lagt ud på YouTube torsdag den 19. marts 2020. (The Socially Distant Show). Dannii Moore fra 'X Rocks' fremfører nutidig dans under et afsnit af 'The Socially Distant Show', der blev lagt ud på YouTube søndag den 22. marts 2020. (The Socially Distant Show). Dennis Blair optræder som en del af Composers Showcase of Las Vegas under den femte årlige AgeWell Expo i Rio Convention Center i Las Vegas lørdag den 16. marts 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto

Devon alarid udfører ikke social afstand fra sin sidemand, Stryker . Det er fordi Stryker er hendes 5 måneder gamle søn, der er tilbøjelig til at afbryde en samtale ved at græde og tage fat i telefonen.

Han optræder, siger Alarid og administrerer konvojen og ungen. Det gør han.

Stryker kan lide midtpunktet. Han burde være med i sin mors nye serie - The Socially Distant Show, et rullende varietéprogram, der dagligt sendes på YouTube.hvor meget er Grant Hill værd

Alarid, en tidligere cruise-danser og trapez-kunstner, var med til at stifte projektet sammen med sin ven Nina Kane. Begge er originale medvirkende i X Country voksenrevyen hos Harrah; Alarid er også en tidligere Vegas Golden Knights cheerleader. Kane er i øjeblikket medvirkende i X Rocks at Bally's.

Det socialt fjerntliggende show blev dannet af rent behov, selvfølgelig. Alarid og Kane skabte deres YouTube -kanal under The Socially Distant Show -titlen, og den 16. marts begyndte at sende anmodninger om videoklip kl thesociallydistantshow@gmail.com . De har oprettet en GoFundMe -side at støtte de entertainere, der dukker op. De har cirka tre uger mere til at nå deres $ 10.000 mål.

Hidtil har SDS kørt på tværs af seks afsnit. Rollen af ​​entertainere har inkluderet VGK-danskaptajn og tidligere 53x i co-star i Paris Las Vegas Natali Tangherlini med Drumbots performer og freelance trommeslager Chaz Mattison ; VGK in-arena-annoncør Katie Marie Jones , som også er en showgirl i Nathan Burton komedieshow og V - The Ultimate Variety Show på V Theatre at Miracle Mile Shops på Planet Hollywood; Vegas danser og skuespillerinde Olivia hernando (Fedt på UNLV og Memphis på Super Summer Theatre); Dannii Moore af X Rocks og Coyote Ugly i New York-New York; X Burlesque tegneserie Nancy Ryan ; Jen Ranalli af X Rocks; Murray Sawchuck af Fantasy and Laugh Factory på Tropicana med Crazy Girls emcee Dani elizabeth ; og Carnell Golden Pipes Johnson , berømt for sine nationalsangforestillinger på T-Mobile Arena og sine liltende arier som gondolier på The Venetian.

Showet affyrer et par kurvekugler, da det opretter interviews mellem værterne og kunstnerne. Sådan fandt vi mangeårige Vegas stagehand Carl Koterwski smide spørgsmål til Marie Jones; og hvordan du virkelig vil se din i et kommende afsnit, der introducerer Sexxy -producent og stjerne Jennifer Romas .

Det har været fantastisk at se dette fællesskabs reaktion, den magt det har til at komme sammen, når det er hårdt, siger Alarid. Vi gør det på en sjov og sjov måde. Vi er epicenter for underholdning, stedet at være for folk, der ønsker at være underholdere og en del af et fællesskab. Jeg kan ikke vente med at se os komme stærkt tilbage efter denne karantæne.

Fabriksudsalg

Laugh Factory i Hollywood præsenterer livestream -shows fra denne uge. Den første var tirsdag eftermiddag, og forestillingerne fortsætter dagligt kl. 14, med overskrifter som Jay Mohr og Craig Robinson falder ind.

john d rockefeller iv nettoværdi

Udstillingerne viser på The Laugh Factory's YouTube -side .

Alle ved, at latter helbreder, og vi har brug for det nu, mere end nogensinde, Laugh Factory -ejer Jamie Masada sagde i en erklæring. Komikere er sjælens læger, og selvom mange mennesker er begrænset til deres hjem under denne skærpende pandemi, håber vi at bringe en smitsom komedie og lindring fra den daglige kost med deprimerende nyheder.

The Laugh Factory ved Tropicana, under ledelse af operatør/tegneserie Harry Basil , deltager ikke. Værelset er ikke indrettet til livestream, og selve hotellet er lukket.

Kæmper sit håndværk

Tegneserie, singer-songwriter-musiker og spaltefave Dennis Blair har lagt TP -sangen ud på hans YouTube -kanal . Han synger fra rammerne i sit soveværelse skab (jeg genkender et par af de plaidskjorter). En teksttekst: Toiletpapir, hvor jeg savner dig, og jeg håber, at jeg en dag finder dig. Costco er helt ude, og Sam’s Club siger måske torsdag. En Charmin og charmerende indsats ...

TheJournal ejes af familien til Las Vegas Sands Corp. Formand og administrerende direktør Sheldon Adelson. Las Vegas Sands driver The Venetian.