Las Vegas -pioneren Morgan Cashman mistede aldrig fokus på den adopterede hjemby

Morgan og Harris Cashman vises med MorganMorgan og Harris Cashman vises med Morgans kone, Karen. (Cashman Foto) Morgan Cashman, grundlægger af Cashman Photo, brugte mere end 50 år på at bygge sit virksomheds imperium. (Cashman Foto) Morgan Cashman, grundlægger af Cashman Photo, vises sammen med sin kone, Karen. Morgan Cashman var med til at stifte Cashman Photo og blev en søjle i samfundet i mere end 50 år. (Cashman Foto) Morgan og Karen Cashman vises med to yndlingsunderholdere, Siegfried & Roy ved Lady Bug Ball til Nevada Blind Children's Foundation -arrangementet i april 2015 (Cashman Photo) Morgan og Karen Cashman vises med daværende borgmester i Las Vegas, Oscar Goodman. (Cashman Foto)

Karen Cashman husker første gang, hendes mand, Morgan Cashman, kørte gennem Las Vegas i slutningen af ​​1960'erne.

Han vidste lige da, at han ville flytte hertil, og han ville aldrig forlade, sagde Karen tirsdag eftermiddag. Derefter tog han beslutningen om at fokusere på Las Vegas.

Den reference hænger et øjeblik. Fokus på Las Vegas. Som grundlægger af Cashman Photo var Morgan Cashmans liv og arv hans fokus på Las Vegas.Jeg havde ikke tænkt på det, før nu, om hans fokus, men han havde en reel vision for denne by, sagde Karen. Han elskede det bare så meget her. Han elskede de store hoteller i slutningen af ​​60'erne, alle stjernens underholdere, og han elskede at være en del af byens udvikling.

shaunie o neal nettoværdi 2015

Morgan Cashman døde tidligt søndag morgen i Las Vegas af, hvad hans enke sagde var hjertesvigt. Han var 83 år gammel. Hans fejring af mindesmærket for livet er sat til kl. Tirsdag på Palm Eastern Mortuary, 7600 S. Eastern Ave. Cashman-familien anmoder om, at mindedonationer sendes til Anti-Defamation League (ADL).

Tvillingebrødre, Morgan og Harris Cashman (også afdøde) begyndte at tage fotos på feriesteder som Loews, Delano og Eden Roc i deres oprindelige hjemby Miami i slutningen af ​​1950'erne. Harris Cashman havde besøgt Las Vegas og mødt grundlæggeren af ​​Caesars Palace Jay Sarno, hvis interesse var vakt for disse opkomne brødre, der skød billeder i og omkring flotte hoteller.

hvor meget er vincent hubert værd

De endte i forretning sammen, og de begyndte at tage billeder ved åbningen af ​​Caesars Palace, sagde Karen Cashman. De åbnede fotolaboratoriet der, og Morgan tog billeder af de store berømtheder gennem årene. 54 år senere ser du stadig vores team overalt i byen.

Når et større hotel-kasino åbnede i Las Vegas, ville Cashman Photo altid begynde at arbejde fra det nye feriested. Cashmans rækkevidde er blevet ubestridelig, en arbejdsstyrke på omkring 500 fuldtidsansatte. På 53 år er driften vokset til det største privatejede mediefirma i landet.

Cashman betjener også næsten 40 velgørende formål i Las Vegas og leverer fotos og videoer af masser af begivenheder.

Cashmans personale er allestedsnærværende på alle fotomuligheder i Las Vegas.

Vi har lavet bryllupper, spændende ture, særlige begivenheder, stævner, sagde Karen Cashman om virksomhedens berømte souvenir-foto-forretning. Vi har haft mange kamerabutikker på The Strip.

Virksomheden skyder op mod 10.000 bryllupsbilleder om året, og mange flere mennesker, der deltager i shows på Colosseum på Caesars Palace, Park Theatre, er Park MGM og Westgate's International Theatre, blandt andre Vegas underholdningssteder.

Morgan kunne lide æraen i Las Vegas i slutningen af ​​60'erne, den måde folk klædte sig på til at gå ud, sagde Karen Cashman. Han ledte altid efter fotomuligheder. Vi ville se noget som Shark Reef ved Mandalay Bay, og han ville sige: 'Åh, dette ville være et fantastisk fotoop!' Og ganske snart ville han tale med de kræfter, der er for at tilføje fotoelementet.

Virksomhedens arkiver omfatter dækning af Rat Pack, Siegfried & Roy's første forestillinger i Las Vegas og Elvis Presleys hovedtelefon i Las Vegas, der startede på Internationalen i 1969. I et interview fra 2014 sagde Morgan Cashman, at hans virksomheds samling af berømthedsbilleder med rødt tæppe konkurrerede med Las Vegas News Bureau.

hvor mange penge er chelsea clinton værd

De kommer til os for billeder, sagde han dengang. Morgan Cashman talte også om, at virksomheden tegner omfanget af sine aktiviteter.

På et tidspunkt havde vi operationer i Honolulu, Atlantic City, New York, Chicago, San Francisco, Monte Carlo, og vi havde en spillelicens i New Jersey, og det er ikke let at få, sagde Cashman. Til sidst besluttede vi, at satellitoperationerne var for vanskelige at vedligeholde, og vi koncentrerede os om Las Vegas.

Virksomheden tilpassede sig den avancerede teknologi, der gjorde traditionel fotografering og filmbehandling forældet. I midten af ​​1990'erne begyndte Cashman Photo at læse 3D-scanninger af mennesker og ætse billedet inde i glas. Disse billeder er blevet solgt i årevis på feriesteder i Las Vegas og også på Walmart.

Morgan Cashman arbejdede næsten til slutningen, på kontoret til omkring 18.30. Han var kendt som en streng, men fair chef for virksomheden opkaldt efter sin familie.

glæde behar løn på udsigten

Han kunne være en rigtig smerte i bagenden, men jeg elskede ham for det, sagde virksomhedens chefudviklingschef og koncerndirektør, Robert Dolan. Vi havde regelmæssigt en drengeaften med ham. Han var en sand visionær og en samfundsleder og min bedste ven i over 30 år.

Dem, der kendte Cashmans, var godt klar over hans søde tand. Efter at have gået i seng lørdag aften vågnede han og havde et stykke af sin yndlings ferskenpai, og faldt derefter i søvn igen. Et par timer senere var han væk.

Han havde en sidste skive ferskenkage, ja, sagde Karen Cashman. Det var fredeligt. Han led ikke, og han var i hjemmet og byen, som han elskede.