Las Vegas Raiderettes til at være vært for virtuelle auditions

Maleren Angel Ayala poserer med en hammer mellem Raiderettes under en særlig meddelelse om ...Maleren Angel Ayala poserer med en hammer mellem Raiderettes under en særlig meddelelse på Allegiant Stadium i Las Vegas, onsdag den 22. januar 2020. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Raiderettes optræder i en pause i første kvartal af en NFL -fodboldkamp med Jacksonville Jaguars på Oakland Coliseum søndag den 15. december 2019 i Oakland, Californien (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Oakland Raiderettes optræder under Battle For Vegas Charity Softball Game til fordel for Tyler Robinson Foundation lørdag den 15. juni 2019 i Las Vegas Ballpark i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto

Her er noget indenfor baseball, eller rettere fodbold, om underholdning i Las Vegas: Du bliver spurgt om Raiderette -auditions, meget.

Så ved, at Las Vegas Raiders har annonceret virtuelle auditions for 2020 -sæsonen, for den første gruppe, der repræsenterer Las Vegas. For at registrere dig, gå til raiders.com/raiderettes. Deadline er 30. april.

Blandt direktiverne, hvis du er valgt som en Raiderette, har du ikke lov til at heppe eller danse for et andet professionelt eller collegehold. Dette betyder professionelt og offentligt, selvfølgelig.Det krav matcher holdets ejer Mark Davis ’ svar, når nogen nærmer sig og fortæller ham, at de skifter alliancer fra deres yndlingshold til Raiders: Hvis du kommer over til Silver and Black, er der ingen vej tilbage.

Ellers skal potentielle Raiderettes være 18 inden den 1. maj; være tilgængelig for at deltage i alle hjemmekampe på Allegiant Stadium; og foretage alle særlige optrædener, fotoshoots, mediedage og holdpraksis i løbet af sæsonen.

Raiderettes stammer fra 1961, da de var en gruppe highettes -majoretter. I dag er de kendt som Football's Fabulous Female.